PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
St 16.10.2019
KRONSTADT (CZ), AHOJ (SK)

Bratislava, garáže pod Prístavným mostom

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CHURCH OF MISERY, CONE FOREST, MIROED (10.10.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


SUFFERING MIND - GATES OF SUFFERING 5" (recenzia)
I feel good
2" + 3" = 5", čítam v jednej diskusii na tému nezohnania 30 kusových limitov dvoj a trojpalcových miniplatní. Aj keď logicky to vyznie úplne v poriadku, technicky to už taká sranda nie je. A hľa, predsa aj motyka vystrelila a na "Gates of suffering" sa dajú nájsť skladby z dvoch "dosiek" a k nim ešte jedna novinka. "Bramy cierpienia" je už spievaná Radekom, na ostatných si hlasivky niči ešte Ula, o ktorej kolujú rôzne historky, prečo ušla z kapely. U väčšine skladieb si zmenu spevov ani nevšimnete, to barbarstvo sa dá ťažko opísať. Skladby boli nahrávané ešte za čias, keď nahrávkam dominovali brutálne namakané bicie (hlavne v "Obywatel RC" a "Obyvatel GC" je to hotový automat) a nepreháňali to so spätnými väzbami a pomalými pasážami. Za tie by sa fakt nemusel hanbiť ani žiadny technický death metal a neprechádza to do žiadnych gilotín stereotypu. Zaujímalo by ma, kto sú tí obyvatelia (zrejme komunálni politici) s iniciálami R.C. a G.C., no pekne sa o nich nepíše a snáď sa raz dočkajú aj odplaty. Ináč veľmi pekný digipack!
Pre ortodoxných fandov grind core a zberateľov všetkých netradičných formátov a limitov je táto zelená minipalacinka určite povinnosťou. Tí, čo už dávno zlomili hůl nad nezmyselnosťou vydávania každého hrabnutia do strún, si asi počkajú na retrospektívne LP alebo CD. Alebo ich odignorujú úplne, je mi to fuk.

sufferingmind.bandcamp.com
  1. Bramy cierpienia
  2. Obywatel RC
  3. Obywatel GC
  4. Nagrobkowe kurwy
  5. Gilotina stereotypu

Táto recenzia už bola zobrazená 272 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: O+1+K
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[261/92.55%]
Má!

[11/3.9%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.71%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[8/2.84%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 282

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...