PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 18.7.2020

the PUBLIC (SK), ATARAXIA (SK), DISTAX (SK), HUMAN HUMUS (SK), AHOJ (SK), MY O VLKOCH (SK), OTRAS (SK)

Nitra, Hidepark

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

ARNOXDUEBEL / MEDICATION TIME (BADLUCK RECORDS)
5.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CLIVOSŤ, DADCARE, FAT (13.6.2020, Poprad)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Summer moshpit párty

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Punkheard #2 / 1996

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


SEDEM MINÚT STRACHU / SETE STAR SEPT 7" (recenzia)
Awesome mosh power records
V každej väčšej lisovni existuje pre mnohých vysnené povolanie. Ono už len pracovať v lisovni môže byť sen nejedného vinylofila, aj keď by po čase začal vinyly nenávidieť. Tou vysnenou profesiou je záverečná kontrola platní - rozumej sedíš v kanclíku a na gramofóne počúvaš náhodne vybranú platňu z celého pressu. Môže to byť celkom zaujímavé, počúvať za sebou LOOKING FOR AN ANSWER, MADONNU a split 7" セデム・ミヌット・ストラフ / セテ・スター・セプト , čo v preklade znamená SEDEM MINÚT STRACHU / SETE STAR SEPT. Myslím si, že po takto pekne strávenom dni si doma nepustíš už ani mixér. SMS, ktorí logo ukradli 7MON, grafiku od MERZBOW, hudbu od FEAR OF GOD, názvy skladieb od ARSEDESTROYER, pózerstvo od METALLICI, lásku k pivu od Bohumila Hrabala a prečiarknutú notu od AGATHOCLES. Treba po tomto priznaní písať ďalej? O ich štýl "ak si sused zvykol na metal, tak mu pusť toto" si už zakopnúť musel. 7 minút, v ktorých ventilujú zadržiavanú zlosť, flustráciu, agresiu, hnev, bes, žlč a iné -izmy. Dve zbustrované basy, ktoré sa bijú o slovo s fastcoreovými bicím. Takto Jano nebúchal ani v IDIOTS PARADE! Dnes s ľahko kovovým zvukom. Toto sa oplatí mať už iba kvôli názvom songov, na ktorých sa opäť vyřádili. Ich drážky vyzerajú naozaj zaujímavo. Otáčam na stranu Japoncov. Je to môj ich prvý vinyl, pritom ich diskografia činí nekonečné množstvo kaziet, CDčiek, päť dvanásťpalcov, dva desiny, po jednom päť a trojprste a toto je ich 15.-ta sedmička. Má to vôbec niekto všetko? Ich tvorbu odporúčam iba najzarytejším fajnšmekrom a vyhľadávačom adrenalínových dobrodružštiev. Ich strana bola nahrávaná tiež v štúdiu, ale určite nie na regulérne nástroje. Buchá sa na vedrá od farby (ruku do ohňa by som nedal ani za vedierko od japonskej tresky), spieva cez megafón a občas zaznie aj nejaká dychová sekcia, za ktorú by sa nemuseli hanbiť ani VRBOVSKÍ VÍŤAZI navyše zmixované s nejakým elektronickým bordelom. Naozaj veľmi divoký zvuk, ak sa o takom niečom vôbec dá hovoriť. Po tomto splite asi začnú zberatelia všetkých česko-slovenských vinylov uvažovať o inom, menej nákladnom a extrémnejšom koníčku.

sedemminutstrachu.bandcamp.com
7s7.org
  1. SEDEM MINÚT STRACHU - Tuned bass is waste of time
  2. SEDEM MINÚT STRACHU - Jazzfucks unanonymous
  3. SEDEM MINÚT STRACHU - Early morning vomit. All inclusive.
  4. SEDEM MINÚT STRACHU - Let´s talk about hungry people
  5. SEDEM MINÚT STRACHU - World is gracht
  6. SEDEM MINÚT STRACHU - Pills first!
  7. SEDEM MINÚT STRACHU - Hector the actor on tractor at the eeactor
  8. SEDEM MINÚT STRACHU - Spit me deadly
  9. SEDEM MINÚT STRACHU - This song was written only thanks to euro funds
  10. SEDEM MINÚT STRACHU - Opinionion
  11. SEDEM MINÚT STRACHU - Lucky puke (instrumental, just some thoughts)
  12. SEDEM MINÚT STRACHU - Fuckebab
  13. SEDEM MINÚT STRACHU - (No song, just distorted c major)
  14. SEDEM MINÚT STRACHU - Blitzfart
  15. SEDEM MINÚT STRACHU - Blitzfart II.
  16. SEDEM MINÚT STRACHU - Serious cover of "King Kong" by SERIOUS MUSIC
  17. SEDEM MINÚT STRACHU - Fuck your dog!
  18. SEDEM MINÚT STRACHU - What´s your favorite charity?
  19. SEDEM MINÚT STRACHU - Demo on vinyl is stupid
  20. SEDEM MINÚT STRACHU - You need no doctors, you´re just fucked
  21. SEDEM MINÚT STRACHU - Registered song, don´t sing it!
  22. SEDEM MINÚT STRACHU - The best things in life are maybe free, the worst are for sure
  23. SEDEM MINÚT STRACHU - Garagethonoisecles
  24. SEDEM MINÚT STRACHU - Song against everything, but sauerkraut
  25. SEDEM MINÚT STRACHU - I love my co-workers on weekend only
  26. SEDEM MINÚT STRACHU - Up the shut, fuck!
  27. SEDEM MINÚT STRACHU - Feed your local nazi (SEDEM MINÝ STRACHU "Nacicici nazi" cover)
  1. SETE STAR SEPT - A dirty dozen
  2. SETE STAR SEPT - Unapologetic man
  3. SETE STAR SEPT - Blank moral
  4. SETE STAR SEPT - It does not involve pain
  5. SETE STAR SEPT - Hidden motives
  6. SETE STAR SEPT - One summer
  7. SETE STAR SEPT - The first man to cross
  8. SETE STAR SEPT - Meat nothing but skin and bone
  9. SETE STAR SEPT - The pissing on dead
  10. SETE STAR SEPT - The burr eat gabage
  11. SETE STAR SEPT - Want to companion

Táto recenzia už bola zobrazená 476 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.5

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: Z+8+U
TEXT:


ZAUJALO NÁS:
Bojujeme, nepropouštíme - ale vláda nás pohřbívá svou nekoncepčností

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
včera 11:41
zintaer: o sto rokov bude ten poškodený vzácnejší :-) >> (novinka)
09.07. 15:38
kočo: V kubíku to bol vtedy brutálny koncert!
7XMXS/LXPXP/SXOXTXE :D viac xiek jak strejdedžakov na slovensku. >> INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7" (recenzia)

06.07. 22:28
Wrbo: Trochu mi unika pointa tohoto zinu. Resp. ze si autor s tym dal vobec namahu
Ale rozhovor s Dzurom potesil >> Punkheard #2 / 1996 (archív zinov)

11.06. 23:42
adrik: Určite sa nejaký kus nájde >> (novinka)
11.06. 19:17
J.K.: Chystas sa to mat v distre? >> (novinka)
10.06. 17:57
Peter: Díky za to interview z Uragánu! >> SLOBODNÁ EURÓPA - Unavení a zničení 12" (recenzia)
01.06. 16:53
masskillah: hruba banda! >> (novinka)
01.06. 11:39
adrik: A kde sa spomína, že to malo pokračovať v tradícii feministických fanzinov ako Bloody Mary? Šlo tam skôr predstaviť dievčatá, ktoré až tak "nevidieť", ale sú medzi nami, či ich to bav .. >> (novinka)
01.06. 07:43
Oi: Tak premna je toto cisto ze hnoj, no nizatouz. Obal je pekny, matuci, clovek si to poriesi, ocakavanie su, v priestore kde sa v minulosti vydavaly kvalitne dievcenske ziny ako bloody marry... je toto .. >> (novinka)
25.05. 15:36
Eduv syn: miso, postupne. teraz samplujem plastikov a robim cover od kryla :D >> (novinka)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[81/26.47%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[74/24.18%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[12/3.92%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[79/25.82%]
Mne varí mama

[60/19.61%]
Niečo s mäsom by nebolo?


PoČet hlasov: 306


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com