PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | COLLOSSEUM | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 8.8.2020

AHOJ (SK), ANTISOCIAL SKILLS (CZ), AUTOR (Rakúsko), BLACK PASSENGER (SK), DxFxF (SK), FACE DEFECT (SK), FYASCO (SK), J.P.N. (SK), KULTRA (CZ), LIDSKÉ ZDROJE (Rakúsko), MÜNCHEN KONFLIKT (CZ), PRÜGELKNABE (CZ), SEDEM MINÚT STRACHU (SK), the PAU (Poľsko), the WILDERNESS (SK)

Sereď, Kemping

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

EARTH CRUST DISPLACEMENT / DISEASE (PHOBIA RECORDS)
13.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
ZRCADLO SRDCA, SAMORAST, DISTAX, BAESTEN (25.7.2020, Poprad)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
ZRCADLO SRDCA, SAMORAST, DISTAX, BAESTEN (25.7.2020, Poprad, garáže)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
CHIENS - Trendy junky 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Summer moshpit párty

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Punkheard #2 / 1996

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


MEDICATION TIME MC (recenzia)

Som rád za každú novú kapelu, ktorá sa objaví v tom našom malom rybníku. Body naviac ak je rýchla a hlučná. MEDICATION TIME sa objavili ako blesk z čistého neba a pridali sa k tým 3 (slovom TROM) kapelám, ktoré tu kedysi hrali alebo hrajú populárny štýl, ktorému sa nadáva power violence. Nahrali demokazetu a odfŕčali si takmer na jeden šup kopec akcií. Kde by skončili, keby takýmto fastcoreovým tempom (teraz vôbec nepíšem o muzike) pokračovali ďalej? Turné po oboch pobrežiach USA? Split s TO THE POINT? Bohužiaľ s touto kapelou to je zložitejšie. Hrajú len keď príde gitarista na "dovolenku" na Slovensko, takže nateraz si budeme musieť vystačiť s touto bielou kazetkou. Desať skladieb, ktoré nasáčkovali do minutáže kratšieho sedempalca. Sype to nádherne hneď od začiatku až nestíham otáčať kazetu. Drsná gitara s hrdzavými strunami, úderné, aj keď žiadne svetoborné bicie, ktoré ale vedia narobiť kopec bordelu (alebo svetobordelné?) a mikrofón zaseknutý až hlboko pod hrtanom. V celom tom rachote vôbec nepočuť absenciu basy. Nečakaj nič prevratné, alebo novátorské, chlapci hrajú len to, čo samy doma počúvajú, vrátane 30 sekundového coveru WEEKEND NACHOS. Lučenec power violence. Ugly and fury. O obal sa postaral dnes už známy hlukový kreslič Ján Obluda a tentoraz je to podľa mňa pekný detailný obrázok, ktorý si len tak nespletieš s ostatnou tvorbou. Škoda len, že som v ňom nenašiel aj texty a vlastne ani nikde na nete. Do budúcna sa plánuje split 7" s MENTAL TENSION, ktorí sa k tejto kapele úplne hodia. Tip na srandu na záver: Vybrať na toto vydanie prázdne etikety alebo ešte lepšie, zámerne ich vymeniť a hádať, kto práve hrá a máme o zábavu cez budúcu zimu postarané.

medicationtime.bandcamp.com
  1. We are mirrors
  2. Erase me
  3. Getting (c)older
  4. Walk away option
  5. Old friend don´t mean shit (WEEKEND NACHOS cover)
  6. Search
  7. Never gonna dance again
  8. Burn to learn
  9. Kingdom of broken
  10. Through my eyes

Táto recenzia už bola zobrazená 504 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: U+B+L
TEXT:


 #7179 drrrrro   napí­sal/a 08.05.2017 18:20:58
Povedzte mi Kefalín, čo si predstavujete pod takým slovom "svetoborné"?
ZAUJALO NÁS:
Bojujeme, nepropouštíme - ale vláda nás pohřbívá svou nekoncepčností

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
29.07. 17:16
Ctib: Zdar a sílu, přátelé, jsem tu s prosbou: chystáte-li se na Duše, nezapomeňte si prosím vzít s sebou roušku nebo třeba šátek - v Česku nám tento týden znovu zavedli karanténní opatře .. >> (novinka)
23.07. 22:05
fog: ten internal rot nie je taky dosekany, mozno ani tak napadity, ale intenzita tej nahravky je nezastavitelna a to ma bavi. strasne natrepane to je tiez. na hranu. chiens maju ale rozhodne pestrejsi ruk .. >> CHIENS - Trendy junky 12" (recenzia)
23.07. 21:48
Skulda: Nejlepší grindcore deska za poslední dobu. Pro mě výrazně výše než Internal Rot. >> CHIENS - Trendy junky 12" (recenzia)
14.07. 11:41
zintaer: o sto rokov bude ten poškodený vzácnejší :-) >> (novinka)
09.07. 15:38
kočo: V kubíku to bol vtedy brutálny koncert!
7XMXS/LXPXP/SXOXTXE :D viac xiek jak strejdedžakov na slovensku. >> INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7" (recenzia)

06.07. 22:28
Wrbo: Trochu mi unika pointa tohoto zinu. Resp. ze si autor s tym dal vobec namahu
Ale rozhovor s Dzurom potesil >> Punkheard #2 / 1996 (archív zinov)

11.06. 23:42
adrik: Určite sa nejaký kus nájde >> (novinka)
11.06. 19:17
J.K.: Chystas sa to mat v distre? >> (novinka)
10.06. 17:57
Peter: Díky za to interview z Uragánu! >> SLOBODNÁ EURÓPA - Unavení a zničení 12" (recenzia)
01.06. 16:53
masskillah: hruba banda! >> (novinka)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[82/26.71%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[74/24.1%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[12/3.91%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[79/25.73%]
Mne varí mama

[60/19.54%]
Niečo s mäsom by nebolo?


PoČet hlasov: 307


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com