PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 11.4.2020

RATO TRISTE (CZ / SK), LETS START WITH A FOREST LEVEL (Nemecko), ZWIST (Nemecko)

Bratislava, garáže pod Prístavným mostom

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

FAT - GRANUM (TOTALITARIANISM STILL CONTINUES)
15.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
AHOJ, NULAJEDNANULANULA, ZMAR (1.3.2020, Žilina)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
DAVOVÁ PSYCHÓZA - Emancipácia 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfear #7 / 2008

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


KRUGER / KNARK 7" (recenzia)
Ventilatörr
Pri pražskej squadre KRUGER nemôžeš šľapnúť vedľa. Ako by som držal v rukách niektorú z ich starších EPečiek. Všetky vydané za hojnej kooperácie nadšencov z celého sveta. Všetky vyšli s neveselým až apokalyptickým kresleným čierno-bielym obalom. A na všetkých nájdeš hlučný dbeat rawpunk škandinávskeho výstrihu. A neviem prečo by tomu malo byť inak teraz. Opäť vsadili na overené štúdio Hellsound z ktorého vyliezli tri neumyté špiny. Hrdzavá gitara, brutálne bicie, ktoré zobudia aj mŕtveho a mužsko - ženský murmur krásne na striedačku. Vytŕča akurát druhý song "Prísľub s časom", ktorý je v rýchlejšom tempe. Ináč je to kruegerovský zlatý štandart. Musím ale napísať, že keby som si všetky ich songy pustil zaradom, v horšom prípade poprehadzovane, môžte ma mučiť ako chcete, všetky by sa mi poplietli a nevedel by som ich zaradiť k jednotlivým nahrávkam. Vraj kapelu opúšťa Tudo, tak som zvedavý, či kapela bude pokračovať len s jedným hukotom alebo už majú vyhliadnutého iného speváka.
O KNARK sa toho veľa na sieti nedozvieš. Ledva som niekde vypátral, že tam spieva týpek z MAKABER FYND a majú vonku ešte jeden sedempalec. Počúvam to a ... nič. Taký obyčajný punk v strednom až pomalom tempe, akých je na svete (vo Švédsku určite) tri prdele. Prvý song je ešte celkom v pohode, ale čím ďalej je to pomalšie a nudnejšie. Možno na koncerte by to malo iný drajv, alebo by som to tak isto odzíval ako nahrávku. Viem, že kvôli nim by som sa na koncert 300 kilometrov netrepal. V búklete nemajú ani texty (tak ako ani MAKABERT FYND), ale asi to nebude nič dôležité, keď je v názve poslednej skladby Jelínek. Haha švédsky alko punk?
Ako som už písal na začiatku, KRUGER nesklamali, Švédov poriadne nakopali do zadku a ešte pri tom stihli vypiť dva kartóny pív.
V ďalšej časti našej švédskej telenovely si vezmeme na paškál 4 split LP "Distorted minds in a sick world vol. 1" za účasti FEAR OF EXTINCTION, FINAL SLUM WAR, KRUGER a DISKOBRA. Nezabudnite si nás naladiť aj nabudúce.

http://bandzone.cz/kruger

  1. KRUGER - Boj s časom
  2. KRUGER - Prísľub tragédie
  3. KRUGER - V období dažďa
  1. KNARK - Maktens bubbla
  2. Knark - Tyranni
  3. Knark - Gamar PĆ fest
  4. Knark - Längst ner PĆ jelinek - kurvan

Táto recenzia už bola zobrazená 962 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.8

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: W+K+M
TEXT:


ZAUJALO NÁS:

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
27.03. 20:32
Mišo Štich: Keď sme pri tých fanzinoch, kamoš Maťo naskenoval starý zin kapely NAŠROT:
https://zberatelp.blogspot.com/2020_03_25_archive.html .. >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)

27.03. 19:27
Deadbush: Mišo ty si Boh!!:) vďaka všetkým undergroundovým fanatikom v tomto vesmíre,a pome čítať... >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)
27.03. 10:39
Mišo Štich: Ahoj Deadbush.
Mám kompletne odfotené dve čísla fanzinu Revoltär, č. 1 (2003) a č.2 (2004). Nájdeš ich obe tu v tomto linku:
https://uploadfiles.io/xzavlpx1
Mám ešte aj č.6. Ak bude táto karanténa trvať ešte dlhý čas, tak je možné, že sa dostanem aj ku jeho odfoteniu, alebo oskenovaniu. Taktiež mám asi tri-štyri čísla fanzinu DIY Yourself. Inak možno ho má Mišo Mikšík, ktorý ho vydával, dakde v PC aj v Pdf. Skúsim mu napísať. M. .. >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)

26.03. 16:36
Deadbush: Naskenujte revoltär(všetko)a just do IT yorself,máte niekto?to bolo perfektné mega! >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)
26.03. 12:05
axc: dik Lichtle >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)
26.03. 12:04
axc: biosfear bol super zin..zlate 90-2000roky >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)
23.03. 19:00
Mišo Štich: Darujem (za poštovné) nejaké čísla zinu/novín SLUG AND LETTUCE, konkrétne č. 65 a č. 84.

Info tu: http://muzika-komunika.blogspot.com/2018/06/slug-and-lettuce-fanzine-some-copies.html .. >> (guestbook)

21.03. 18:02
Richťo: Zo zbierky predávam staršie raritné ziny zo zahraničia. V dobrom stave.
REASON TO BELIEVE -D.I.Y. Hardcore Punk Zine #5, #4, #9, #1, #3, #?, Anglická odpoveď na legendárny HEARTATTACK fanzine. Kopec stĺpčekov , recenzií, reklám, úvah, zaujímavých článkov zo scény (squaty, eko, atd..) a samozrejme rozhovory s kapelami.Počet strán sa líši od čísla k číslu, ale je to taký velký zošit.Cena za kus 4€. (pre bližšie info píšte)
JOIN KAO - podobne ako REASON TO BELIEVE - velmi kvalitný časák s celosvetovým záberom - tentokrát z Dánska. Písaný v angličtine. Vo lemi dobrom stave sú k dispozícii #8,#7,#6,#5,#4,cena za kus 3€ (pre bližšie info píšte)
AVERSION legendárny plátok z Bradfordu. Klasický formát A5, kvalitná tlač. Vo vinikajúcom stave.
K dispozícii #5(rok 1997 - fleas and Lice,State Of Filth, Croatia scene report, Detestation atd 18 stran), #4 (rok 1996 State of Filth, Code 13, Spain scene report atd. 18 stran) cena 3€ za kus.
SCREAMINGLY TYPHON #2 Velmi pekne graficky spracovaný anglicky písany fanzin z Grécka A5. kapely Guts Pie Earshot, DOOM, Unhinged, Graue Zellen,1 in 12 Club, Schlossli Squat atd. Cena 3€
RIPPING TRASH #20 kultový fanzin z anglicka. A5. Rok 2000. Warsore, Trottel, Distopia, Pizda Materina, atd, atd... cena 3€ Pokial máte nejaké otázky kludne mi napíšte. richtárik.radovan74@gmail. com .. >> (guestbook)

17.03. 16:38
Balki: Aha tak to mi nedoslo :D >> DAVOVÁ PSYCHÓZA - Emancipácia 12" (recenzia)
17.03. 16:28
adrik: Balki: To nie je hodnotenie, ale piaty album z piatich (ak si pozrieš staré recenzie na Davovky). >> DAVOVÁ PSYCHÓZA - Emancipácia 12" (recenzia)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[81/26.64%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[73/24.01%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[12/3.95%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[78/25.66%]
Mne varí mama

[60/19.74%]
Niečo s mäsom by nebolo?


PoČet hlasov: 304


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com