PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 26.10.2019
ONEWAY SYSTEM (UK), ZIMMER FREI (CZ), the WILDERNESS (SK), LUCIFER EFFEKT (CZ)

Vsetín, 3 opice

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CHURCH OF MISERY, CONE FOREST, MIROED (10.10.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


GARGA PITIC - HALLGASS! MC (recenzia)
Agyampokla
Kazety nevyhynuli, stále žijú, hlavne v zahraničí, aj keď mnohí už na tento formát úplne zabudli. GARGA PITIC je kapela z Maďarska a prvý raz som o nej počul pri zmienke, že budú mať split s pánom BESTHOVENOM, no odvtedy sa po nich zľahla zem. Až mi pred niekoľkými dňami dal túto kazetu na recenziu Erik z BOMBATOLSCÉR. Dokopy vyšlo len 30 kusov a tie sú už podľa mňa dávno rozobrané blízkymi kamošmi kapely. S obalom sa chlapci mohli trošku viac pohrať, celé je to akési rozpixelované a ťažko sa čítajú aj písmenka, ktorými kapela šetrila. Miesta na texty a ich preklady by tu pritom bolo dosť, fotky plynových masiek už každý videl nespočítateľne krát. Takže veľmi neposlúžim, čo týchto fandov Emila Kusturicu trápi alebo baví. Podľa grafiky (ešte aj logo má DISCHARGE font) som čakal nejaký disbeat alebo aspoň crust nafetovaný švédskou alebo japonskou školou, ale nakoniec som sa dočkal len trochu špiavšieho punku s hrubým vokálom a množstvom sól. 6 skladieb s rôznymi intrami a outrami (to posledné po maďarsky je celé len o pičovaní) zbehne ako nič a kazetu otáčaš skoro rýchlejšie ako nejaký päťpalec. Aj to rozdelenie skladieb sa mohlo trochu viac premyslieť, na áčku sú 4, na béčku 2 a kazeta skončí v polovici. Na to, že je v Maďarsku dokopy 5 počúvateľných kapiel a že je to kazetové demo, tak je to fakt v pohode, na vinyl by som ešte určite počkal.

www.myspace.com/gargapitic
  1. Tisztán, torzi tás nélkul
  2. Virtuális lebensraum
  3. Adj
  4. Konformizmus
  5. Halgass
  6. Tulélni
  7. Outro

Táto recenzia už bola zobrazená 391 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 4

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: R+7+R
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Slovenský UG vinyl vydaný v roku 2018?

[2/3.45%]
ABORTION - All you need is hate 12"

[0/0%]
ABORTION / PER CAPITA 7"

[0/0%]
ADACTA - Ad maiorem dei gloriam 12"

[1/1.72%]
ADACTA - Circullus viciosus 12"

[3/5.17%]
ADACTA - Zlo 12"

[8/13.79%]
BETON / ROXOR 12"

[8/13.79%]
CATASTROFY - Besnota 12"

[0/0%]
ČAD / LAHAR 12"

[7/12.07%]
MEDICATION TIME / MENTAL TENSION 7"

[6/10.34%]
NAČO NÁZOV - Old school punk rock

[4/6.9%]
NIČITEĽ / ZOZOO 10"

[5/8.62%]
SEDEM MINÚT STRACHU / Final exit 7"

[9/15.52%]
SOUND OF QUALM 12"

[5/8.62%]
SVEŤO KORBEĽ & PERSONÁL - Žiadny rešpekt! 12"


Počet hlasov: 58

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...