PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 7.12.2019
CATASTROFY (SK), ADACTA (SK), SKLADKA (SK)

Košice, Collosseum

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

CERELITIDA #7
4.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
YLVA, ELR, AMENRA (10.11.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
KRAJNÉ ČIERNO, DVERE, THERAPIST, FAT, DECULTIVATE (16.11.2019, Košice, Collosseum)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
TENDENCIE - Nedajme šancu beznádeji zmariť naše životy 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


KRUGER / KNARK 7" (recenzia)
Ventilatörr
Pri pražskej squadre KRUGER nemôžeš šľapnúť vedľa. Ako by som držal v rukách niektorú z ich starších EPečiek. Všetky vydané za hojnej kooperácie nadšencov z celého sveta. Všetky vyšli s neveselým až apokalyptickým kresleným čierno-bielym obalom. A na všetkých nájdeš hlučný dbeat rawpunk škandinávskeho výstrihu. A neviem prečo by tomu malo byť inak teraz. Opäť vsadili na overené štúdio Hellsound z ktorého vyliezli tri neumyté špiny. Hrdzavá gitara, brutálne bicie, ktoré zobudia aj mŕtveho a mužsko - ženský murmur krásne na striedačku. Vytŕča akurát druhý song "Prísľub s časom", ktorý je v rýchlejšom tempe. Ináč je to kruegerovský zlatý štandart. Musím ale napísať, že keby som si všetky ich songy pustil zaradom, v horšom prípade poprehadzovane, môžte ma mučiť ako chcete, všetky by sa mi poplietli a nevedel by som ich zaradiť k jednotlivým nahrávkam. Vraj kapelu opúšťa Tudo, tak som zvedavý, či kapela bude pokračovať len s jedným hukotom alebo už majú vyhliadnutého iného speváka.
O KNARK sa toho veľa na sieti nedozvieš. Ledva som niekde vypátral, že tam spieva týpek z MAKABER FYND a majú vonku ešte jeden sedempalec. Počúvam to a ... nič. Taký obyčajný punk v strednom až pomalom tempe, akých je na svete (vo Švédsku určite) tri prdele. Prvý song je ešte celkom v pohode, ale čím ďalej je to pomalšie a nudnejšie. Možno na koncerte by to malo iný drajv, alebo by som to tak isto odzíval ako nahrávku. Viem, že kvôli nim by som sa na koncert 300 kilometrov netrepal. V búklete nemajú ani texty (tak ako ani MAKABERT FYND), ale asi to nebude nič dôležité, keď je v názve poslednej skladby Jelínek. Haha švédsky alko punk?
Ako som už písal na začiatku, KRUGER nesklamali, Švédov poriadne nakopali do zadku a ešte pri tom stihli vypiť dva kartóny pív.
V ďalšej časti našej švédskej telenovely si vezmeme na paškál 4 split LP "Distorted minds in a sick world vol. 1" za účasti FEAR OF EXTINCTION, FINAL SLUM WAR, KRUGER a DISKOBRA. Nezabudnite si nás naladiť aj nabudúce.

http://bandzone.cz/kruger

  1. KRUGER - Boj s časom
  2. KRUGER - Prísľub tragédie
  3. KRUGER - V období dažďa
  1. KNARK - Maktens bubbla
  2. Knark - Tyranni
  3. Knark - Gamar PĆ fest
  4. Knark - Längst ner PĆ jelinek - kurvan

Táto recenzia už bola zobrazená 937 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.8

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: L+5+V
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
14.11. 13:53
kočo: Davaj het! čakam >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
12.11. 09:43
Mravcohlav: Aktivny sme robi >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[265/92.01%]
Má!

[12/4.17%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.69%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[9/3.13%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 288

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...