PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
St 16.10.2019
KRONSTADT (CZ), AHOJ (SK)

Bratislava, garáže pod Prístavným mostom

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CHURCH OF MISERY, CONE FOREST, MIROED (10.10.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


DRNSMS - PRVÝ NÁJEB MC (recenzia)
Analog freaks
Jebať hluk. Až do konca ... Ale fakt! TOTO UŽ NIE JE MUZIKA! Ale surová potrava pre nás zopár duševne chorých. Zrážka TGV vlaku v plnej rýchlosti s kombajnom. Kobercové bombardovanie Drážďan v štyridsiatompiatom. Vypľúvajúce rakety SS 20 z hlavní. Časti ľudských údov v miešačke na betón. Nechutné výjavy, však? Ak si nezvládal ani predošlé nahrávky SMS, tak tomuto sa nie že vyhni, ale predtým utekaj ozlomkrky preč. Tento ultrazvuk by z teba vystrelil ako votrelec z hrude Ripleovej. A ako by to ešte nestačilo, všetko je prehnané krabičkami Erikom DRÉNom. Toto pustiť na nejakej ilegálnej tekno párty, tak neprežije nikto. Nikto by svoj tep neprispôsobil tomuto bordelu. Môžem napísať len BRAVÓ! Tento hazard so životom vydali žilinskí Analog freaks. Pekná kazetka, ešte krajšia sieťotlač na ešte krajšom čiernom papieri a k tomu štupľe do ušoch. Ináč sa to ani počúvať nedá. Nemám rád teasery na nové albumy, teasery na nové klipy, teasery na teasery, ale tento sa fakt vydaril: kuk! Bohovské, nie? Toto je naozaj SEDEM MINÚT STRACHU!

sedemminutstrachu.bandcamp.com



  1. Prvý nájeb

Táto recenzia už bola zobrazená 488 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 2

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: X+8+N
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[261/92.23%]
Má!

[12/4.24%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.71%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[8/2.83%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 283

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...