PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 24.5.2019 - 25.5.2019
Fear fest:
DEVIATED INSTINCT (UK), EXTINCTION OF MANKIND (UK), HONNÖR SS (Švédsko), AGNOSY (UK), SLUTET (Švédsko), SYSTEMIK VIOLENCE (Portugalsko), PISSCHARGE (Nemecko), BRINK OF DESPAIR (Nemecko), ATERFALL (Švédsko), PANIKATTACK (Švédsko), KILLBITE (Nemecko), TERRORVÄLDE (Švédsko), ANTIGEN (CZ / Nemecko), DEATH CULTURE DEPRIVATION (CZ), ENCORE (CZ), CAPSAICIN (CZ), KIBERA (CZ)

Praha, Modrá vopice

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

DIS-K47 / MORAL HANGOVER - LIMIT (TOTALITARIANISM STILL CONTINUES)
11.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
MORROW, ECHELONS (9.5.2019, Viedeň)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
JOHNY FOXTER

NAJNOVŠÍ REPORT:
INCRIMINATE, HROBÁR, NOTHING CLEAN, ENDLESS SWARM (3.5.2019, Lovčica, Iba pohoda)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
Urbura - Krvavá nevěsta CDr

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Fear fest 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Smrt #1 / 2006

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika











SEDEM MINÚT STRACHU / ADOLF SHITTER 7" (recenzia)
No fucking labels
Rozhodol som sa, že po tých všetkých bordeloch a rachotoch, ktoré si vraj vieš nahrať aj sám v pivnici paneláku búchaním maminej varechy na plechový hrniec, v ktorom ti stará mať prali plienky, napísať recenziu aj na niečo melodické. Ináč intermezzo: ešte si žiaden svoj bordel na platni nevydal, ale to len tak na okraj. Takže si dnes rozoberieme split 7" SEDEM MINÚT STRACHU s ADOLFOM HitlerpardonSHITTEROM. Chlapci spod Rysov sa rozbehli ako nikto, dúfam, že im to ešte dlho vydrží. Ako prvú si púšťam ich stranu, ináč farba vinylu je fialová, a to som na večeru nemal žiadne podivné hríbiky, málo pršalo, tak som už na huby dávno nebol. A nie, neviem, kde rastú lysohlávky, zbieram hlavne jedle bedle, kozáky a podpinky a svoj flek ti neprezradím). Basový náhul jak sviňa, alebo jak vždy. Že oni majú dve basy? Pozor, aby sa zase neurazili. Fakt basa boha masaker, až ideš skontrolovať radiátor, či to náhodou nebuble v ňom namiesto z reprákov. Oproti setu zo splitka s Japoncami tu majú pomalší a emotívnejší materiál. Sú svedkovia, síce ich už mnoho nežije, ktorí vedia, že pre mňa je aj bardejovský JOHN ASTIN emotívny power violence. Asi si chlapci potrebovali vyliať srdiečka. Ale v polovici sa čosi pokazí a prestávam tam počuť starý NIGHTWISH a konečne je to ultra rýchly bordel. Asi sa stanem ich fanúšikom. Ináč tu majú "len" jeden song. Skús zadať názov do svojho lokálneho vyhľadávača. Vždy som chcel dať na platňu upozornenie, že neobsahuje download kód. Obraciam stranu a kým začne hrať, ešte raz pre istotu kontrolujem radiátor. Netečie. Kurva (sorry za výraz), čo to je? Skúšam rôzne rýchlosti a stále tam je benjo. Do toho spätné väzby a niekto veľmi ďaleko hrá aj na ten hrniec, čo si spomínal. A to všetko skomprimované do 48kbps empétrojky. Znesiem naozaj veľa, ale toto je už na mňa naozaj moc. Toto nemôže byť sranda ani naživo. To sa už fakt choď zavrieť do tej pivnice a vyprodukuješ niečo lepšie. A možno ti výjde aj split 7" s ADOLFOM SHITTEROM. Konečne je koniec. Ten shit majú v názve minimálne z dvoch dôvodov. Vydali to maníci No fucking labels z Holandska a maníci Underground pollution z Francúzska. Ináč platňa je riešená úplne minimalisticky: vinyl (už som asi písal, že je fialovej farby, nie?) bez etikiet s veľkou stredovou dierou; obal je farebná xerox áštvorka preložená napoli s ostrihanými okrajmi + "textová" vložka je ďalší čb xerox, obe s druhou prázdnou stranou. Na západe asi nemajú obojstranné kopírky. No zaujímavo zriešené, díéjváj sa medze nekladu, takže obal splitka s NEW YORK AGAINST BELZEBU bude ešte škaredší!! Sľubujem. Radiátor netečie.

sedemminutstrachu.bandcamp.com
  1. SEDEM MINÚT STRACHU - imM7h-5RRtg-7yUhj-23Wsa: the code to your debility
  1. ADOLF SHITTER - Untitled

Táto recenzia už bola zobrazená 437 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.83

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: X+1+W
TEXT:


 #5980 stryco Marhin   napísal/a 16.08.2014 12:50:23
Pan Ondoman .. vy budete patriť určite do cieľovej skupiny tvorcov aj vydavateľov takychto phičowin .. ach jo
 #5978 deegee   napísal/a 15.08.2014 19:11:58
Ondoman... Ako môžeš niečo hodniť do čoho sa nerozumieš alebo čo nepočúvaš? ... to kebyže ja nemám najmenší šajn čo je doom metal a idem to ohodnotiť že je to píčovina, lebo mne osobne sa to nepáči...
 #5977 ondoman   napísal/a 15.08.2014 17:19:51
ako nemam problemy skoro s nicim, ale toto co produkuju je proste picovina. nema to myslienku ani estetiku. podla mna taketo kapely vznikaju len preto aby dostali na koncertoch zadarmo vege gulase. ja by som ich nechal zaplatit aj vstup na akciach kde "hraju".
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
18.05. 17:21
Mišo Štich: Vďaakaa. Tento z .. >> Smrt #1 / 2006 (archív zinov)
14.05. 17:27
deegee: bolelo >> 30.6.2018 UAFA cup Trenčín (report)
09.05. 10:39
waagbistritz69: ...a teraz sú ti .. >> 30.6.2018 UAFA cup Trenčín (report)
08.05. 20:33
Deadbush: Je to naozaj sup .. >> (novinka)
07.05. 13:44
axc: velmi rad podpor >> (novinka)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[80/27.4%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[71/24.32%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/3.77%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[74/25.34%]
Mne varí mama

[56/19.18%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 292

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...