PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 14.12.2019
LIDSKÉ ZDROJE (CZ), MOMMY IS MENTAL (CZ), PRACH (SK)

Bardejov, Bašta


.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

CERELITIDA #7
4.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
Nö fest 2019 (22 - 23.11.2019, Horná Lehota)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
KRAJNÉ ČIERNO, DVERE, THERAPIST, FAT, DECULTIVATE (16.11.2019, Košice, Collosseum)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
TENDENCIE - Nedajme šancu beznádeji zmariť naše životy 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


KRAOST 7" (recenzia)
Totalitarianism still continues
Nestáva sa veľmi často, aby na mňa urobila dojem kapela z domácich luhov a hájov, o ktorej som nikdy predtým nepočul. A presne tento kúsok sa podaril mladej českej kapele KRAOST. Na doske nájdeme 6 songov podareného crossoveru. KRAOST zaujímavo kombinujú sypačkové pasáže s absolutne nemilosrdnými thrashmetalovými riffmi (ktoré znejú miestami kurevsky retro, čo je super!). V stredných tempách mi dosť pripomínajú mojich obľúbených holandských staromilcov WAKING THE DEAD. Alebo možno punkovejší LAHAR? Veľkou devízou kapely je nasratý ženský vokál, ktorý nemilosrdne ničí všetko a kapelu kurevsky nakopáva dopredu. V podstate k žiadnej skladbe nemám výhrady. Vypichol by som asi posledný song "Slušný lidi", ktorý má fakt dobré riffy a veľký drive. Ani texty nie sú žiadny průser, aj keď sa viacmenej venujú tradičným témam (náckovia, náboženstvo). Najlepší je asi ten o turistike v koncentrákoch. Vidím, že v poslednej dobe sa českej thrash/crossoverovej scéne akosi darí. Po LAHAR, STOLEN LIVES a RAPSOD si kľudne môžete zapamätať aj meno KRAOST. Jediné, čo som nepochopil je obal a logo kapely (vrátane fontu, ktorý vo mne evokuje Terminátora haha), ale tým sa nenechajte odradiť (alebo mám možno len debilný vkus). Jo a vyšlo len v 200 kusoch tak to neprejebte.

kraost.bandcamp.com
  1. Vědět A Nedělat
  2. Páter
  3. Koncentrovaná Turistika
  4. Odpuštění
  5. Lososi
  6. Slušný Lidi

Táto recenzia už bola zobrazená 1075 krát!
 Autor: Masskillah
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.57

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: R+W+R
TEXT:


 #5088 vsp https://vinyls-shop.sk  napísal/a 16.03.2013 13:03:53
Kraost je jeden z najlepsich sedem palcov co mi v minulom roku presli cez gramafon.
 #5087 Wrbo   napísal/a 15.03.2013 13:35:49
Tak tak. Po tých lebkách a kostrách príjemné zmena
 #5086 adrik   napísal/a 14.03.2013 21:13:41
Ci pána, nezabudnite sa nabudúce sťažovať, že má nejaká nahrávka nudný čb obal alebo sto krát použitý obrázok. Mne sa obal páči, aspoň raz za čas niečo netradične spravené.
 #5085 xMx   napísal/a 13.03.2013 19:13:35
..až na ten obal, som ho tiež asi nejak nepochopil. A v novom čase písali,že už sú bez speváčky;škoda,no.
 #5084 Majo   napísal/a 13.03.2013 17:41:27
Absolutne vynikajuca vec!
 #5083 Vomit   napísal/a 13.03.2013 12:55:00
Mne to viac pripomína ten Lahar. Ináč po hudobnej stránke je to neskutočný náter, texty sú tiež dobré, aspoň mne sa páčia. Čo sa týka ženského spevu, tak je kurevsky dobrý. Nemám rád tie ženské škrekoty ktoré znejú ako nasraté decko, tak som sa trochu obával, že čo to bude keď si to pustím, ale speváčka prekvapila, je to dobré.
Jediné výhrady mám asi len proti obalu, absolútne sa mi nepáči, ale ináč zvyšok dosky je super
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
09.12. 09:32
AxC: vymenim uplne no .. >> (guestbook)
14.11. 13:53
kočo: Davaj het! čakam >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
12.11. 09:43
Mravcohlav: Aktivny sme robi >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)

ANKETA:
Slovenský UG vinyl vydaný v roku 2018?

[3/4.92%]
ABORTION - All you need is hate 12"

[0/0%]
ABORTION / PER CAPITA 7"

[0/0%]
ADACTA - Ad maiorem dei gloriam 12"

[1/1.64%]
ADACTA - Circullus viciosus 12"

[4/6.56%]
ADACTA - Zlo 12"

[8/13.11%]
BETON / ROXOR 12"

[8/13.11%]
CATASTROFY - Besnota 12"

[0/0%]
ČAD / LAHAR 12"

[7/11.48%]
MEDICATION TIME / MENTAL TENSION 7"

[6/9.84%]
NAČO NÁZOV - Old school punk rock

[4/6.56%]
NIČITEĽ / ZOZOO 10"

[6/9.84%]
SEDEM MINÚT STRACHU / Final exit 7"

[9/14.75%]
SOUND OF QUALM 12"

[5/8.2%]
SVEŤO KORBEĽ & PERSONÁL - Žiadny rešpekt! 12"


Počet hlasov: 61

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...