PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 25.1.2020

ROTTEN SOUND (Fínsko), HUMAN HUMUS (SK), GRINDING JESUS BROTHERS (SK), CRUENT (SK)

Košice, Collosseum

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

DAVOVÁ PSYCHÓZA - EMANCIPÁCIA (PHR)
16.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
NABOSOPOSKLE, DISTAX, CRIPPLED FOX, SEDEM MINÚT STRACHU (10.1.2020, Spišská Nová Ves)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Nö fest (23.11.2019, Trangoška)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
PIVNICA - Fragmenty 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


AFI - DECEMBERUNDERGROUND CD (recenzia)
???
Sice mame december uz davno za sebou a este daleko pred sebou, hosi z AFI sa vsak rozhodli napriek tomu svoj novy album vydany 6.6.2006 nazvat prave December undeground (DU). Priznavam, som velky fanda tejto kapely a po skvelom „Art of Drowing“ a trochu komerciou zavanajucom, no krasne melancholickom a drsnom „Sing the sorow“ som cakal vela. A cakal a cakal a cakal... a pravdepodobne sa nikdy nedockám. Sklamanie ma obkolesilo po vypocuti albumu o to viac, ze piesen „Miss murder“ ktora sa dostala do eteru, bola vynikajuca, o videoklipe nehovoriac. Proste vo mne vyvolala dojem, ze chlapci ako sa hovori „Are doing their thing“, avšak oni to nerobia. Album si pustite a privita vas skvele intro s nazvom „Prelude 12/21“. Na rad sa dostava „Kill caustic“, kde zase mozem so spokojnostou tvrdit, ze Davey Havok stale vie tak fascinujuco skriekat :). Dalsia je „Miss murder“, co dodat, proste hit. Chytila snad kazdeho z mojho okolia. A vtedy mi to doslo. O to totiz albumu DU ide. Vsetko za piesnou „Miss murder“, to jest zvysnych 9 piesni sa neda oznacit za zle, ale vynaraju sa otazky. Preco mi Pugetova gitara az tak netrha usi? Preco mi Carsonove bubny uz nezneju tak tvrdo? A kde ostal Daveyho punkovy prejav? Ano mate pravdu, doslo tu ku ako to ja nazyvam „horkyze slize“ efektu. Uz pri albume „Sing the sorow“ sa AFI nebezpecne pohybovali na hranici mainstreamu avsak album bol vypiplany, takze slo skor o uspesny pocin, najma co sa tyka oceneni a popularnosti kapely. Piesen „Girls not grey“ dokonca vyhrala MTV2 music awards a kapele bolo umoznene natocit az tri skvele videoklipy. Zeby na kapele zapracoval manazment? DU je rovnymi nohami v mainstreme a robeny tak, aby ulahodil co najsirsiemu publiku. Ako tak to este zarovnaju „The killing lights“ a „Love like winter“ avsak vela vody nenamutia. Na zaver, komu sa pacila originalita „Sing the sorow“ nenajde na DU nic nove, dokonca este menej. Komu ulahodili tvrdsie „Art of drowing“ ci „Black sails in the sunset“, len horko zaplace. Ja osobne dufam, ze sa kapela co najskor spamata, dovtedy sa budem tvarit, ze DU ma len 5 songov ,a to som zapocital aj outro :).

1 Prelude 12/21 1:55
2 Kill Caustic 2:40
3 Miss Murder 3:26
4 Summer Shudder 3:06
5 The Interview 4:16
6 Love Like Winter 2:46
7 Affliction 5:28
8 The Missing Frame 4:41
9 Kiss and Control 4:18
10 The Killing Lights 4:03
11 37mm 3:54
12 Endlessly, She Said 4:27


Táto recenzia už bola zobrazená 575 krát!
 Autor: gitas
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 3

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: R+P+D
TEXT:


 #78 Misqa   napí­sal/a 17.11.2006 19:57:00
Podla mna je album uzasny...ako vsetky
 #77 boou   napí­sal/a 04.11.2006 18:24:00
tento album, ako aj všetky albumy skupiny AFI je jedným z najlepších kúskov ktoré punk-rocková scéna má...
 #76 denes   napí­sal/a 15.06.2006 11:45:00
..holt zostava uz len strazit si deti a penazenky....
 #75 hell   napí­sal/a 15.06.2006 08:42:00
AFI povazujem za jednu z najlepsich kapiel ktore poznam..a ano neda sa povedat, ze album je nejak vynimocny su ovela lepsie ale treba brat ohlad aj na to ze pani su na scene uz niekolko rokov a mna este nikdy nesklamali...:)..velmi rada si vypocujem aj DU! ;)
 #74 sanberg   napí­sal/a 14.06.2006 22:35:01
tento album ma veeeelmi sklamal!! shit!!!
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.01. 15:42
masskillah: Rišo vystopoval som tam alúziu na Rozpor?:) >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
11.01. 12:48
deegee: No však naviac pobúrený z Ahoj bol práve Adrik >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
10.01. 16:05
Raklo : Najobľúbenejšia kapela. >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
05.01. 21:02
Mx: xxx, však to vyzerá, že ju roman ešte nevypredal: https://amentma.bigcartel.com/product/wwhc-photobook .. >> (guestbook)
05.01. 09:25
xxx: caute, chcel by som kupit fotoknihu od larisa, worldwild hardcore, mate juniekto v distre?
diky moc.f .. >> (guestbook)

31.12. 12:16
zloba: axc A vari greenpeace nie je massmedialna superstar bublinka ? >> (novinka)
28.12. 22:19
Majk: Nemám vôbec nič proti spiritualite... ale prečo to náboženstvo? Myslím si, že vnútorny rast závisí viac od individuálnych skúseností... , s ktorými sa človek dokázal vžiť a posúvajú ho neustále dopredu, k hlbšiemu pochopeniu seba samého. .. >> STARÉ DETI - Demo 2019 CDr (recenzia)
28.12. 20:13
OKDAT: Wrbo tu mas link: http://muzika-komunika.blogspot.com/2019/12/stare-deti-demo-2019.html >> STARÉ DETI - Demo 2019 CDr (recenzia)
28.12. 18:39
Wrbo: Máme nejaký link? >> STARÉ DETI - Demo 2019 CDr (recenzia)
26.12. 17:35
Balki: V tomto pripade aka gramatika, take vysvetlenie >> (novinka)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[268/92.1%]
Má!

[12/4.12%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.69%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[9/3.09%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


PoČet hlasov: 291


Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2019 ...