PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
St 16.10.2019
KRONSTADT (CZ), AHOJ (SK)

Bratislava, garáže pod Prístavným mostom

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CHURCH OF MISERY, CONE FOREST, MIROED (10.10.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


FOREVER YOUNG - THE CHANCE 7" (recenzia)
Iforus records
Zimný výlet do ďalekého Stockholmu obnášal okrem iného aj návštevu vinylshopu a to konkrétne Sound Pollution, ktorý sa nachádza približne v srdci hlavného mesta. Na svoje si prídu priaznivci rôznych žánrov a rôznych chuťových buniek. Ja som sa prehrabával asi pol hodinu a natrafil som na pomerne nový sedempalec od švédskych drevorubačov z mestečka Umea (krúžok na a:). Z tohto mesta pochádza veľa skvelých punx záležitostí, ale to už isto viete. Bol som z tejto dosky celý zvyšok výletu veľmi natešený, lebo ich predchádzajúce CD The Guarantee ma celkom milo nakoplo. Nový sedempalec sa od staršieho cédéčka nejak extra nelíši čo sa týka hudby, aj si zakývaš hlavou, pohrozíš päsťou a keď máš v izbe dosť miesta môžeš si vyskúšať aj dáký ten mosh starej mami. Super zvuk sa vytknúť nemôže a tiež sa mi ráta spevákov hlas! Na prvej strane prefrčia tri songy a jedno intro asi za 5 minút a ide sa na druhú stranu. Tam na vás vylezú tiež tri songy, zhruba rovnako dlhé, čo je škoda, človek si to musí rýchlo meniť a nestihne sa v tom ani zorientovať, po piaty krát sa mi to už celkom darí. Chalani v textoch riešia ich lokálnu HC scénu a pár riadkov je aj na tému xVx. Doska je v peknej oranžovej farbe a na prednej strane obalu sú posplietané fotky z koncertov, kde ti do očí udierajú rôzne X-ká na rukách a nažhavené tváre publika. Neviem či to bude čítať veľa nadšencov podobnej hudby ale chcel by som nechať odkaz karpatským medvedíkom, že na ten Apríl ku kapele Stay Hungry by bolo celkom fajn skontaktovať aj týchto maniakov!
  1. Forever young II
  2. Keep it posi
  3. Bigger than hardcore
  4. 090
  5. Time is running out
  6. SXE got my back
  7. Every day is war

Táto recenzia už bola zobrazená 541 krát!
 Autor: rikArdo
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 2

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: W+Q+X
TEXT:


 #2485 adrián   napísal/a 30.01.2011 23:26:48
yeah, asi predsalen počkáme skôr na turné, alebo nejakú väčšiu príležitosť, každopádne Forever Young je priorita, neboj :) XXX
 #2483 rikArdo   napísal/a 30.01.2011 12:31:03
pre adrián: neuveríš ale uvažoval som o tom, že zoberiem viac toho, škoda!:D tie letenky neboli drahé, keby si chalosi ocekuju na april tiez dake zlavy nemusel by to byt problem!:D
 #2482 adrián   napísal/a 30.01.2011 12:26:53
dobrý report Rikardo! Forever Young jedna z najlepších súčasných kapiel určite, tá kombinácia oldschoolu a moshových pasáží je u nich jedinečná. aj keď musím priznať že The Guarantee sa mi ľúbi viac, to je klasika. ale mohol si doniesť aj mne jedno ep zo Švédska hehe. keď zasponzoruješ cestovné Umeå - BA, Ba - Umeå, tak Forever Young môžu hrať aj so Stay Hungry :)
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[261/92.23%]
Má!

[12/4.24%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.71%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[8/2.83%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 283

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...