PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 14.12.2019
LIDSKÉ ZDROJE (CZ), MOMMY IS MENTAL (CZ), PRACH (SK)

Bardejov, Bašta


.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

CERELITIDA #7
4.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
YLVA, ELR, AMENRA (10.11.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
KRAJNÉ ČIERNO, DVERE, THERAPIST, FAT, DECULTIVATE (16.11.2019, Košice, Collosseum)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
TENDENCIE - Nedajme šancu beznádeji zmariť naše životy 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


BODYBAG / EARTH FEDERATION 7" (recenzia)
Awesome mosh power
Norisuke Ogita šéf vydavateľstva Awesome mosh power records je fakt priateľský chlapík a odvtedy ako nám vydal split so SETE STAR SEPT nám vždy pošle svoje ďalšie vydanie. Recenziu na jeho predposledné si môžeš prečítať na Deathfiste z pera Jána IP. Zatiaľ posledným je španielsko japonský split, ktorý mňa ako fandu MACHETAZO a CORRUPTED veľmi potešil. Po úvodnom hororovom intre v japončine na strane BODYBAG sa na teba vyvalia dva songy úderného deväťdesiatkového death/grindu ohlodahého na kosť smradlavej zdochliny. Cítiť z toho tvorbu MACHETAZO, kde bubeník Dopi predtým hrával jednošlapkový blastbeat a zdarne v tom pokračuje aj tu. V podstate sa jedná o voľné pokračovanie, dokonca sa aj nahrávalo v rovnakom štúdiu Treboada a tým pádom je celková atmosféra nahrávky a postupy totožné s dnes už neexistujúcou legendou. Nečakaj žiadne inštrumentálne onanie len klasický valivý staroškolský grinding death metal.
Názov EARTH FEDERATION si určite ešte ani nepočul. Jedná sa o úplne novú japonskú grindcore kapelu s ex vokalistom CORRUPTED a gitaristom ex 324, ktorého riffopis je dokonale rozpoznateľný. Tri songy priamočiareho metalického grindu s čistým, ale masívnym zvukom, sem tam nejaké vyhrávky, dokonca nenápadné gitarové sóličko, presné bicie a skvelý hlas Heviho z najpomalšej kapely na svete. Je tam aj basa, ale som hluchý a nijako výraznejšie ju tam nepočujem. Tie strednotempové partie by mohli znieť ako CORRUPTED na 78 otáčkach za minútu. Inak celkovo zbesilá záležitosť. Štýlový čierno biely obal, 400 kusový čierny vinyl a 100 kusov na červenom plus predná strana v červenom odtieni. Nič pre priemerného Slováka.

thebodybag.bandcamp.com
  1. BODYBAG - Mudcrawler
  2. BODYBAG - Reanimate the dust
  1. EARTH FEDERATION - Akai suisei
  2. EARTH FEDERATION - Marman ccheda
  3. EARTH FEDERATION - Stalinorgel

Táto recenzia už bola zobrazená 227 krát!
 Autor: Sangre
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: X+Q+I
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
14.11. 13:53
kočo: Davaj het! čakam >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
12.11. 09:43
Mravcohlav: Aktivny sme robi >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[265/92.01%]
Má!

[12/4.17%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.69%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[9/3.13%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 288

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...