PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 11.4.2020

RATO TRISTE (CZ / SK), LETS START WITH A FOREST LEVEL (Nemecko), ZWIST (Nemecko)

Bratislava, garáže pod Prístavným mostom

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

SMRT MLADÉHO SEBEVRAHA (PHR)
16.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
AHOJ, NULAJEDNANULANULA, ZMAR (1.3.2020, Žilina)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
DAVOVÁ PSYCHÓZA - Emancipácia 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfear #7 / 2008

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


HIBAKUSHA / VETO 7" (recenzia)
Totalitarianism still continues
Po dlhšej dobe som opäť oprášil klávesnicu počítača a idem napísať čo to o sedempalci, ktorý nedávno vyšiel okrem iných labelov aj na labely kámoša Adrika z Košíc (totalitarianism still continues). kurvááá šak ja už neviem písať, tu preklepujem jeden prst cez druhý a len chyby opravujem, vidno že to pivo už začína ukazovať svoje dopady, už mi jebe, ale piť neprestanem, sľubujem. no nič prvých púšťam VETO. Nedávno sme s nimi s Roxorom hrali v Rožnove pod radhoštěm, tam sa mi to ľubilo moc, a teraz tomu nie je inak. Úplne zabitý nástup, fakt ma ten začiatok dostal a už to ide ako motorová píla cez tvoju prepitú hlavu. Žiadne sa osieranie s nejakými pomalými sračkami, Iveta nekompromisne diktuje tempo a do hlavy mi to jebe o sto šesť bratu či sestra. Nebudem ti tu mazať med okolo pusy, proste mám tu rýchly crust core, ako ho v dávnych dobách vedeli pekne zahrať napríklad majstri Disrupt, tvrdé útoky na moju lebeň, v ktorej doznievajú ešte zvuky odpitého víkendu ma nenechávajú chladným a keby tu neležal brat v posteli tak si prisám piči dám aj pogo síce idem sa ho spýtať či si nedá so mnou, možme si dať aj skoky z postele, sa budeme chytať navzájom. No nič každopádne skvelý výkon, 3 songy končia, ja to púšťam znova. takže určite do toho treba isť bez nejakých okolkov a bez strachu, že zapadneš prachom, keď sa budeš nudiť. další kumpáni na holenie sú ostravský Hibakusha, už starí ostrieľaní harcovníci na tejto páchnucej scéne. More nástup a ja pysky otvorené, keby som neznal, že to Hibakusha, tak poviem na prvé tóny šak to je Agathocles do pičééé. No nič ideme ďalej a už mi je jasné že je to ostravské komando. Tiež podobne ako Veto sa tu s ničím neserú, sypú to tu do mňa ako z kalašnikova, žiadne omáčky milý priatelia proste streľba jak hovado. Oproti Veto ešte o kúsok rýchlejšie, v určitých pasážach, síce spomaľujú, to ma baví trocha menej, poviem pravdu, kedže ja som za to, že hrať treba rýchlo, ale tak to je len na malý kúsok a už sa to zase sype ako betón z domiešavača. Idéééš do pičééééé kurva crust jak poleno, sem tam pokorenený aj štipkou grindu, fajný zvuk čo chceš víc slyšet, či jak sa to spievalo v jednej skladbe. Takže piatym songom to končí, hluk doznieva a je čas si to pustiť znova čo ty na to vole. taakže toť asi vsjo k tomuto sedempalcu, myslím že to stojí za to, podporiť to, kapely si to určite zaslúžia. vyšlo v kooperácii viacerích labelov, myslím, že zohnať sa to bude dať všade, určite to skúste u Adrika, ten má aj tak najlepšie distro hehe. boha jak šplhám. Už som podlízavý jak ten pes. no nič, čus blus, športu zdar a poď na pivo lebo ti najebem.

01. Hibakusha - Holokusha
02. Hibakusha - Holocaust
03. Hibakusha - Holomrdi
04. Hibakusha - Holor
05. Hibakusha - Holosrmt
06. Veto - NIkdy zpět
07. Veto - Mírová
08. Veto - Prokletí doby


Táto recenzia už bola zobrazená 579 krát!
 Autor: disbeat161
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: J+C+E
TEXT:


 #174 disbeat161   napí­sal/a 26.06.2008 22:33:00
pre turca:bratku,v pivnici znas co jedine mozme robic,uz nepamatas na nasu seansu?uhorečky a vinko heheh.si myslim ze vtedy sme boli riadny domaci kutilovia.ale skor uz nam z toho chlastu jebe natolko,ze je cas bud pit este viac,nech si to aspon nepamatame,alebo to zavesit na klinec kym je cas a kym nevypatrame jak pišta hurta
 #173 turco   napí­sal/a 26.06.2008 17:36:00
CI BOHA, ZIVO SI VIEM PREDSTAVIT JAK POGUJES DOMA S LUKASOM, HE HE HE HE. SKONCI TO ISTO V PIVNICI, HE HEH E HE. SICKE PILY TREBA NAOSTRIT A S NICIM SA NEJEBAT, KURVA DO PICE!
 #172 disbeat161   napí­sal/a 24.06.2008 12:24:00
pre strejda edge:nič sa neboj,keď niekto zdenu vydá na vynile,recenzia sa tu určite objaví.potom ale aj ty budeš musieť splniť svoje slová a kúpiť to!! :D
 #171 strejda edge   napí­sal/a 24.06.2008 11:48:00
No kokos fajneee..keby si zrecenzoval aj zdenu studenkovu ta kupim;]
ZAUJALO NÁS:

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
včera 22:44
Pissmaster: Do Márie bohovej. Toho prvého songu som sa normálne zľakol. Gospel of the future! :D >> (novinka)
31.03. 20:08
Ctib: Mišo: Absolutní souhlas, SMS je pecka! A z těch, co jmenuješ dál, se mi nejvíc líbil starý Masomlejn v pořadu Kozy paní prezidentky. .. >> (novinka)
30.03. 15:33
Mišo Štich: SMS - skvost CS punku. Kazetu som mal nahratú od Klausa, ktorý mi svojho času okrem nej zapožičal aj nahrávky kapiel HAPPYEND, KLEC, SLEPÉ STŘEVO, MASOMLEJN a iných...za čo mu patrí nehynúca vďaka. .. >> (novinka)
30.03. 12:20
Ctib: Na nahrávce se podílel Petr Fiala z Mňágy, ne Jiří.Hrál v SMS na basu. >> (novinka)
27.03. 20:32
Mišo Štich: Keď sme pri tých fanzinoch, kamoš Maťo naskenoval starý zin kapely NAŠROT:
https://zberatelp.blogspot.com/2020_03_25_archive.html .. >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)

27.03. 19:27
Deadbush: Mišo ty si Boh!!:) vďaka všetkým undergroundovým fanatikom v tomto vesmíre,a pome čítať... >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)
27.03. 10:39
Mišo Štich: Ahoj Deadbush.
Mám kompletne odfotené dve čísla fanzinu Revoltär, č. 1 (2003) a č.2 (2004). Nájdeš ich obe tu v tomto linku:
https://uploadfiles.io/xzavlpx1
Mám ešte aj č.6. Ak bude táto karanténa trvať ešte dlhý čas, tak je možné, že sa dostanem aj ku jeho odfoteniu, alebo oskenovaniu. Taktiež mám asi tri-štyri čísla fanzinu DIY Yourself. Inak možno ho má Mišo Mikšík, ktorý ho vydával, dakde v PC aj v Pdf. Skúsim mu napísať. M. .. >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)

26.03. 16:36
Deadbush: Naskenujte revoltär(všetko)a just do IT yorself,máte niekto?to bolo perfektné mega! >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)
26.03. 12:05
axc: dik Lichtle >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)
26.03. 12:04
axc: biosfear bol super zin..zlate 90-2000roky >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[271/91.86%]
Má!

[12/4.07%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.68%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[10/3.39%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


PoČet hlasov: 295


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com