PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 22.11.2019 - 23.11.2019
Nö fest:
VOLE (CZ), ROST (Rakúsko), CTIB (CZ), LUTRA (SK), AHOJ (SK), IMCRIMINATE (SK), FAT (SK), ĎAS (SK), VLOČKA (SK)
aterparty: STRAPATÝ & DANISA, KVASO & SLUŠNÉ BABY SS

, Trangoška

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

THE WILDERNESS - III. (PHR)
14.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
ITS EVERYONE ELSE, MAKATA-O (18.10.2019, Bardejov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
ONDREY ZINTAER, SUMA, SUPRAPHON FAMILY, SEDEM MINÚT STRACHU kolaborácia s ONDREY ZINTAER & NOITT, USNU?, ZABLOUDIL(A), NOITT, 3 ONANY BOYS, MASSOLA (1.11.2019, Sereď, New York)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
TENDENCIE - Nedajme šancu beznádeji zmariť naše životy 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


SEDEM MINÚT STRACHU - GENERAL FUCKING 12" (recenzia)
At war with false noise
- autora recenzie poznáte napríklad z recenzie na KRIEGSHÖG ep a z ďalších
- novoročné príhovory kadejakých trtkov ešte nestihli prebiť novoročnú opicu a ...
- ... a boha, 7MS majú veľkú platňu!
- to už fakt niekto nevie, čo s peniazmi?!
- dokonca len ich čisto čistý výplach
- žiadny fjučúring, žiadne splitko
- suché 7MS, povedané v alkoholickej terminológii
- alebo v alkoholovej?
- ale tak pán vydavateľ asi vie, čo robí
- inak veľmi zaujímavý label s tonou rôznych vydaní
- a keď hovorím rôznych, tak myslím naozaj rôznych
- no ale poďme sa venovať muzike
- to bol fór, čo?! heh
- dobre, tak nič ...
- čiže strana A a 20 kusov
- podľa názvov to vypadá zaujímavo, ako vždy keď sa Radovi chce písať názvy
- ihla dopadne na čierny vinyl, Rišo niečo bľaboce a hneď na úvod prekvapenie dňa
- to ktorý z vás dvoch sa naučil hrať na base?
- to už si fakt chcete ísť tak veľmi zahrať do Headbengeru? .eFeM?
- našťastie je to len intro, muzikantom aj naďalej zostáva len Janči
- ikeď podaktorí profesionáli neuznávajú obrábačov bicích za muzikantov
- na áčku teda klasika od klasikov, ako by povedal klasik
- každodenná frustrácia a pretlak ventilovaný ručaním, hlukom, búchaním, revaním a pod.
- až sa chlapci zabudli a zas to prešvihli o jednu minútu
- na lado B môže byť časomerač už kľudne vypnutý, keďže je tam zachytený ich prvý, citujem "opus", koniec citácie
- no má to dlhší názov, ale to si prečítate nižšie
- hmm, zaujímavé
- zvuk brutálny, skoro ako brutálna zostava s brutálnym bordelom
- ale len skoro
- basáci blanotrhači, no čo tie bubny?
- rytmičák: klop klop klop, šľapka: mľask mľask mľask
- čo ste Obituary, do piči?!
- nabudúce hrnce, plechovice a smetiaky poprosím
- už sme asi dávno neboli na pive
- ešteže Stožok nesklamal
- to sa ale kreslí z takej predlohy, čo Jano?!
- tak trochu mám v tom prsty okrem iných aj ja, tak sa musím pochváliť
- ďalej balenie obsahuje insert a fotku kapely
- upozornenie: na obrázku kapely sú umiestnené produkty
- a dosť trápne
- ale asi je to zámer ako tie trápne čínske croksy
- s ponožkami samozrejme
- a už len posledná výhrada: ďakovačka je dlhšia ako zoznam songov
- takéto veci sú normálne u sXe kapiel, nie u nojskóru
- a potom už jen samá pozitiva a sociální jistoty
- desaťpalec s Marchin-family je umenie, toto je pravý noisecore album
- dokonca sa bojím povedať, že na svetovej úrovni
- alebo nebojím?
- to čo chlapci robia, robia naplno a dobre
- top of the pops
- a basáci ešte žijú

sedemminutstrachu.bandcamp.com
  1. duplifucked kakofonik bushwhacker themed unrhytmik intro
  2. yes, shit means shit, yes
  3. this record kills bassists
  4. táto pesnička má AIDS
  5. run to the pills
  6. horselord with horsepenis on horsemoon
  7. a song for Karel Goat
  8. FAQ you!
  9. blah,blah,blahtolitarian
  10. GG o tebe napísal pár pekných pesničiek
  11. fart as a shark (tributt to Assept)
  12. bark at the poo
  13. put "sieg heil!" on it, and it's sold
  14. at war with false nose
  15. prechladnutie v Pacifiku
  16. hail the Aryan rice!
  17. bordelháveď (we love Destruction)
  18. vieme, že je to Sodom, ty kokot!
  19. no dogs, no clusters
  20. RaHoWa ... racist horny waste
  21. Prvý zádušný bigotno-dementný opus, fragment z dramaturgie antisatanistického rituálu zaklínania radikálnej probiotickej výživy

Táto recenzia už bola zobrazená 514 krát!
 Autor: Števo Holos
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 2.67

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: T+X+R
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
14.11. 13:53
kočo: Davaj het! čakam >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
12.11. 09:43
Mravcohlav: Aktivny sme robi >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[262/91.93%]
Má!

[12/4.21%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.7%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[9/3.16%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 285

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...