Pozývame:


So 23.10.2021
Brno @ Sibíř

ADACTA (SK), BLUES FOR THE RED SUN (CZ), LEZOK (CZ), MORKHIMMEL (CZ), MŮRA (CZ), NARCOSA (CZ), SEKEROMLAT (CZ), TUMMO
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

SAME RIVER TWICE, LAKKA, LÁJE, BAESTIEN (16.10.2021, Brno @ Vegalité)

Najnovší rozhovor:

Bilbo (MARHULE, KÝBEL MAČIEK, MATEJ TÁLE): "Hudba je jedna z vecí, ktoré mám pocit, že by som robiť mal."

Najnovší report:

KAZOSTROJ, AHOJ, DIMENZIA X (14.9.2021, Banská Bystrica @ Kaktus)

Najnovšia recenzia:

SNAGG - Disgust of self recognition MC

Najnovší cestopis:

MEDICATION TIME (Česko + Nemecko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Setkání svobodných duší 2021

Naposledy naskenovaný zin:

Choroba mysli #1 / 2002

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


CANDY MEATWORKS CD

Autor: Ondrej ZINTAER | Počet videní: 534

DIY
Dnes som dokončil roboty na ZINTAER#3, skompletizoval, zoradil, oskenoval a poslal na tlač. A vravím si: "Visí mi tu ešte tá recka pre Aďa, čo keby som to dnes oslávil prácou a dám ju". Kuknem do mailov a tam výhražný nemocnicou a márnicou smrdiaci email od Adrika práve ohľadom tej inkriminovanej recky. No je toto normálne. Si musím dať tú alobalovú helmu na hlavu. Ešte len pol roka meškám s reckou a Adrián už je nervés. No tak dobre no, ideme na to.

Takže jedná sa o CANDY MEATWORKS, trio, gitara bassa bicie. Máte radi funky? Panečku!! To čo je?? Šalenstvo nebezské!! ... a nehezké mehehehe!!! HardCoreAlternativeHeadAcheFunkPunk!! Ak ste niekedy počuli Pražský Výber, a to čo tam stvára Vilém Čok, alebo ešte FAITH NO MORE sa mi kus derie na mozog. No asi možno (ono víte ten funk to je mám pocit taký dosť pestrý mikrosvet sám o sebe a nejak extra v ňom doma nie som a ani bárz na výlety tam nechodím) ešte aj CLAWFINGER mi napadol, to už určite dakto možno aj šikne do slipov. Nene, ale najkrajšie prirovnanie čo dokážem zo svojej hlavy čo vyzerá guľato, ale reálne je plochá, je INFECTIOUS GROOVES, čo bol taký dosť rýchly crossover-funkpunk ľudí zo SUICIDAL TENDENCIES. Ako jasné až taký metal to nie je. Také grúvez tam asi nenájdeme. Čo sa mi tiež vynára sú také rôzne alternatívne veci z 90s ako UŽ JSME DOMA a pod. Na to je to teda dosť disharmonické, uletené a rýchle. Keď už som pri tých alternatívach tak mi to pripomína kapánek takú prastarú kapelu NAARDEN a aj kapelu z košického praveku TIMSHEL. Dosť bolo prirovnaní. Rozhodne ide o veľmi živú a umnú muziku. Chlapci zjavne vedia. Veľmi rytmické, nadupané a riťkopajúce. Miestami mám pocit, že z počúvania dostanem mimické tiky. Muzika uletená a hodne ulietávajúca, zhypnotizuje vás gitarovými vybrnkávačkami raz dva. Ak aspoň trocha inklinujete k takej tej technickejšej muzike, tak toto tu určite!!! Inak to CD je napakované tykoxo 62 minút!!! Už nejak ani neviem čo viac k tomu.

candymeatworks.bandcamp.com

  1. Chtít mít
  2. Krásní lidé (Lidské žně)
  3. Rodičovská
  4. Raníček s Maurem
  5. Nevidím, neslyším, nemyslím
  6. Nemáme co říkat
  7. Na Vánoce dlouhý noce
  8. Ve jménu Rohlíku (a Jitrnice svaté)
  9. Stará hůl
  10. Blásni
  11. Pachuť
  12. Synth hell
  13. Slušný člověk
  14. Tidlili
  15. Gottzilla
  16. Liposukce mozku
  17. V kole
  18. Šwingl
  19. Motýlek a mlýnek

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: K+O+8

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

včera 09:22 Mišo Štich:


Dobrý názov, NERVY. Tak sa volala kapela v ktorej kedysi hral Maťo Ďurinda, Andrej Šeban, či Marián Greksa...
(novinka)

20.09. 19:21 kočo:


dík za pekné slová aj za pozvání! Len ešte treba spomenúť Tánine jedlo - to bol headliner večera!
14.9.2021 KAZOSTROJ, AHOJ, DIMENZIA X Banská Bystrica @ Kaktus (report)

14.09. 08:19 Elramon:


"covery zásadných punkrockových kapiel s novými textami, ktoré často predbehnú i originál" fakt? no menuj aspon dve
(novinka)

07.09. 10:11 fero:


Ďakujem Kočo za report.
7.8.2021 AHOJ, WARGAME, TEUFELSMAUER, POOPIČNÝ STAV, SAMORAST x ZINTAER, the PUBLIC, FYASCO, POOPIČNÝ STAV, PARASITE DREAMS, MENTAL TENSION, OTRAS, VLOČKA, JPN akustika Sereď @ Kemping (report)

28.08. 08:53 Wrbo:


To heavy metal ma nieco proti mne :-)
14.8.2021 ČAKAN, NAZI TAMPONS, TVOI POSTOI, YEARSBELOW, SAMORAST, FAJRONT, SISTEM ERORR Veľký Šariš @ Marakaňa (report)

26.08. 09:25 Balki:


Ja nemozem pochopit, co mas proti heavy metalu :D
14.8.2021 ČAKAN, NAZI TAMPONS, TVOI POSTOI, YEARSBELOW, SAMORAST, FAJRONT, SISTEM ERORR Veľký Šariš @ Marakaňa (report)

23.08. 10:05 BoP:


Ahojte, koupim vinyly od Blood Brothers: Burn piano Island Burn and Crimes
DIKES
(guestbook)

19.08. 13:34 masskillah:


parádny report bro)
7.8.2021 AHOJ, WARGAME, TEUFELSMAUER, POOPIČNÝ STAV, SAMORAST x ZINTAER, the PUBLIC, FYASCO, POOPIČNÝ STAV, PARASITE DREAMS, MENTAL TENSION, OTRAS, VLOČKA, JPN akustika Sereď @ Kemping (report)

17.08. 11:18 fog:


fajny report brasko. ja ze cez vikend daco naklepem, ale nestihacka. tak uz vybaveno. tiptop
7.8.2021 AHOJ, WARGAME, TEUFELSMAUER, POOPIČNÝ STAV, SAMORAST x ZINTAER, the PUBLIC, FYASCO, POOPIČNÝ STAV, PARASITE DREAMS, MENTAL TENSION, OTRAS, VLOČKA, JPN akustika Sereď @ Kemping (report)

16.08. 16:06 Rado:


Stal ten gulas aspon za to? :D Inak tam hore maju aj celkom solidne ceny za pivko, alebo hociaky napoj ak si chcete dat. Vstupy chapem, vsak dajak sa na cestaky aspon musi vyzbierat, ale kde predavaju ..
25.7.2021 HEVER, OTRAS, BOOST Košice @ U Koňa (report)