PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 26.10.2019
ONEWAY SYSTEM (UK), ZIMMER FREI (CZ), the WILDERNESS (SK), LUCIFER EFFEKT (CZ)

Vsetín, 3 opice

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
ITS EVERYONE ELSE, MAKATA-O (18.10.2019, Bardejov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


BULLBOXERS - BLOODY ROCK N ROLL CDr (recenzia)
Brutal records
Pred niekolkymi dnami vysiel pod hlavickou bratislavskeho labelu Brutal records druhy pocin popradskej kapely The bullboxers. CD bolo nahrane v martinskom studiu Kobka, co urcite pridalo na kvalite nahravky a je multimedialne, obsahuje 10 uplne novych trackov (viac ako 30 minut muziky), na multimedialnej stope najdete videoklip venovany hipisakom a ponuku Brutal records distra v .. Pokial ste este nemali moznost spoznat tychto Popradcanov a milujete klasicky punk rock strihu 77, tak by ste tak mali ucinit v najblizsej dobe. Nie nadarmo sa CD nazyva aj Bloody rock n roll. Cele sa totizto nesie v rock n rollovom duchu kapiel Adicts a miestami aj starych Ramones. Piesne su spievane su spievane aj po anglicky aj po slovensky, dokonca vo vacsine pripadov zmiesane. Texty pojednavaju o kazdodennom zivote a radostiach .. ale najprv pekne po poriadku. Po kratsom instrumentalnom intre "Action" sa na vas zacne valit len a len "loud" rock n rollova muzika. Anglicky song "Saturday night", ktora je ako uz naznacuje nazov o sobotnajsich veceroch dnesnej mladeze a o vsetkom, co k tomuto veceru patri. Zaujimava piesen je "When you are a hippie..". Opat ako svedci nazov, je o cudnom sposobe zivota hipisakov a ich ryzovych idealoch. (Pokial ste videli videoklip, tak uz viete ako ten hipisak dopadne :) Oslavy punk rocku a zivotneho stylu najdete v piesniach "Vivat 77" a "Punk rock is my addiction". Prva mi dost pripomina kapelku Adicts. O curakov a pre curakov je tu slovenska piesen "Curak". Do vod psychobilly zachadzaju songy "Streethorrorshow" a rovnomenna "Bloody rock n roll". Konecne aspon pokusy na Slovensku o nejake psychobilly, kedze tu mame "mnoho" kapiel, ktore hraju hraju psychobilly a podobne styly. CD uzatvara skladba "V tieni inych", ktora odkazuje neprajnikom, ze Bullboxers nie je ziadna lacna kopirka .. Bloody rock n roll mozem len a len odporucit vsetkym priaznivcom rock n rollu!

01. Intro (Action)
02. Saturday night
03. Like a Sheena
04. When you are a hippie ..
05. Vivat 77
06. Curak
07. Streethorrorshow
08. Bloody rock n roll
09. Punk rock is my addiction
10. V tieni inych


Táto recenzia už bola zobrazená 537 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 2.2

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: F+6+O
TEXT:


 #118 Marki R   napísal/a 20.06.2007 14:59:00
Barbie si boss !!!len tak dalej
 #117 CicushQa   napísal/a 15.05.2007 21:13:00
hyperstenzia voči Barbiemu narasta.a recenzia je super :)
 #116 kalit   napísal/a 21.04.2007 21:14:00
Este nikdy som nevidel taku trapnu kapelu!!Je to o nicom a spevak je trapna imitacia Konyka!!Hamba vam....,
 #115 77   napísal/a 05.03.2007 08:34:00
objednal som si to cd a fakt to stoji za to.je to suprove.chlapi drzte sa.len tak dalej.vivat 77
 #114 Marián   napísal/a 23.02.2007 14:47:09
...no len toľko, že horší a myšlienkovo nudnejší klip som v živote nevidel...
 #113 barbie   napísal/a 24.01.2007 11:19:00
Diky za tuto recenziu! SAm by som to lepsie nevystihol. Vela zdaru teba aj punkgenu opat zas niekedy na drinku ! Hey ho Rocknroll!
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[80/26.76%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[73/24.41%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/3.68%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[76/25.42%]
Mne varí mama

[59/19.73%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 299

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...