PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 26.10.2019
ONEWAY SYSTEM (UK), ZIMMER FREI (CZ), the WILDERNESS (SK), LUCIFER EFFEKT (CZ)

Vsetín, 3 opice

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
ITS EVERYONE ELSE, MAKATA-O (18.10.2019, Bardejov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


DESPISE YOU - ALL YOUR MAJESTIC BULLSHIT 7" (recenzia)
Institut für mentale Hygiene
Mám rád túto kapelu. Majú svoj ksicht. Identifikovateľný, rozpoznateľný. Je to strih od muziky po cover. Furt. Teraz nám predhodili jednostranný sedempalec s krásnym názvom "All your majestic bullshit". Až tri songy. Čo už, škoda, že nenahrali aj druhú stranu, bolo by viacej čo recenzovať, ale hlavne, o pár trackov DESPISE YOU do plusu. A to sa už počíta.

Prvý song, rytmičák odklepe a hneď ti na hlavu hodia za fúrik šrotu, potom ťa kus ponaťahujú, a potom pošlú ďalší fúrik. Zajímavý prechod na druhý song, hneď na teba vybrechnú ako besní a zase si v kolotoči. Ukrutný nosný riff, bicie odsypané jak u jebnutých. Krása. Toto sú oni. Zahustený zvuk, nasraté gitary, agresívne bicie, dva bľačiace vokály. So svojím špecifickým strihom. Power violence ako lusk. Tretí song cover od RKL (nepoznám). Štartuje predohrávkou a HC nášlap o tom ako máš piť, ale pozitívne. Aj sólo dali. A to je tak všetko.

Výborný materiál, ale krátky. To je jediné, na čo sa dá posťažovať. Škoda tej druhej nevyužitej strany. Ďalšie tri nájeby by sa na mňa rozhodne zmestili. S potešením. Tak snáď čoskoro vypľujú niečo ďalšie.
  1. All your majestic bullshit
  2. Centinela park, Hosanna
  3. Drink positive (RKL cover)

Táto recenzia už bola zobrazená 278 krát!
 Autor: Fog
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: R+M+B
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[261/92.23%]
Má!

[12/4.24%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.71%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[8/2.83%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 283

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...