Pozývame:


So 23.10.2021
Brno @ Sibíř

ADACTA (SK), BLUES FOR THE RED SUN (CZ), LEZOK (CZ), MORKHIMMEL (CZ), MŮRA (CZ), NARCOSA (CZ), SEKEROMLAT (CZ), TUMMO
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

FUKOTY, NAZI TAMPONS, LIDSKÉ ZDROJE (2.10.2021, Bardejov, Bašta)

Najnovší rozhovor:

Bilbo (MARHULE, KÝBEL MAČIEK, MATEJ TÁLE): "Hudba je jedna z vecí, ktoré mám pocit, že by som robiť mal."

Najnovší report:

KAZOSTROJ, AHOJ, DIMENZIA X (14.9.2021, Banská Bystrica @ Kaktus)

Najnovšia recenzia:

SNAGG - Disgust of self recognition MC

Najnovší cestopis:

MEDICATION TIME (Česko + Nemecko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Setkání svobodných duší 2021

Naposledy naskenovaný zin:

Choroba mysli #1 / 2002

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


BOMBATÖLCSÉR / JACK 7"

Autor: Adrik | Počet videní: 709

Raw zine records
Čo to preboha je? Prvá nahrávka BOMBATÖLCSÉR bola pekný námrd, ale toto je ešte väčšie jebadlo. Chliev je to správne slovo. Mnohí si mysleli, že po zmene speváčky, to už nebude ono, ale to sa hlboko mýlili. DISRUPT sa dostali dopozadia, viac priestoru sa dalo ťažkému grindu hneď s dvoma spevmi. Ječákom a hrubým, ako sa píše v búklete, growlom. A keď do toho začne Erik búchať ako o závod, je z toho naozaj nepopísateľné šialenstvo. Tri nové skladby a cover od kolegov z druhej strany. Texty ostali disrupťácke: "Kill your mind", "Dollar slave system" atď., akurát nikdy nepochopím, prečo sa nedávajú do búkletov texty coverov (JACK text k prerábke BOMBATÖLCSÉR napísať vedeli.), pritom miesta tam je habadej. To si mám akože pohľadať niekde na texty.sk? Otáčam na druhú stranu a kapela s originálnym názvom JACK. Hlavne na juhu Slovenska sú dosť dobre známi a mne nikdy nezabudnú napísať aspoň dvakrát do mesiaca s prosbou o koncert, vydaní nahrávky alebo niečím podobným. Hrajú taký ten metalický grind crust, ktorý si už isto počul mnohokrát. Nech to počúvam ako chcem, po bombovom kráteri mi to príde dosť nudné. Ako je to dobré, rýchle, našľapané, ale dokopy tuctová nuda. A to na koncertoch zvyknú hrávať aj 50 minút, vtedy zo sály utekajú aj tí najzarytejší fanúšikovia. Alebo som mal začať najprv s touto stranou? Tiež tri skladby, z toho jedna znovu nahraná a takisto kaver od kolegov z opačnej strany aj s textom. Vinyl je peknej konopnej farby a poskladalo sa na neho osem dobročinných organizácií z celej Európy. Vrelo odporúčam hlavne kvôli BOMBATÖLCSÉR!

bandzone.cz/bombatolcser
jackgrindpunk.bandcamp.com

  1. BOMBATÖLCSÉR - Sonnet for a whore
  2. BOMBATÖLCSÉR - Yourselves
  3. BOMBATÖLCSÉR - Dollar slave system
  4. BOMBATÖLCSÉR - Szétnézek a világon (JACK cover)
  1. JACK - Szabadrablás
  2. JACK - Burjánzás
  3. JACK - Ezt veri belénk a média
  4. JACK - W.H.D.F. (BOMBATÖLCSÉR cover)

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: B+F+O

Správa:

#6219 Štrižňa napí­sal/a: 27.12.2014 13:12:44

Cuper toska, som rat že yu mam na poly(ka)čke

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

20.09. 19:21 kočo:


dík za pekné slová aj za pozvání! Len ešte treba spomenúť Tánine jedlo - to bol headliner večera!
14.9.2021 KAZOSTROJ, AHOJ, DIMENZIA X Banská Bystrica @ Kaktus (report)

14.09. 08:19 Elramon:


"covery zásadných punkrockových kapiel s novými textami, ktoré často predbehnú i originál" fakt? no menuj aspon dve
(novinka)

07.09. 10:11 fero:


Ďakujem Kočo za report.
7.8.2021 AHOJ, WARGAME, TEUFELSMAUER, POOPIČNÝ STAV, SAMORAST x ZINTAER, the PUBLIC, FYASCO, POOPIČNÝ STAV, PARASITE DREAMS, MENTAL TENSION, OTRAS, VLOČKA, JPN akustika Sereď @ Kemping (report)

28.08. 08:53 Wrbo:


To heavy metal ma nieco proti mne :-)
14.8.2021 ČAKAN, NAZI TAMPONS, TVOI POSTOI, YEARSBELOW, SAMORAST, FAJRONT, SISTEM ERORR Veľký Šariš @ Marakaňa (report)

26.08. 09:25 Balki:


Ja nemozem pochopit, co mas proti heavy metalu :D
14.8.2021 ČAKAN, NAZI TAMPONS, TVOI POSTOI, YEARSBELOW, SAMORAST, FAJRONT, SISTEM ERORR Veľký Šariš @ Marakaňa (report)

23.08. 10:05 BoP:


Ahojte, koupim vinyly od Blood Brothers: Burn piano Island Burn and Crimes
DIKES
(guestbook)

19.08. 13:34 masskillah:


parádny report bro)
7.8.2021 AHOJ, WARGAME, TEUFELSMAUER, POOPIČNÝ STAV, SAMORAST x ZINTAER, the PUBLIC, FYASCO, POOPIČNÝ STAV, PARASITE DREAMS, MENTAL TENSION, OTRAS, VLOČKA, JPN akustika Sereď @ Kemping (report)

17.08. 11:18 fog:


fajny report brasko. ja ze cez vikend daco naklepem, ale nestihacka. tak uz vybaveno. tiptop
7.8.2021 AHOJ, WARGAME, TEUFELSMAUER, POOPIČNÝ STAV, SAMORAST x ZINTAER, the PUBLIC, FYASCO, POOPIČNÝ STAV, PARASITE DREAMS, MENTAL TENSION, OTRAS, VLOČKA, JPN akustika Sereď @ Kemping (report)

16.08. 16:06 Rado:


Stal ten gulas aspon za to? :D Inak tam hore maju aj celkom solidne ceny za pivko, alebo hociaky napoj ak si chcete dat. Vstupy chapem, vsak dajak sa na cestaky aspon musi vyzbierat, ale kde predavaju ..
25.7.2021 HEVER, OTRAS, BOOST Košice @ U Koňa (report)

16.08. 09:51 Balki:


Co je BM ci boze moj?
25.7.2021 HEVER, OTRAS, BOOST Košice @ U Koňa (report)