PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 22.11.2019 - 23.11.2019
Nö fest:
VOLE (CZ), ROST (Rakúsko), CTIB (CZ), LUTRA (SK), AHOJ (SK), IMCRIMINATE (SK), FAT (SK), ĎAS (SK), VLOČKA (SK)
aterparty: STRAPATÝ & DANISA, KVASO & SLUŠNÉ BABY SS

, Trangoška

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

THE WILDERNESS - III. (PHR)
14.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
ITS EVERYONE ELSE, MAKATA-O (18.10.2019, Bardejov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
ONDREY ZINTAER, SUMA, SUPRAPHON FAMILY, SEDEM MINÚT STRACHU kolaborácia s ONDREY ZINTAER & NOITT, USNU?, ZABLOUDIL(A), NOITT, 3 ONANY BOYS, MASSOLA (1.11.2019, Sereď, New York)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
TENDENCIE - Nedajme šancu beznádeji zmariť naše životy 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


TOMORROWS HELL - HISTORY OF THE TRICKED ONES 7" (recenzia)
Miruus levyt
"V této době, kdy je volání po tradičních hodnotách jen zbytečnou prosbou za odpuštění ... je textová náplň této nahrávky deklamací nezastavitelného úpadku."
Ledva pustíš ihlu na navádzaciu drážku a ihneď vieš, o akú kapelu sa jedná. TOMORROWS HELL sa po rokoch opäť zatvorili do štúdia (tentoraz padla karta na vyškovské štúdio Davos), z internetu objednali sud domáceho Kilju, podplatili ním jednu brnenskú postavičku a tá im prikývla vydať štyri práve nahrané skladby pod hlavičkou Miruus levyt. Ako do dopadlo? Žiadna posledná nádej, len chladná čierno-čierna tma, úpadok, zúfalstvo a nakoniec smrť. Už hneď od prvej vyhrávky v "Ashes of Babylon" ťa hneď sudná dole krutý zvuk. Tak toto sa naozaj podarilo. Predstav si nemilosrdný disbeat na bicích. Sólovú gitaru, ktorá strúha až epické soundtracky z posledných minút konca sveta. Niektoré mi však znejú skoro až identicky zo splitka s TUMMO. Fakt veľmi veľká podobnosť, až čakáš na starý známy riff, ale dostaneš čosi úplne nové. Basu alá MORKHIMMEL (aby sme nezachádzali do zahraničia), z ktorej duní v ušiach ešte aj na ďalší deň, druhú gitaru, ktorá sa hrá na pokazený mixér a v neposlednom rade Kubáncove jaskynné námluvy. Ale všetko počuteľné a skvelo namixované. Takto to mám rád. Temná nahrávka. To všade omieľané prirovnanie ku škadinávskemu crustu a metalu je tentokrát oprávnene na mieste. Vonku len 333 kusov!

bandzone.cz/tomorrowshell
  1. Ashes of Babylon
  2. Spasm of extinction
  3. History of the tricked ones
  4. ... from nowhere

Táto recenzia už bola zobrazená 407 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.5

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: W+9+B
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
14.11. 13:53
kočo: Davaj het! čakam >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
12.11. 09:43
Mravcohlav: Aktivny sme robi >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[262/91.93%]
Má!

[12/4.21%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.7%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[9/3.16%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 285

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...