PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 13.10.2018
SYSTEMIC DAMAGE (SK), DISTAX (SK), CONCUSSA (SK), DIKTÄT (SK)

Spišská Nová Ves, Pinocchio

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

KACZYNSKI / AUGUST LANDMESSER (BLACK WEDNESDAY RECORDS)
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
NABOSOPOSKLE, MITE DE CIMETIÉRE (15.9.2018, Bratislava)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
CINNAMON WIND

NAJNOVŠÍ REPORT:
DVERE, COCO BONGO, MITE DE CEMITIÉRE (14.9.2018, Košice, Collosseum)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
HYDRAULITER 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Fear fest 2018

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Sami sobě #8 / 2003

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika











NULAJEDNANULANULA - DEMO MC (recenzia)
Confusion specialist records
Túto bandu som objavil viacmenej náhodou už pred vyše rokom a hneď po prvom vypočutí som ostal odvarený. Dva mesiace dozadu som na fejsbučiku zočil, že sa DééGéé stal hrdým majiteľom tejto kazetky a s malou dávkou závisti a o to väčším nadšením (alebo to bolo naopak :-)?) som mu pochválil skvelý výber. On, dobrák jeden sa zmiloval a kazetku mi podaroval. Rešpekt!

Tvrdý kartón zdobiaci decentný linoryt (či?) s názvami piesní ukrýva kazetku so štyrmi skladbami. Viem, že nie každá kapela si zakladá na týchto veciach. O to viac to chápem, keď sa jedná len o nejakú demokazetu, ale aspoň nejaké info, či texty by neboli na zahodenie. Osobne mi to príde potom trochu odfláknuté a neviem, čo si o tom myslieť. Malo to pôsobiť minimalisticky? Alebo sa len na to kapela vysrala?

Čo ma už v minulosti na tejto bande dostalo, bola zložitá štruktúra stavby jednotlivých piesní. Každý jeden nástroj tu má svoj malý mikrosvet, a to aj vrátane bicích. Neustále zmeny tempa a prepracovanosť skladieb pláva v hardcore, post black metal, emo a neviem ešte akých vodách. Nič podobné som dovtedy nepočul (ak máš tip, tak kľudne mi to posuň). Živelný spôsob akým tieto songy na mňa pôsobia sú istou zárukou, že naživo to musí byť poriadne peklo. Favoritom sa stala na prvé počutie hneď druhá pieseň "Pravděpodobnost výskytu". Sakra, nestalo sa mi fakt dlho, že by som mal z niečoho zimomriavky. Tejto piesni sa to podarilo. Fakt, tu sú slová zbytočné. Choď na ich bandcamp a presvedč sa sám/a.<{r> Nakoniec ostáva sa len tešiť na ďalšie nahrávky, ktoré verím, že výjdu už čoskoro!

nulajednanulanula.bandcamp.com

  • Raikkonen se zlatou hve?zdou na čele
  • Pravděpodobnost Výskytu
  • Mono
  • Trnová cenzura

  • Táto recenzia už bola zobrazená 233 krát!
     Autor: Wrbo
    Späť na recenzie
    Oznámkuj tento album ako v škole:
    1 2 3 4 5
    Hodnotenie albumu: 1

    Pridaj komentár k recenzii:
    NICKNAME:
    E-MAIL:
    WEB:
    ANTISPAM: Y+Q+M
    TEXT:


    POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
    18.09. 22:44
    cinter: Hej MOR je bruta >> HYDRAULITER 12" (recenzia)
    18.09. 21:55
    elramon: typek to teraz r .. >> 31.8.2018 FAJRONT, INCRIMINATE, NABOSOPOSKLE Rimavská Sobota, Sk8park (report)
    18.09. 19:54
    Wrbo: Ten refrén v pie >> HYDRAULITER 12" (recenzia)
    18.09. 17:18
    Wrbo: Ahoj, v prvom ra .. >> 31.8.2018 FAJRONT, INCRIMINATE, NABOSOPOSKLE Rimavská Sobota, Sk8park (report)
    18.09. 14:51
    nelo paštrnák z pekla: Kazeta vyšla na >> HYDRAULITER 12" (recenzia)

    ANKETA:
    Má to tu ešte zmysel?

    [220/92.05%]
    Má!

    [11/4.6%]
    Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

    [1/0.42%]
    Je mi to jedno, som tu prvý krát.

    [7/2.93%]
    Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


    Počet hlasov: 239

    Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...