PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 18.7.2020

the PUBLIC (SK), ATARAXIA (SK), DISTAX (SK), HUMAN HUMUS (SK), AHOJ (SK), MY O VLKOCH (SK), OTRAS (SK)

Nitra, Hidepark

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

ARNOXDUEBEL / MEDICATION TIME (BADLUCK RECORDS)
5.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CLIVOSŤ, DADCARE, FAT (13.6.2020, Poprad)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Summer moshpit párty

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Punkheard #2 / 1996

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


OSK - WE WILL NEVER CHANGE 10" (recenzia)
Give praise records
Čiernobiely násilný, až morbídny obrázkový obal a pomalé ťahajúce sa basové záseky, ktoré sú tu na to, aby sa bubeník mohol nadýchnuť a oklepať vám činely ešte viac o hlavu. Niekomu by to prinieslo ešte väčšiu depresiu, mne takáto hudba dodáva neskutočnú energiu a chuť do života. Púšťať to denne v rádiu, tak je na svete ešte krajšie ... lebo by sa to tu samovraždami vyčistilo od čurákov a parishiltoňáckych kuriev. Kanadské trio OSK možno nepatrí medzi najznámejšie mená na svetovej mape rýchlej muziky, ale nie sú už žiadni nováčikovia. V kapele nájdeš tváre zo známejších MASS GRAVE a za sebou majú split singly s SCUMBELLY, ROSKOPP, WAR HERO a AFTERNOON GENTLEMEN (dúfam, že aspoň to sa ti dostalo do ruky) + všetky sú zhrnuté na CD diskografii, ktorá vyšla u To live a lie. Ani tento desaťpalec nie je novinkou. Teda vyšiel len nedávno, ale materiál je ešte z roku 2011, takže kapela je už asi s najväčšou istotou po smrti. Škoda. Ale poďme si vypočuť s čím sa vykopali zo záhrobia. 17 skladieb za necelých 12 minút, ktoré by vošli s kľudom na sedmičku, ale takto je to tu luxusne na 45 rpm. Ultra rýchle a pomalé tam, kde to má byť. Teda pomalé je to fakt len na to nadýchnutie a kým vydýchneš, tak už stihnú zmeniť tempo kľudne aj päť krát. Dve navzájom sa prekrikujúce nepríčetné vokály a ešte vyšinutejšie bicie aka penumatické kladivo. Veľmi ujetá muzika, ktorá sa hodí k morbídnemu obalu.
"Na kolách, ale ozubených, zarábať peniaze pre šéfa, to je dostatočná kompenzácia, udržiavame sa v rovnakej ruji, v živote, ktorý vedieme, komfort musíme, poháňaní našou chamtivosťou, našim strachom odísť, my sa proste nezmeníme, zostaneme rovnakí, prečo sa bojíme?"

givepraiserecords.bandcamp.com/album/we-will-never-change
  1. We will never change
  2. Somniphobia
  3. Left behind
  4. Die away from me
  5. No fucking shame
  6. Burning human
  7. Rotted
  8. Cross Canada
  9. Cut and paste
  10. M.T.A.C.
  11. Scientific fraud
  12. Cull the herd
  13. Borders
  14. Serenity
  15. Q:$5 A:$5
  16. Keep it short
  17. Concrete

Táto recenzia už bola zobrazená 408 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.5

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: H+X+F
TEXT:


ZAUJALO NÁS:
Bojujeme, nepropouštíme - ale vláda nás pohřbívá svou nekoncepčností

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
09.07. 15:38
kočo: V kubíku to bol vtedy brutálny koncert!
7XMXS/LXPXP/SXOXTXE :D viac xiek jak strejdedžakov na slovensku. >> INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7" (recenzia)

06.07. 22:28
Wrbo: Trochu mi unika pointa tohoto zinu. Resp. ze si autor s tym dal vobec namahu
Ale rozhovor s Dzurom potesil >> Punkheard #2 / 1996 (archív zinov)

11.06. 23:42
adrik: Určite sa nejaký kus nájde >> (novinka)
11.06. 19:17
J.K.: Chystas sa to mat v distre? >> (novinka)
10.06. 17:57
Peter: Díky za to interview z Uragánu! >> SLOBODNÁ EURÓPA - Unavení a zničení 12" (recenzia)
01.06. 16:53
masskillah: hruba banda! >> (novinka)
01.06. 11:39
adrik: A kde sa spomína, že to malo pokračovať v tradícii feministických fanzinov ako Bloody Mary? Šlo tam skôr predstaviť dievčatá, ktoré až tak "nevidieť", ale sú medzi nami, či ich to bav .. >> (novinka)
01.06. 07:43
Oi: Tak premna je toto cisto ze hnoj, no nizatouz. Obal je pekny, matuci, clovek si to poriesi, ocakavanie su, v priestore kde sa v minulosti vydavaly kvalitne dievcenske ziny ako bloody marry... je toto .. >> (novinka)
25.05. 15:36
Eduv syn: miso, postupne. teraz samplujem plastikov a robim cover od kryla :D >> (novinka)
25.05. 10:12
Mišo Štich: Zabijácke. Chalani, mohli by ste spraviť dáky cover od Brezovského. Anjel alebo Chcem byť sám... >> (novinka)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[81/26.47%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[74/24.18%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[12/3.92%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[79/25.82%]
Mne varí mama

[60/19.61%]
Niečo s mäsom by nebolo?


PoČet hlasov: 306


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com