PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
St 16.10.2019
KRONSTADT (CZ), AHOJ (SK)

Bratislava, garáže pod Prístavným mostom

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CHURCH OF MISERY, CONE FOREST, MIROED (10.10.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


CANDY MEATWORKS CD (recenzia)
DIY
Dnes som dokončil roboty na ZINTAER#3, skompletizoval, zoradil, oskenoval a poslal na tlač. A vravím si: "Visí mi tu ešte tá recka pre Aďa, čo keby som to dnes oslávil prácou a dám ju". Kuknem do mailov a tam výhražný nemocnicou a márnicou smrdiaci email od Adrika práve ohľadom tej inkriminovanej recky. No je toto normálne. Si musím dať tú alobalovú helmu na hlavu. Ešte len pol roka meškám s reckou a Adrián už je nervés. No tak dobre no, ideme na to.

Takže jedná sa o CANDY MEATWORKS, trio, gitara bassa bicie. Máte radi funky? Panečku!! To čo je?? Šalenstvo nebezské!! ... a nehezké mehehehe!!! HardCoreAlternativeHeadAcheFunkPunk!! Ak ste niekedy počuli Pražský Výber, a to čo tam stvára Vilém Čok, alebo ešte FAITH NO MORE sa mi kus derie na mozog. No asi možno (ono víte ten funk to je mám pocit taký dosť pestrý mikrosvet sám o sebe a nejak extra v ňom doma nie som a ani bárz na výlety tam nechodím) ešte aj CLAWFINGER mi napadol, to už určite dakto možno aj šikne do slipov. Nene, ale najkrajšie prirovnanie čo dokážem zo svojej hlavy čo vyzerá guľato, ale reálne je plochá, je INFECTIOUS GROOVES, čo bol taký dosť rýchly crossover-funkpunk ľudí zo SUICIDAL TENDENCIES. Ako jasné až taký metal to nie je. Také grúvez tam asi nenájdeme. Čo sa mi tiež vynára sú také rôzne alternatívne veci z 90s ako UŽ JSME DOMA a pod. Na to je to teda dosť disharmonické, uletené a rýchle. Keď už som pri tých alternatívach tak mi to pripomína kapánek takú prastarú kapelu NAARDEN a aj kapelu z košického praveku TIMSHEL. Dosť bolo prirovnaní. Rozhodne ide o veľmi živú a umnú muziku. Chlapci zjavne vedia. Veľmi rytmické, nadupané a riťkopajúce. Miestami mám pocit, že z počúvania dostanem mimické tiky. Muzika uletená a hodne ulietávajúca, zhypnotizuje vás gitarovými vybrnkávačkami raz dva. Ak aspoň trocha inklinujete k takej tej technickejšej muzike, tak toto tu určite!!! Inak to CD je napakované tykoxo 62 minút!!! Už nejak ani neviem čo viac k tomu.

candymeatworks.bandcamp.com
  1. Chtít mít
  2. Krásní lidé (Lidské žně)
  3. Rodičovská
  4. Raníček s Maurem
  5. Nevidím, neslyším, nemyslím
  6. Nemáme co říkat
  7. Na Vánoce dlouhý noce
  8. Ve jménu Rohlíku (a Jitrnice svaté)
  9. Stará hůl
  10. Blásni
  11. Pachuť
  12. Synth hell
  13. Slušný člověk
  14. Tidlili
  15. Gottzilla
  16. Liposukce mozku
  17. V kole
  18. Šwingl
  19. Motýlek a mlýnek

Táto recenzia už bola zobrazená 258 krát!
 Autor: Ondrej ZINTAER
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: D+5+R
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Slovenský UG vinyl vydaný v roku 2018?

[2/3.45%]
ABORTION - All you need is hate 12"

[0/0%]
ABORTION / PER CAPITA 7"

[0/0%]
ADACTA - Ad maiorem dei gloriam 12"

[1/1.72%]
ADACTA - Circullus viciosus 12"

[3/5.17%]
ADACTA - Zlo 12"

[8/13.79%]
BETON / ROXOR 12"

[8/13.79%]
CATASTROFY - Besnota 12"

[0/0%]
ČAD / LAHAR 12"

[7/12.07%]
MEDICATION TIME / MENTAL TENSION 7"

[6/10.34%]
NAČO NÁZOV - Old school punk rock

[4/6.9%]
NIČITEĽ / ZOZOO 10"

[5/8.62%]
SEDEM MINÚT STRACHU / Final exit 7"

[9/15.52%]
SOUND OF QUALM 12"

[5/8.62%]
SVEŤO KORBEĽ & PERSONÁL - Žiadny rešpekt! 12"


Počet hlasov: 58

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...