PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Ne 8.12.2019
MAKE X PEACE (CZ), INCRIMINATE (SK), HEVER (CZ)

Trnava, Kubík

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

CERELITIDA #7
4.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
YLVA, ELR, AMENRA (10.11.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
KRAJNÉ ČIERNO, DVERE, THERAPIST, FAT, DECULTIVATE (16.11.2019, Košice, Collosseum)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
TENDENCIE - Nedajme šancu beznádeji zmariť naše životy 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


SLANDER - THE RUSH 7" (recenzia)
Grains of sand
Minulý rok na jeseň sme cestovali na Outcasst fest 2 do KE. Už v aute som bol kolegiálne kamošom upovedomený, že títo Taliani budú náklad. Neklamal, u mňa najlepšia kapela toho večera. Naisto som zakúpil sedempalec, ale keďže som o pár dní nato odcestoval mimo SR, na recenziu vinylu (aj koncertu) som nejak nepomyslel. Teraz je čas to napraviť a pripomenúť si tento kotúčik. SLANDER sa sem totiž chystajú opäť a zahrajú na tohtoročnom Ffud feste. A rozhodne to treba vidieť.

Na pekný zelený sedempalec sa vošli intro a štyri songy, všetko zabalené do jednoduchého obalu s ručne robeným coverom a jednou tvrdou stránkou s  textami. Tieto graficky minimalistické, šikovné a štýlovo prevedené veci sa mi páčia čoraz viac. Podstatnejšia je ale samozrejme muzika. Zapneš to, pomaly sa rozbieha a zosilňuje intro, prechod a hneď facka. Útočný, zbesilý hardcore, ktorý si drží neskutočne živelné tempo. Je to ťažké, bije ťa to, ale je to svižné a bije ťa to s ľahkosťou. Pohon na plné gule, gitary ťa fackujú a vokály ako keby zvláštne napäté, ale posadené a útočné. Žiadne prekomplikované nápady, úderné a frontálne hardcore útoky. Dokonca keď po obrátení strany na prvom songu stavajú na pomalšom tempe, je to hutné jak sviňa. Neskutočný drive. Uplynie to rýchlo, ale o to viacej si tento vinyl pokrútiš.

Táto nahrávka zachytila presne energiu a feeling, ktorý som mal pri ich show. Preto ostáva len dodať, že pozri bandcamp, vypočuj si to, prípadne objednaj, ak máš toliar navyše. A hlavne, dojdi si to pozreť na FFUD kamárat, lebo toto bude stopercentne jeden z najväčších nákladov. Už teraz mi tečie slina.

slanderhc.bandcamp.com
  1. SLNDR
  2. Scars and ashes
  3. Empty pod
  4. Steep slope
  5. The rush

Táto recenzia už bola zobrazená 311 krát!
 Autor: Fog
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: M+O+Q
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
14.11. 13:53
kočo: Davaj het! čakam >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
12.11. 09:43
Mravcohlav: Aktivny sme robi >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)

ANKETA:
Slovenský UG vinyl vydaný v roku 2018?

[2/3.33%]
ABORTION - All you need is hate 12"

[0/0%]
ABORTION / PER CAPITA 7"

[0/0%]
ADACTA - Ad maiorem dei gloriam 12"

[1/1.67%]
ADACTA - Circullus viciosus 12"

[4/6.67%]
ADACTA - Zlo 12"

[8/13.33%]
BETON / ROXOR 12"

[8/13.33%]
CATASTROFY - Besnota 12"

[0/0%]
ČAD / LAHAR 12"

[7/11.67%]
MEDICATION TIME / MENTAL TENSION 7"

[6/10%]
NAČO NÁZOV - Old school punk rock

[4/6.67%]
NIČITEĽ / ZOZOO 10"

[6/10%]
SEDEM MINÚT STRACHU / Final exit 7"

[9/15%]
SOUND OF QUALM 12"

[5/8.33%]
SVEŤO KORBEĽ & PERSONÁL - Žiadny rešpekt! 12"


Počet hlasov: 60

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...