PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 14.12.2019
LIDSKÉ ZDROJE (Rakúsko), MOMMY IS MENTAL (Rakúsko), PRACH (SK)

Bardejov, Bašta


.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

DAVOVÁ PSYCHÓZA - EMANCIPÁCIA (PHR)
16.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
Nö fest 2019 (22 - 23.11.2019, Horná Lehota)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
KRAJNÉ ČIERNO, DVERE, THERAPIST, FAT, DECULTIVATE (16.11.2019, Košice, Collosseum)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
TENDENCIE - Nedajme šancu beznádeji zmariť naše životy 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


HIBAKUSHA / VETO 7" (recenzia)
Totalitarianism still continues
Po dlhšej dobe som opäť oprášil klávesnicu počítača a idem napísať čo to o sedempalci, ktorý nedávno vyšiel okrem iných labelov aj na labely kámoša Adrika z Košíc (totalitarianism still continues). kurvááá šak ja už neviem písať, tu preklepujem jeden prst cez druhý a len chyby opravujem, vidno že to pivo už začína ukazovať svoje dopady, už mi jebe, ale piť neprestanem, sľubujem. no nič prvých púšťam VETO. Nedávno sme s nimi s Roxorom hrali v Rožnove pod radhoštěm, tam sa mi to ľubilo moc, a teraz tomu nie je inak. Úplne zabitý nástup, fakt ma ten začiatok dostal a už to ide ako motorová píla cez tvoju prepitú hlavu. Žiadne sa osieranie s nejakými pomalými sračkami, Iveta nekompromisne diktuje tempo a do hlavy mi to jebe o sto šesť bratu či sestra. Nebudem ti tu mazať med okolo pusy, proste mám tu rýchly crust core, ako ho v dávnych dobách vedeli pekne zahrať napríklad majstri Disrupt, tvrdé útoky na moju lebeň, v ktorej doznievajú ešte zvuky odpitého víkendu ma nenechávajú chladným a keby tu neležal brat v posteli tak si prisám piči dám aj pogo síce idem sa ho spýtať či si nedá so mnou, možme si dať aj skoky z postele, sa budeme chytať navzájom. No nič každopádne skvelý výkon, 3 songy končia, ja to púšťam znova. takže určite do toho treba isť bez nejakých okolkov a bez strachu, že zapadneš prachom, keď sa budeš nudiť. další kumpáni na holenie sú ostravský Hibakusha, už starí ostrieľaní harcovníci na tejto páchnucej scéne. More nástup a ja pysky otvorené, keby som neznal, že to Hibakusha, tak poviem na prvé tóny šak to je Agathocles do pičééé. No nič ideme ďalej a už mi je jasné že je to ostravské komando. Tiež podobne ako Veto sa tu s ničím neserú, sypú to tu do mňa ako z kalašnikova, žiadne omáčky milý priatelia proste streľba jak hovado. Oproti Veto ešte o kúsok rýchlejšie, v určitých pasážach, síce spomaľujú, to ma baví trocha menej, poviem pravdu, kedže ja som za to, že hrať treba rýchlo, ale tak to je len na malý kúsok a už sa to zase sype ako betón z domiešavača. Idéééš do pičééééé kurva crust jak poleno, sem tam pokorenený aj štipkou grindu, fajný zvuk čo chceš víc slyšet, či jak sa to spievalo v jednej skladbe. Takže piatym songom to končí, hluk doznieva a je čas si to pustiť znova čo ty na to vole. taakže toť asi vsjo k tomuto sedempalcu, myslím že to stojí za to, podporiť to, kapely si to určite zaslúžia. vyšlo v kooperácii viacerích labelov, myslím, že zohnať sa to bude dať všade, určite to skúste u Adrika, ten má aj tak najlepšie distro hehe. boha jak šplhám. Už som podlízavý jak ten pes. no nič, čus blus, športu zdar a poď na pivo lebo ti najebem.

01. Hibakusha - Holokusha
02. Hibakusha - Holocaust
03. Hibakusha - Holomrdi
04. Hibakusha - Holor
05. Hibakusha - Holosrmt
06. Veto - NIkdy zpět
07. Veto - Mírová
08. Veto - Prokletí doby


Táto recenzia už bola zobrazená 556 krát!
 Autor: disbeat161
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: M+F+B
TEXT:


 #174 disbeat161   napísal/a 26.06.2008 22:33:00
pre turca:bratku,v pivnici znas co jedine mozme robic,uz nepamatas na nasu seansu?uhorečky a vinko heheh.si myslim ze vtedy sme boli riadny domaci kutilovia.ale skor uz nam z toho chlastu jebe natolko,ze je cas bud pit este viac,nech si to aspon nepamatame,alebo to zavesit na klinec kym je cas a kym nevypatrame jak pišta hurta
 #173 turco   napísal/a 26.06.2008 17:36:00
CI BOHA, ZIVO SI VIEM PREDSTAVIT JAK POGUJES DOMA S LUKASOM, HE HE HE HE. SKONCI TO ISTO V PIVNICI, HE HEH E HE. SICKE PILY TREBA NAOSTRIT A S NICIM SA NEJEBAT, KURVA DO PICE!
 #172 disbeat161   napísal/a 24.06.2008 12:24:00
pre strejda edge:nič sa neboj,keď niekto zdenu vydá na vynile,recenzia sa tu určite objaví.potom ale aj ty budeš musieť splniť svoje slová a kúpiť to!! :D
 #171 strejda edge   napísal/a 24.06.2008 11:48:00
No kokos fajneee..keby si zrecenzoval aj zdenu studenkovu ta kupim;]
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
09.12. 09:32
AxC: vymenim uplne no .. >> (guestbook)
14.11. 13:53
kočo: Davaj het! čakam >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
12.11. 09:43
Mravcohlav: Aktivny sme robi >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[266/92.04%]
Má!

[12/4.15%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.69%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[9/3.11%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 289

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...