PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 26.10.2019
ONEWAY SYSTEM (UK), ZIMMER FREI (CZ), the WILDERNESS (SK), LUCIFER EFFEKT (CZ)

Vsetín, 3 opice

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
ITS EVERYONE ELSE, MAKATA-O (18.10.2019, Bardejov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


FIGHT4LIFE CDr (recenzia)
DIY
Pred časom sa ku mne dostalo CDr púchovských FIGHT4LIFE, o ktorých som predtým vôbec nepočul. Boxer (ten taký na ruku, čo nosia gangsteri z mokrej štvrte, nie plemeno psa) v logu dopredu naznačoval, o čo pôjde. Dávam CDr do mechaniky a predpoklad sa naplňuje: 5x drsný a tvrdý hard core amerického strihu. Nie, žeby to bolo nejako zlé zahrané, ale pomalé pasáže tomu berú šmrnc, sto krát zahrané riffy a sóla, celé to vyznie dosť ťahavo až nudne. Skladby by sa dali možno aj skrátiť, len prvý song má 5:47. A možno je to len tým, že už takéto ťahačky mám dávno prepočúvané, kedy sa to všetko točilo len okolo AGNOSTICu, MADBALLU a podobných "veľkých" mien. Ale FIGHT4LIFE by som skôr priradil k topoľčianskej scéne, ku kapelám ako GODNOISE, PAYBACK alebo ZAČIATOK KONCA z obdobia albumu "Another day, another face". Možno ak by ten spev nebol až tak zahuhľaný a nezanikal v hudbe, bolo by to počúvateľnejšie. Určite by k zvýrazneniu spevu pomohlo, keby v skromnom búklete boli namiesto toľkých fotiek vytlačené texty. No ale asi to má tak byť. Tak mi texty prídu ako dosť všeobecné klišé, typu buď proti, bojuj a podobne, ale proti čomu, to už sa v skladbách nespieva. Aspoň z toho, čo som napočúval mi vyšlo toto, nie všetko je totiž počuť. Ale tak dobre, aby som nebol zas až tak negativistický, štvrtý song je o chamtivosti na peniazoch.
Celá nahrávka sa dá vypočuť na bandzone kapely.
Fandovia veľkých NYHC sa možno budú radovať z ďalšej slovenskej hard core kapely, u mňa bohužiaľ šedý priemer bez nápadu, možno tak pred niekoľkými rokmi ..
  1. Túžba
  2. Demagógia
  3. Nie všetko čo sa leskne je zlato
  4. Quo vadis
  5. Everyone hardcore

Táto recenzia už bola zobrazená 483 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 2.33

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: K+L+Q
TEXT:


 #3267 Andrej adysF4L@gmail.com   napísal/a 30.10.2011 13:40:47
Ďakujeme za hodnotenie chalani všetko nás posúva ďalej takže sme radi aj zlá recenzia je recenzia, aspoň vieme čo máme zlešovať Adyš F4L
 #3256 Sajmon   napísal/a 27.10.2011 15:37:50
no môžem potvrdiť, chalani hrali začiatkom 2010 u nás v TO spolu s Načo Názvom a Sixth Sense (teraz Sex) a tiež mi to neprišlo moc nápadité, ale vlastne som nikdy tieto NY cory extra nemusel... no lepšie toto ako nič...
 #3255 rikArdo   napísal/a 27.10.2011 06:24:35
hmm ten spev je fakt dosť zlý!
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Slovenský UG vinyl vydaný v roku 2018?

[2/3.45%]
ABORTION - All you need is hate 12"

[0/0%]
ABORTION / PER CAPITA 7"

[0/0%]
ADACTA - Ad maiorem dei gloriam 12"

[1/1.72%]
ADACTA - Circullus viciosus 12"

[3/5.17%]
ADACTA - Zlo 12"

[8/13.79%]
BETON / ROXOR 12"

[8/13.79%]
CATASTROFY - Besnota 12"

[0/0%]
ČAD / LAHAR 12"

[7/12.07%]
MEDICATION TIME / MENTAL TENSION 7"

[6/10.34%]
NAČO NÁZOV - Old school punk rock

[4/6.9%]
NIČITEĽ / ZOZOO 10"

[5/8.62%]
SEDEM MINÚT STRACHU / Final exit 7"

[9/15.52%]
SOUND OF QUALM 12"

[5/8.62%]
SVEŤO KORBEĽ & PERSONÁL - Žiadny rešpekt! 12"


Počet hlasov: 58

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...