PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

Pi 12.6.2020

DÁŠA FON FĽAŠA (SK), MY O VLKOCH (SK)
DJ Paly & Ted
benefit na VLKa

Košice, Pokhoi

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

ARNOXDUEBEL / MEDICATION TIME (BADLUCK RECORDS)
5.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
AHOJ, NULAJEDNANULANULA, ZMAR (1.3.2020, Žilina)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
VARUKERS / SICK ON THE BUS 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Brněnská vrtule #1 / 1991

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


CRIPPLED FOX - THROW UP A "V" THAT STANDS FOR VENICE 12" (recenzia)
Suburban white trash records
CRIPPLED FOX bola pre mňa neznáma kapela čo sa týka hudobnej produkcie, neviem prečo, ale nikdy som si proste tú kapelu nepustil. Názov mi však bol viac než známy. Keď som vyhutoval čo si ešte za platňu objednám k SEPULTURE a D.R.I. od Heavy metal vomit party a kamoš mi napísal, nech si objednám CRIPPLED FOX, že sa mi to bude určite páčiť. On ich videl na Ffud feste, ktorý som bohužiaľ ešte ani raz neabsolvoval:P. A veruže mal pravdu. Keď došli platne, tak som hneď hodil na gramec CxFx, keďže to bola pre mňa úplne hudobne neznáma kapela. Hneď od počiatočného riffu to bola proste jeba! Na rýchlosti 45rpm som sa nestihol ani spamätať a ani nadýchnuť a ani preštudovať poriadne booklet o veľkosti A3 plný obrázkov a textov, v správnej fast/thrash/punk rýchlosti sa sypali pesničky jedna za druhou. Hneď v druhej pesničke "Hattori Hanzo in da mosh" ma zaujalo, kto je to ten Hattori Hanzo, keď o ňom spievajú, stále neviem kto to je:P V tretej pesničke "What´s with da D.I.Y." CxFx asi kritizujú veľké kapely za to, že šíria lži, ak som dobre pochopil ten text s mojou úžastnou angličtinou, ktorú som sa v živote neučil a iba z prekladov textov od kamošov/kamošiek som čo to pochytil. hehehe.. Ale myslím, že všetky mladé metalové akože ug kapely, čo si od prvého dema zaplatia neviem koľko tisícové nahrávanie a absolvujú tri koncerty a zháňajú menežéra a podobné sračky, tak by si mali vstúpiť do svedomia, a tak čo je teda kurva s D.I.Y!!???? Big Money is not underground! V štvrtej pesničke "Crossover is thrashcore" som čo to z textu zachytil, že nehrajú dlhé 5 minútové thrash songy, čo je aj pravda a každý kto si vypočuje túto LPčku tak to pochopí. V zbesilom tempe sa pokračuje až kým nedohrá A strana. Na strane B je hneď prvá pesnička "Thrash yourself", na ktorú majú aj mimochodom klip, zase totálny odjeb thrashový rýchly a krátky. Šak pesničky s dĺžkou okolo +/- jednej minúty to nasvedčujú. V pesničke "Stood in line" počujem prvýkrát trošku spomalenie v jednej pasáži aj to iba na chvíľu, z omylu ma vyvedie hneď ďalšia pesnička "Fast is da only way". Najdlhšia pesnička s minutážou málo cez dve minúty je posledná pesnička "Mosh with da living dead", kde je aj trošku melodiky a zborové vokály a aj trošku toho takého akéhosi metálu:D Po nej nasledujú ešte tri pesničky ako bonusová "Wish I could skate a ramp", a potom ešte dáke zo živákov. Keď sa to všetko cez teba prerúti, tak ti ostane chvíľu čas naštudovať ten A3ojkový booklet, kde nájdeš texty a na druhej strane obrázok CxFx s pekným heslom "CRIPPLED FOX is fit for mosh", čo je aj názov poslednej pesničky na B strane. Proste po vypočutí tejto platne mám chvíľu stav, že si kúpim skejt.. hehe.. Proste o čom spievajú, tak aj hrajú a myslím si podľa obalu a aj názvu celej dosky, že by chalani asi najradšej žili dakde na pláži kde by len surfovali, skejtovali a hrali hudbu.

http://crippledfox.bandcamp.com
  1. V stands for venice
  2. Hattori Hanzo in da mosh
  3. What´s with the do it yourself
  4. Crossover is thrashcore
  5. Think it twice
  6. Venice boardwalk
  7. Watta fuck
  8. Take no shit
  9. Get along
  10. Bow to da system
  11. Fooooox!
  12. Trash yourself
  13. Stood in line
  14. Fast is da only way
  15. Thrashcore attack
  16. Doom of da fox
  17. Skating a pool on venice
  18. What you get
  19. Mosh with the living dead
  20. Wish I could skate a ramp
  21. DIY (live)
  22. Cut your hair (live)
  23. If I lived in Venice beach (live)
  24. CxFx is fit for mosh (live)

Táto recenzia už bola zobrazená 341 krát!
 Autor: Marek
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.25

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: G+F+J
TEXT:


ZAUJALO NÁS:
Bojujeme, nepropouštíme - ale vláda nás pohřbívá svou nekoncepčností

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
01.06. 16:53
masskillah: hruba banda! >> (novinka)
01.06. 11:39
adrik: A kde sa spomína, že to malo pokračovať v tradícii feministických fanzinov ako Bloody Mary? Šlo tam skôr predstaviť dievčatá, ktoré až tak "nevidieť", ale sú medzi nami, či ich to bav .. >> (novinka)
01.06. 07:43
Oi: Tak premna je toto cisto ze hnoj, no nizatouz. Obal je pekny, matuci, clovek si to poriesi, ocakavanie su, v priestore kde sa v minulosti vydavaly kvalitne dievcenske ziny ako bloody marry... je toto .. >> (novinka)
25.05. 15:36
Eduv syn: miso, postupne. teraz samplujem plastikov a robim cover od kryla :D >> (novinka)
25.05. 10:12
Mišo Štich: Zabijácke. Chalani, mohli by ste spraviť dáky cover od Brezovského. Anjel alebo Chcem byť sám... >> (novinka)
25.05. 09:52
Mišo Štich: https://brnenska-vrtule.webnode.cz/ >> Brněnská vrtule #1 / 1991 (archív zinov)
19.05. 11:20
-R-: oceňujem výber grafiky od dánskeho umelca kt. tvorí pod pseudonymom ADAM O.
viac jeho prác tu : http://adamo.dk/
alebo daj do gúgelu "adam otegninger" >> (novinka)

18.05. 09:27
supelak: fajne, fajne..lem oprav prosim odkaz na medication time >> (novinka)
14.04. 19:03
axc: Mám na vymenu 7" Siviilimurha - Tolkuton Tuho -ak by niekdo xcel >> (guestbook)
11.04. 01:16
Cibazoll: "Táto recenzia už bola zobrazená 666 krát!" >> RAPSÖD / PRŮMYSLOVÁ SMRT 7" (recenzia)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[81/26.56%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[74/24.26%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[12/3.93%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[78/25.57%]
Mne varí mama

[60/19.67%]
Niečo s mäsom by nebolo?


PoČet hlasov: 305


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com