Pozývame:


So 23.10.2021
Brno @ Sibíř

ADACTA (SK), BLUES FOR THE RED SUN (CZ), LEZOK (CZ), MORKHIMMEL (CZ), MŮRA (CZ), NARCOSA (CZ), SEKEROMLAT (CZ), TUMMO
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

SAME RIVER TWICE, LAKKA, LÁJE, BAESTIEN (16.10.2021, Brno @ Vegalité)

Najnovší rozhovor:

Bilbo (MARHULE, KÝBEL MAČIEK, MATEJ TÁLE): "Hudba je jedna z vecí, ktoré mám pocit, že by som robiť mal."

Najnovší report:

KAZOSTROJ, AHOJ, DIMENZIA X (14.9.2021, Banská Bystrica @ Kaktus)

Najnovšia recenzia:

SNAGG - Disgust of self recognition MC

Najnovší cestopis:

MEDICATION TIME (Česko + Nemecko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Setkání svobodných duší 2021

Naposledy naskenovaný zin:

Choroba mysli #1 / 2002

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


KLUSTER FUCK - CRAZYMAKER 12"

Autor: Adrik | Počet videní: 475

Skaven
Pôvodne som chcel písať, ako vniknúť do bytu manželov Marchinovcov (od ktorých mám túto skvelú LP), ich rozvrh, kedy nie sú doma, aby vás pri lúpeži neprekvapili a kde majú schované rezervné kľúče od bytu (pozrel by som sa na tvojom mieste vonku do hydrantu), ale asi to do recenzie na dánsky fast core nepatrí. V dnešnej záplave austrálskych a amerických power violence kapiel (ktorú nekritizujem, ale je toho fakt veľa a všetko zbierať ..) je dobrý epileptický fast core doslova vzácnosťou. Od prvého počutia som vedel, že po túto dosku pôjdem hoci aj na druhú stranu zemegule, veď načo tu máme potom tú globalizáciu? Ale čo čert nechcel? Zo šiestich labelov, ktorý dali hlavy a peniaze dokopy je jeden slovenský, a to rovno Skaven records. Tíško závidím takýto úlovok. Pekný jednostranný zelený plast (z druhej strany sú vyleptané nejaké halušky) a na ňom 20 songov za menej než 16 minút. Takto to má byť! V tomto prípade je možno aj dobré, že sa to nerozdelilo na dve strany (v USA by z toho spravili aj dvoj LP), aspoň nelietam ku gramci každú sekundu. Alebo ešte lepšie by bolo, keby na druhú stranu našli rovnakú šialenosť. Ale kde ju vziať? Polminútové výplachy nepripomínajú ani IDIOTS PARADE, CONTROLLED EXISTENCE ani LYCANTHROPHY. Povedal by som, že toto je najviac pankové zo spomínaných spolkov, ktoré hrajú (hrali) prvú ligu. Ale s krásne neskroteným ženským vokálom. Že by sa aj chudobná dánska scéna prebrala k životu? Na bicie búcha bubeník s MARESVIN a niektoré postupy sú dosť podobné (ale žiadna kopírka, toto je stokrát väčšia zbesilosť a epilepsia). Doska obsahuje aj insert (s nechtom som ho chcel roztvoriť :D, ale je to len jedna stránka, zato na hrubom papieri), ale bez textov, takže sa asi nikdy nedozviem, čo trápi taký bezstarostný národ akým sú Dáni. Ak máš rád brutálnu nakládačku alebo len potrebuješ ušný klystír od vianočných kolied, odporúčam KLUSTER FUCK!

klusterfuck.bandcamp.com

  1. Rapid resolution
  2. Face fell off
  3. You are on your own
  4. Choped up aborted - in the social arena
  5. Skilar produkt
  6. Blame the horse
  7. Poisoned mind
  8. The kitchen is - absolutely brutal
  9. Insidious
  10. En lus oq au er fucked
  11. Brand gevar
  12. Too late for hate
  13. Crazymaker
  14. Mangel pa interesee
  15. Inguistfire jerhoffs
  16. Refrigerate fire
  17. Keep it simple stupid
  18. Go fuck yourself
  19. Fast as fuck
  20. Agonizingly slow

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: J+W+L

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

dnes 09:22 Mišo Štich:


Dobrý názov, NERVY. Tak sa volala kapela v ktorej kedysi hral Maťo Ďurinda, Andrej Šeban, či Marián Greksa...
(novinka)

20.09. 19:21 kočo:


dík za pekné slová aj za pozvání! Len ešte treba spomenúť Tánine jedlo - to bol headliner večera!
14.9.2021 KAZOSTROJ, AHOJ, DIMENZIA X Banská Bystrica @ Kaktus (report)

14.09. 08:19 Elramon:


"covery zásadných punkrockových kapiel s novými textami, ktoré často predbehnú i originál" fakt? no menuj aspon dve
(novinka)

07.09. 10:11 fero:


Ďakujem Kočo za report.
7.8.2021 AHOJ, WARGAME, TEUFELSMAUER, POOPIČNÝ STAV, SAMORAST x ZINTAER, the PUBLIC, FYASCO, POOPIČNÝ STAV, PARASITE DREAMS, MENTAL TENSION, OTRAS, VLOČKA, JPN akustika Sereď @ Kemping (report)

28.08. 08:53 Wrbo:


To heavy metal ma nieco proti mne :-)
14.8.2021 ČAKAN, NAZI TAMPONS, TVOI POSTOI, YEARSBELOW, SAMORAST, FAJRONT, SISTEM ERORR Veľký Šariš @ Marakaňa (report)

26.08. 09:25 Balki:


Ja nemozem pochopit, co mas proti heavy metalu :D
14.8.2021 ČAKAN, NAZI TAMPONS, TVOI POSTOI, YEARSBELOW, SAMORAST, FAJRONT, SISTEM ERORR Veľký Šariš @ Marakaňa (report)

23.08. 10:05 BoP:


Ahojte, koupim vinyly od Blood Brothers: Burn piano Island Burn and Crimes
DIKES
(guestbook)

19.08. 13:34 masskillah:


parádny report bro)
7.8.2021 AHOJ, WARGAME, TEUFELSMAUER, POOPIČNÝ STAV, SAMORAST x ZINTAER, the PUBLIC, FYASCO, POOPIČNÝ STAV, PARASITE DREAMS, MENTAL TENSION, OTRAS, VLOČKA, JPN akustika Sereď @ Kemping (report)

17.08. 11:18 fog:


fajny report brasko. ja ze cez vikend daco naklepem, ale nestihacka. tak uz vybaveno. tiptop
7.8.2021 AHOJ, WARGAME, TEUFELSMAUER, POOPIČNÝ STAV, SAMORAST x ZINTAER, the PUBLIC, FYASCO, POOPIČNÝ STAV, PARASITE DREAMS, MENTAL TENSION, OTRAS, VLOČKA, JPN akustika Sereď @ Kemping (report)

16.08. 16:06 Rado:


Stal ten gulas aspon za to? :D Inak tam hore maju aj celkom solidne ceny za pivko, alebo hociaky napoj ak si chcete dat. Vstupy chapem, vsak dajak sa na cestaky aspon musi vyzbierat, ale kde predavaju ..
25.7.2021 HEVER, OTRAS, BOOST Košice @ U Koňa (report)