Pozývame:


So 23.10.2021
Brno @ Sibíř

ADACTA (SK), BLUES FOR THE RED SUN (CZ), LEZOK (CZ), MORKHIMMEL (CZ), MŮRA (CZ), NARCOSA (CZ), SEKEROMLAT (CZ), TUMMO
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

FUKOTY, NAZI TAMPONS, LIDSKÉ ZDROJE (2.10.2021, Bardejov, Bašta)

Najnovší rozhovor:

Bilbo (MARHULE, KÝBEL MAČIEK, MATEJ TÁLE): "Hudba je jedna z vecí, ktoré mám pocit, že by som robiť mal."

Najnovší report:

KAZOSTROJ, AHOJ, DIMENZIA X (14.9.2021, Banská Bystrica @ Kaktus)

Najnovšia recenzia:

SNAGG - Disgust of self recognition MC

Najnovší cestopis:

MEDICATION TIME (Česko + Nemecko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Setkání svobodných duší 2021

Naposledy naskenovaný zin:

Choroba mysli #1 / 2002

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


OSK - WE WILL NEVER CHANGE 10"

Autor: Adrik | Počet videní: 498

Give praise records
Čiernobiely násilný, až morbídny obrázkový obal a pomalé ťahajúce sa basové záseky, ktoré sú tu na to, aby sa bubeník mohol nadýchnuť a oklepať vám činely ešte viac o hlavu. Niekomu by to prinieslo ešte väčšiu depresiu, mne takáto hudba dodáva neskutočnú energiu a chuť do života. Púšťať to denne v rádiu, tak je na svete ešte krajšie ... lebo by sa to tu samovraždami vyčistilo od čurákov a parishiltoňáckych kuriev. Kanadské trio OSK možno nepatrí medzi najznámejšie mená na svetovej mape rýchlej muziky, ale nie sú už žiadni nováčikovia. V kapele nájdeš tváre zo známejších MASS GRAVE a za sebou majú split singly s SCUMBELLY, ROSKOPP, WAR HERO a AFTERNOON GENTLEMEN (dúfam, že aspoň to sa ti dostalo do ruky) + všetky sú zhrnuté na CD diskografii, ktorá vyšla u To live a lie. Ani tento desaťpalec nie je novinkou. Teda vyšiel len nedávno, ale materiál je ešte z roku 2011, takže kapela je už asi s najväčšou istotou po smrti. Škoda. Ale poďme si vypočuť s čím sa vykopali zo záhrobia. 17 skladieb za necelých 12 minút, ktoré by vošli s kľudom na sedmičku, ale takto je to tu luxusne na 45 rpm. Ultra rýchle a pomalé tam, kde to má byť. Teda pomalé je to fakt len na to nadýchnutie a kým vydýchneš, tak už stihnú zmeniť tempo kľudne aj päť krát. Dve navzájom sa prekrikujúce nepríčetné vokály a ešte vyšinutejšie bicie aka penumatické kladivo. Veľmi ujetá muzika, ktorá sa hodí k morbídnemu obalu.
"Na kolách, ale ozubených, zarábať peniaze pre šéfa, to je dostatočná kompenzácia, udržiavame sa v rovnakej ruji, v živote, ktorý vedieme, komfort musíme, poháňaní našou chamtivosťou, našim strachom odísť, my sa proste nezmeníme, zostaneme rovnakí, prečo sa bojíme?"

givepraiserecords.bandcamp.com/album/we-will-never-change

  1. We will never change
  2. Somniphobia
  3. Left behind
  4. Die away from me
  5. No fucking shame
  6. Burning human
  7. Rotted
  8. Cross Canada
  9. Cut and paste
  10. M.T.A.C.
  11. Scientific fraud
  12. Cull the herd
  13. Borders
  14. Serenity
  15. Q:$5 A:$5
  16. Keep it short
  17. Concrete

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: F+P+W

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

20.09. 19:21 kočo:


dík za pekné slová aj za pozvání! Len ešte treba spomenúť Tánine jedlo - to bol headliner večera!
14.9.2021 KAZOSTROJ, AHOJ, DIMENZIA X Banská Bystrica @ Kaktus (report)

14.09. 08:19 Elramon:


"covery zásadných punkrockových kapiel s novými textami, ktoré často predbehnú i originál" fakt? no menuj aspon dve
(novinka)

07.09. 10:11 fero:


Ďakujem Kočo za report.
7.8.2021 AHOJ, WARGAME, TEUFELSMAUER, POOPIČNÝ STAV, SAMORAST x ZINTAER, the PUBLIC, FYASCO, POOPIČNÝ STAV, PARASITE DREAMS, MENTAL TENSION, OTRAS, VLOČKA, JPN akustika Sereď @ Kemping (report)

28.08. 08:53 Wrbo:


To heavy metal ma nieco proti mne :-)
14.8.2021 ČAKAN, NAZI TAMPONS, TVOI POSTOI, YEARSBELOW, SAMORAST, FAJRONT, SISTEM ERORR Veľký Šariš @ Marakaňa (report)

26.08. 09:25 Balki:


Ja nemozem pochopit, co mas proti heavy metalu :D
14.8.2021 ČAKAN, NAZI TAMPONS, TVOI POSTOI, YEARSBELOW, SAMORAST, FAJRONT, SISTEM ERORR Veľký Šariš @ Marakaňa (report)

23.08. 10:05 BoP:


Ahojte, koupim vinyly od Blood Brothers: Burn piano Island Burn and Crimes
DIKES
(guestbook)

19.08. 13:34 masskillah:


parádny report bro)
7.8.2021 AHOJ, WARGAME, TEUFELSMAUER, POOPIČNÝ STAV, SAMORAST x ZINTAER, the PUBLIC, FYASCO, POOPIČNÝ STAV, PARASITE DREAMS, MENTAL TENSION, OTRAS, VLOČKA, JPN akustika Sereď @ Kemping (report)

17.08. 11:18 fog:


fajny report brasko. ja ze cez vikend daco naklepem, ale nestihacka. tak uz vybaveno. tiptop
7.8.2021 AHOJ, WARGAME, TEUFELSMAUER, POOPIČNÝ STAV, SAMORAST x ZINTAER, the PUBLIC, FYASCO, POOPIČNÝ STAV, PARASITE DREAMS, MENTAL TENSION, OTRAS, VLOČKA, JPN akustika Sereď @ Kemping (report)

16.08. 16:06 Rado:


Stal ten gulas aspon za to? :D Inak tam hore maju aj celkom solidne ceny za pivko, alebo hociaky napoj ak si chcete dat. Vstupy chapem, vsak dajak sa na cestaky aspon musi vyzbierat, ale kde predavaju ..
25.7.2021 HEVER, OTRAS, BOOST Košice @ U Koňa (report)

16.08. 09:51 Balki:


Co je BM ci boze moj?
25.7.2021 HEVER, OTRAS, BOOST Košice @ U Koňa (report)