PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 11.4.2020

RATO TRISTE (CZ / SK), LETS START WITH A FOREST LEVEL (Nemecko), ZWIST (Nemecko)

Bratislava, garáže pod Prístavným mostom

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

FAT - GRANUM (TOTALITARIANISM STILL CONTINUES)
15.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
AHOJ, NULAJEDNANULANULA, ZMAR (1.3.2020, Žilina)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
DAVOVÁ PSYCHÓZA - Emancipácia 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfear #7 / 2008

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


BOMBATÖLCSÉR / JACK 7" (recenzia)
Raw zine records
Čo to preboha je? Prvá nahrávka BOMBATÖLCSÉR bola pekný námrd, ale toto je ešte väčšie jebadlo. Chliev je to správne slovo. Mnohí si mysleli, že po zmene speváčky, to už nebude ono, ale to sa hlboko mýlili. DISRUPT sa dostali dopozadia, viac priestoru sa dalo ťažkému grindu hneď s dvoma spevmi. Ječákom a hrubým, ako sa píše v búklete, growlom. A keď do toho začne Erik búchať ako o závod, je z toho naozaj nepopísateľné šialenstvo. Tri nové skladby a cover od kolegov z druhej strany. Texty ostali disrupťácke: "Kill your mind", "Dollar slave system" atď., akurát nikdy nepochopím, prečo sa nedávajú do búkletov texty coverov (JACK text k prerábke BOMBATÖLCSÉR napísať vedeli.), pritom miesta tam je habadej. To si mám akože pohľadať niekde na texty.sk? Otáčam na druhú stranu a kapela s originálnym názvom JACK. Hlavne na juhu Slovenska sú dosť dobre známi a mne nikdy nezabudnú napísať aspoň dvakrát do mesiaca s prosbou o koncert, vydaní nahrávky alebo niečím podobným. Hrajú taký ten metalický grind crust, ktorý si už isto počul mnohokrát. Nech to počúvam ako chcem, po bombovom kráteri mi to príde dosť nudné. Ako je to dobré, rýchle, našľapané, ale dokopy tuctová nuda. A to na koncertoch zvyknú hrávať aj 50 minút, vtedy zo sály utekajú aj tí najzarytejší fanúšikovia. Alebo som mal začať najprv s touto stranou? Tiež tri skladby, z toho jedna znovu nahraná a takisto kaver od kolegov z opačnej strany aj s textom. Vinyl je peknej konopnej farby a poskladalo sa na neho osem dobročinných organizácií z celej Európy. Vrelo odporúčam hlavne kvôli BOMBATÖLCSÉR!

bandzone.cz/bombatolcser
jackgrindpunk.bandcamp.com
  1. BOMBATÖLCSÉR - Sonnet for a whore
  2. BOMBATÖLCSÉR - Yourselves
  3. BOMBATÖLCSÉR - Dollar slave system
  4. BOMBATÖLCSÉR - Szétnézek a világon (JACK cover)
  1. JACK - Szabadrablás
  2. JACK - Burjánzás
  3. JACK - Ezt veri belénk a média
  4. JACK - W.H.D.F. (BOMBATÖLCSÉR cover)

Táto recenzia už bola zobrazená 584 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.67

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: P+B+Y
TEXT:


 #6219 Štrižňa   napí­sal/a 27.12.2014 13:12:44
Cuper toska, som rat že yu mam na poly(ka)čke
ZAUJALO NÁS:

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
27.03. 20:32
Mišo Štich: Keď sme pri tých fanzinoch, kamoš Maťo naskenoval starý zin kapely NAŠROT:
https://zberatelp.blogspot.com/2020_03_25_archive.html .. >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)

27.03. 19:27
Deadbush: Mišo ty si Boh!!:) vďaka všetkým undergroundovým fanatikom v tomto vesmíre,a pome čítať... >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)
27.03. 10:39
Mišo Štich: Ahoj Deadbush.
Mám kompletne odfotené dve čísla fanzinu Revoltär, č. 1 (2003) a č.2 (2004). Nájdeš ich obe tu v tomto linku:
https://uploadfiles.io/xzavlpx1
Mám ešte aj č.6. Ak bude táto karanténa trvať ešte dlhý čas, tak je možné, že sa dostanem aj ku jeho odfoteniu, alebo oskenovaniu. Taktiež mám asi tri-štyri čísla fanzinu DIY Yourself. Inak možno ho má Mišo Mikšík, ktorý ho vydával, dakde v PC aj v Pdf. Skúsim mu napísať. M. .. >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)

26.03. 16:36
Deadbush: Naskenujte revoltär(všetko)a just do IT yorself,máte niekto?to bolo perfektné mega! >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)
26.03. 12:05
axc: dik Lichtle >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)
26.03. 12:04
axc: biosfear bol super zin..zlate 90-2000roky >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)
23.03. 19:00
Mišo Štich: Darujem (za poštovné) nejaké čísla zinu/novín SLUG AND LETTUCE, konkrétne č. 65 a č. 84.

Info tu: http://muzika-komunika.blogspot.com/2018/06/slug-and-lettuce-fanzine-some-copies.html .. >> (guestbook)

21.03. 18:02
Richťo: Zo zbierky predávam staršie raritné ziny zo zahraničia. V dobrom stave.
REASON TO BELIEVE -D.I.Y. Hardcore Punk Zine #5, #4, #9, #1, #3, #?, Anglická odpoveď na legendárny HEARTATTACK fanzine. Kopec stĺpčekov , recenzií, reklám, úvah, zaujímavých článkov zo scény (squaty, eko, atd..) a samozrejme rozhovory s kapelami.Počet strán sa líši od čísla k číslu, ale je to taký velký zošit.Cena za kus 4€. (pre bližšie info píšte)
JOIN KAO - podobne ako REASON TO BELIEVE - velmi kvalitný časák s celosvetovým záberom - tentokrát z Dánska. Písaný v angličtine. Vo lemi dobrom stave sú k dispozícii #8,#7,#6,#5,#4,cena za kus 3€ (pre bližšie info píšte)
AVERSION legendárny plátok z Bradfordu. Klasický formát A5, kvalitná tlač. Vo vinikajúcom stave.
K dispozícii #5(rok 1997 - fleas and Lice,State Of Filth, Croatia scene report, Detestation atd 18 stran), #4 (rok 1996 State of Filth, Code 13, Spain scene report atd. 18 stran) cena 3€ za kus.
SCREAMINGLY TYPHON #2 Velmi pekne graficky spracovaný anglicky písany fanzin z Grécka A5. kapely Guts Pie Earshot, DOOM, Unhinged, Graue Zellen,1 in 12 Club, Schlossli Squat atd. Cena 3€
RIPPING TRASH #20 kultový fanzin z anglicka. A5. Rok 2000. Warsore, Trottel, Distopia, Pizda Materina, atd, atd... cena 3€ Pokial máte nejaké otázky kludne mi napíšte. richtárik.radovan74@gmail. com .. >> (guestbook)

17.03. 16:38
Balki: Aha tak to mi nedoslo :D >> DAVOVÁ PSYCHÓZA - Emancipácia 12" (recenzia)
17.03. 16:28
adrik: Balki: To nie je hodnotenie, ale piaty album z piatich (ak si pozrieš staré recenzie na Davovky). >> DAVOVÁ PSYCHÓZA - Emancipácia 12" (recenzia)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[271/91.86%]
Má!

[12/4.07%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.68%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[10/3.39%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


PoČet hlasov: 295


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com