PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 29.2.2020

POP. 1280 (USA), NULAJEDNANULANULA (CZ), ZMAR (CZ), LAKKA (CZ)

Košice, Collosseum

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

GRIDE - HLUBOKÁ TEMNÁ MODŘ (INSANE SOCIETY)
13.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
NABOSOPOSKLE, DISTAX, CRIPPLED FOX, SEDEM MINÚT STRACHU (10.1.2020, Spišská Nová Ves)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
LIDSKÉ ZDROJE - Live demonstration MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


ZDARR - AR 23 CD (recenzia)
DIY
Zdar! S CD ex NAPALMED mi prišlo na recenziu ešte jedno CD z opačného konca žánrového rebríčka. Otvorená akustická fúzia v podaní kapely ZDARR z Mostu. Z extrému do extrému. Ako som sa nakoniec dopátral, hral/hraje tam aj niekto z vyššie menovaného hlukového telesa. ZDARR by mali problém zaradiť aj študovaní hudobní majstri vesmíru. Miešajú folk, ľudovky, polka, blues, .. všetko žánre, v ktorých som doma .. kolotočársky pank s veselosťou a d-taktom Františka Krištofa Veselého. Samozrejmosťou sú nástroje, ktoré sú v punku ojedinelé alebo jedinečné ako akordeón, saxofón, klarinet, fúkacia harmonika atď. Taká fakt oddychovka od celého hluku. Rýchlejšie skaldby sú celkom fajn, dá sa pri nich aj zatancovať, ale tie pomalšie ma nudili, tak som ich preskakoval. Úsmev mi vyčarili niektoré slovné zvraty: "Mít kluka to je báječný, nemyslím pro slečny, i když nejsem proti, mít kluka to je báječný, když každý den mi řekne tati." alebo "Válčil bílej s černym na šachovém poli ... Ten i ten má jinou barvu, byli a jsou kamarádi. Mají život v úctě a všechny možný barvy." Celkom veselé nie? Odporúčam vypočuť si a vytvoriť si vlastný názor.

bandzone.cz/zdarr
  1. Mít kluka to je báječný
  2. Hole hole
  3. Pouť
  4. Po robotě v solidní nejistotě
  5. Hrany
  6. Pták
  7. Čtyřicet
  8. Podzim
  9. Diagnóza
  10. Galina
  11. Samota
  12. Reinkarnační
  13. Kořeny
  14. Píseň baobabí
  15. Smím prosit? (DSPI remix 2014)

Táto recenzia už bola zobrazená 495 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: O+P+R
TEXT:


ZAUJALO NÁS:

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
24.02. 11:38
sludgehead: neviete niekto ci sa da kupit listok len na ten prvy den (streda)? >> (novinka)
20.02. 17:34
HCST: No hlavně do ČR zavítají Hetze. A nezbývá než doufat, že vystoupí i na nějakém pro takový námrd důstojném místě (rozuměn...díře) .. >> (novinka)
13.02. 13:15
dášo: lukasukaz: dík. nie, v lete chodím na tour južnú pologuľu. ale Kvapka nie je zlý nápad, minimálne logo by som už mal. .. >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
12.02. 19:08
lukasukaz: Vločka topka celého víkendu u mňa :D Keď sa začalo drbať bežkou o odposluch tak som myslel, že to niekto v predu naozaj schytá :D Dášo, v lete to premenuješ na kvapka? :D .. >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
09.02. 10:44
Zintaer: HURK na krabičkách Zintaer a Noitt!! Dík za pozitívny report!!! Akcia bola celá super!!! >> 6.2.2020 POKORA, HURK, SZMEJ, DUDE THE WOLF Košice, Collosseum (report)
04.02. 08:15
dášo: elramon: nie, je to (zatiaľ) výhradne koncertná záležitosť. vo februári doslova koncertný boom BB, ZA, SNV, BR. .. >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
02.02. 15:52
elramon: ten dasov projekt ma uz nieco vonka? >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
11.01. 15:42
masskillah: Rišo vystopoval som tam alúziu na Rozpor?:) >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
11.01. 12:48
deegee: No však naviac pobúrený z Ahoj bol práve Adrik >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
10.01. 16:05
Raklo : Najobľúbenejšia kapela. >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[81/26.64%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[73/24.01%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[12/3.95%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[78/25.66%]
Mne varí mama

[60/19.74%]
Niečo s mäsom by nebolo?


PoČet hlasov: 304


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com