Pozývame:


So 23.10.2021
Brno @ Sibíř

ADACTA (SK), BLUES FOR THE RED SUN (CZ), LEZOK (CZ), MORKHIMMEL (CZ), MŮRA (CZ), NARCOSA (CZ), SEKEROMLAT (CZ), TUMMO
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

FUKOTY, NAZI TAMPONS, LIDSKÉ ZDROJE (2.10.2021, Bardejov, Bašta)

Najnovší rozhovor:

Bilbo (MARHULE, KÝBEL MAČIEK, MATEJ TÁLE): "Hudba je jedna z vecí, ktoré mám pocit, že by som robiť mal."

Najnovší report:

KAZOSTROJ, AHOJ, DIMENZIA X (14.9.2021, Banská Bystrica @ Kaktus)

Najnovšia recenzia:

SNAGG - Disgust of self recognition MC

Najnovší cestopis:

MEDICATION TIME (Česko + Nemecko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Setkání svobodných duší 2021

Naposledy naskenovaný zin:

Choroba mysli #1 / 2002

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


MESRINE - BAD SEED ... SPOILED BLOOD 7"

Autor: Adrik | Počet videní: 432

Uranium overdose
Ďalšie pekne prepracované vydanie od trenčianského vinylového fetišistu Milana aka Uranium overdose. Dám ruku do ohňa za to, že by ste u neho platne našli aj pod vankúšom. A krk dám za to, že MESRINE je jeho najobľúbenejšia kapela. Ja ich poznám len zo splitka s našimi ABORTION, možno ešte z nejakých starších nahrávok, ktorých majú veru požehnane, ale ešte stále je v medziach únosnosti a kúpnej sily grindcoristov. Na novej samostatnej epke majú sedem skladieb. A strana začína skladbou o vrahyni Linde a celá sa potom tiahne v old school grindovom duchu so skvelým zvukom a šialenými vyklepanými bicími. Takto to má taťka rád, rýchlo a agresívne. Nasadenie, ktoré vie hýbať nábytkom v byte. Béčko je už pestrejšie. Mne nič nehovoriaci pomalý death metal "God only knows", ale s dobrým textom: "Only between me and God, my secret is well kept. And if does not exist, it is even better." Potom opäť svižne rýchly grind core, ktorý pred koncom nahradí jeden krochtací song (asi som ich až moc prechválil) a jedna fast core rýchlovka, ktorých tu mohlo byť aj viac. Krásny modro - fialový je už potom len čerešničkou na torte. Čo viac napísať? Grinders o tomto epku už dávno vedia a vy ostatní pustite si čo chcete.

mesrine.bandcamp.com

  1. Linda the killer
  2. Intoxicated
  3. The disease descended
  4. God only knows
  5. Use and abuse
  6. Bad seed... spoiled blood
  7. Moose III

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: W+F+4

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

20.09. 19:21 kočo:


dík za pekné slová aj za pozvání! Len ešte treba spomenúť Tánine jedlo - to bol headliner večera!
14.9.2021 KAZOSTROJ, AHOJ, DIMENZIA X Banská Bystrica @ Kaktus (report)

14.09. 08:19 Elramon:


"covery zásadných punkrockových kapiel s novými textami, ktoré často predbehnú i originál" fakt? no menuj aspon dve
(novinka)

07.09. 10:11 fero:


Ďakujem Kočo za report.
7.8.2021 AHOJ, WARGAME, TEUFELSMAUER, POOPIČNÝ STAV, SAMORAST x ZINTAER, the PUBLIC, FYASCO, POOPIČNÝ STAV, PARASITE DREAMS, MENTAL TENSION, OTRAS, VLOČKA, JPN akustika Sereď @ Kemping (report)

28.08. 08:53 Wrbo:


To heavy metal ma nieco proti mne :-)
14.8.2021 ČAKAN, NAZI TAMPONS, TVOI POSTOI, YEARSBELOW, SAMORAST, FAJRONT, SISTEM ERORR Veľký Šariš @ Marakaňa (report)

26.08. 09:25 Balki:


Ja nemozem pochopit, co mas proti heavy metalu :D
14.8.2021 ČAKAN, NAZI TAMPONS, TVOI POSTOI, YEARSBELOW, SAMORAST, FAJRONT, SISTEM ERORR Veľký Šariš @ Marakaňa (report)

23.08. 10:05 BoP:


Ahojte, koupim vinyly od Blood Brothers: Burn piano Island Burn and Crimes
DIKES
(guestbook)

19.08. 13:34 masskillah:


parádny report bro)
7.8.2021 AHOJ, WARGAME, TEUFELSMAUER, POOPIČNÝ STAV, SAMORAST x ZINTAER, the PUBLIC, FYASCO, POOPIČNÝ STAV, PARASITE DREAMS, MENTAL TENSION, OTRAS, VLOČKA, JPN akustika Sereď @ Kemping (report)

17.08. 11:18 fog:


fajny report brasko. ja ze cez vikend daco naklepem, ale nestihacka. tak uz vybaveno. tiptop
7.8.2021 AHOJ, WARGAME, TEUFELSMAUER, POOPIČNÝ STAV, SAMORAST x ZINTAER, the PUBLIC, FYASCO, POOPIČNÝ STAV, PARASITE DREAMS, MENTAL TENSION, OTRAS, VLOČKA, JPN akustika Sereď @ Kemping (report)

16.08. 16:06 Rado:


Stal ten gulas aspon za to? :D Inak tam hore maju aj celkom solidne ceny za pivko, alebo hociaky napoj ak si chcete dat. Vstupy chapem, vsak dajak sa na cestaky aspon musi vyzbierat, ale kde predavaju ..
25.7.2021 HEVER, OTRAS, BOOST Košice @ U Koňa (report)

16.08. 09:51 Balki:


Co je BM ci boze moj?
25.7.2021 HEVER, OTRAS, BOOST Košice @ U Koňa (report)