PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 7.12.2019
CATASTROFY (SK), ADACTA (SK), SKLADKA (SK)

Košice, Collosseum

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

CERELITIDA #7
4.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
ITS EVERYONE ELSE, MAKATA-O (18.10.2019, Bardejov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
KRAJNÉ ČIERNO, DVERE, THERAPIST, FAT, DECULTIVATE (16.11.2019, Košice, Collosseum)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
TENDENCIE - Nedajme šancu beznádeji zmariť naše životy 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


RAPSÖD / PRŮMYSLOVÁ SMRT 7" (recenzia)
Totalitarianism still continues
    Recenziu by som kľudne mohol začať ospravedlnením Adrikovi, nakoľko táto recka mala byť urobená už dávno, ale letná rozlietanosť (a samozrejme vo veľkej miere aj to, že som hnilár) spôsobila, že sa ku vám dostáva až teraz. V drážkach sexy vyzerajúceho zeleného vynilu na vás čaká spoločná snaha dvoch spriaznených kapiel z Jihlavy. Začneme napríklad s RAPSÖD.
    Tých registrujem podľa mena už dlhšiu dobu, ale priznám sa, že nejak som sa k ich muzike moc nedostal. To bola chyba! Rapsoďácky crossoverový thrashcore v strednom tempe má skvele vyvážený pomer punkovej a metalovej zložky, výsledkom čoho je skvele zahraná muzika nepostrádajúca energiu a punkový odpych. Výhodou tohto mixu je absencia akýchkoľvek gitarových onanií. K punkovému vyzneniu prispievajú aj zborové vokály v druhom songu, ktoré do hudby veľmi dobre zapadajú. Celkovo by som RAPSÖD prirovnal k ranným MUNICIPAL WASTE (alebo ako hovoria bratia česi "MUNICIPAL WASTE pro chudé" hahah), čo je si myslím dosť veľká pochvala. Zvukovo nemám čo vytknúť. Akurát by som na sedmičku možno jebol o jeden song viac. Veľmi sa teším na ich vystúpenie na FFUD feste (zdravím sympaťáka Kocoura. "Jó pohoda ty vole":) V ďakovačke je slivkový Bernard, ktorý mám veľmi rád, takže ďalšie plusové body.
    PRŮMYSLOVÁ SMRT prináša muziku vo vyšších obrátkach. Ich matroš zo split Lp ma vôbec neoslovil, tu je to už lepšie. Aj keď nie som veľký fanda takéhoto fastcore, niektoré rýchle pasáže znejú fakt dobre. Trocha mi to pripomína v klepačkách starší GRIDE. Keď Prúmyslofka zvolní tempo, moc mi nesedí, ale to sa našťastie nestáva často. Sound je dosť surový, vynikajú ultra rýchle bicie a to je fajn.
    Zhrnutie: obe kapely prinášajú hudbu na úrovni, obal je absolútne vymakaný (skvele nakreslená chobotnica, nie dáka okopčená kokotina z netu!!!), vynil je peknej zelenej farby a navyše je doska benefičná na ABC. Highly recommended.
  1. RAPSÖD - Hradby
  2. RAPSÖD - Ruce od krve
  1. PRŮMYSLOVÁ SMRT - Grinding party
  2. PRŮMYSLOVÁ SMRT - Destrukce zevnitř
  3. PRŮMYSLOVÁ SMRT - Den mrtvých
  4. PRŮMYSLOVÁ SMRT - Egoisti z punku ven
  5. PRŮMYSLOVÁ SMRT - Pád modly

Táto recenzia už bola zobrazená 638 krát!
 Autor: Masskillah
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.33

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: D+S+I
TEXT:


 #2925 zlocinec   napísal/a 05.08.2011 10:11:36
hmmmm. slivkovy bernard. goood
 #2924 rikArdo   napísal/a 04.08.2011 19:00:39
Rapsod zajebali fajne aj na Fluffe, len škoda, že sa tam tie české TOPky prekrývali, ale dalo sa to postíhať
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
14.11. 13:53
kočo: Davaj het! čakam >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
12.11. 09:43
Mravcohlav: Aktivny sme robi >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[80/26.67%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[73/24.33%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/3.67%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[77/25.67%]
Mne varí mama

[59/19.67%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 300

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...