PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 14.12.2019
LIDSKÉ ZDROJE (Rakúsko), MOMMY IS MENTAL (Rakúsko), PRACH (SK)

Bardejov, Bašta


.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

DAVOVÁ PSYCHÓZA - EMANCIPÁCIA (PHR)
16.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
Nö fest 2019 (22 - 23.11.2019, Horná Lehota)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
KRAJNÉ ČIERNO, DVERE, THERAPIST, FAT, DECULTIVATE (16.11.2019, Košice, Collosseum)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
TENDENCIE - Nedajme šancu beznádeji zmariť naše životy 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


ANTI-NOWHERE LEAGUE - THIS IS WAR 7" (recenzia)
PHR
Keď som platňu dostal prvý krát do ruky, bol som príjemne prekvapený spracovaním. Síce picture disc nemám veľmi v láske, jeho úprava ma potešila. Na prednej strane fotka kapely, niekde v strede poľa pod zamračeným nebom a na druhej opäť logo kapely (tak ako asi na každý singel, ktorý od nich doma mám), no to čo ma potešilo je farebnosť. Booklet je jednoduchý, zpredu opäť fotka kapely v drsných pózach a vzadu logo v opačnom garde farieb ako na platni. Obsah bookletu je jednoduchý, napravo sú nakreslené atómové bomby padajúce nadol a napravo načrtnutý atómový hríb.
Obsah singlu je zmiešaný, nová pesnička "This is war na A strane je veľmi zaujímavá. Textovo sa ANL trafili presne do témy, ktorá práve ľudí na svete rozčuľuje ... chcú vyhlásiť vojnu skorumpovaným politikom ktorých všetci nenávidíme a opovrhujeme nimi, sú pripravení zomrieť v tejto vojne a žiadajú spoluprácu a súdržnosť. Veľmi šľachetné a odvážne myšlienky, avšak asi až za hranicami našej malebnej krajiny. Ku koncu pesničky vokalisti zaspievajú text "there will be blue skies over ... the white cliffs of Dover" čo mi pripadá ako text nejakej anglickej pesničky "ľudovky" (možno vy viete...)
Na B-čku však prišlo obrovské sklamanie. Akustická verzia pesničky "Good as it gets", ktorá patrí medzi moje obľúbené na albume "Road to Rampton" sa mi vôbec nepáči. V normálnej verzii našľapaná pesnička sa stala nudnou a pre mňa ako poslúcháča totálne nezaujímavá pesnička. Dúfam že to nie je pokus o rozšírenie záberu tejto kapely.
Clekový dojem nieje zlý, avšak určite sa nezaradí medzi moje obľúbené singly.
  1. This is war
  2. Good as it gets (unplugged)

Táto recenzia už bola zobrazená 453 krát!
 Autor: malý Tomi z centrály
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 3

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: K+Y+F
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
09.12. 09:32
AxC: vymenim uplne no .. >> (guestbook)
14.11. 13:53
kočo: Davaj het! čakam >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
12.11. 09:43
Mravcohlav: Aktivny sme robi >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)

ANKETA:
Slovenský UG vinyl vydaný v roku 2018?

[3/4.92%]
ABORTION - All you need is hate 12"

[0/0%]
ABORTION / PER CAPITA 7"

[0/0%]
ADACTA - Ad maiorem dei gloriam 12"

[1/1.64%]
ADACTA - Circullus viciosus 12"

[4/6.56%]
ADACTA - Zlo 12"

[8/13.11%]
BETON / ROXOR 12"

[8/13.11%]
CATASTROFY - Besnota 12"

[0/0%]
ČAD / LAHAR 12"

[7/11.48%]
MEDICATION TIME / MENTAL TENSION 7"

[6/9.84%]
NAČO NÁZOV - Old school punk rock

[4/6.56%]
NIČITEĽ / ZOZOO 10"

[6/9.84%]
SEDEM MINÚT STRACHU / Final exit 7"

[9/14.75%]
SOUND OF QUALM 12"

[5/8.2%]
SVEŤO KORBEĽ & PERSONÁL - Žiadny rešpekt! 12"


Počet hlasov: 61

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...