PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 21.7.2018 - 22.7.2018
Zine fest vol. 1:
sobota: NABOSOPOSKLE (SK), RANA (SK), SHALLOV (SK)
Od 15:00 do 19:00 prezentácia zinov, prednášky, diskusia
nedeľa: DÁŠA FON RÚBANISKO (SK), SEDEM MINÚT STRACHU (SK), MÄLAD (Ukrajina), SETE STAR SEPT (Japonsko), TRANSHUNTER (Macedónsko)
Od 15:00 do 19:00 prezentácia zinov, prednášky, diskusia ...

Trnava, Kubík


.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

SMRT #8
3.50 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
Opičí bál 4 (13 - 14.7.2018, Sklabiňa)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
CINNAMON WIND

NAJNOVŠÍ REPORT:
ONLY ATTITUDE COUNTS, FIRST BLOOD, CRO-MAGS (26.6.2018, Bratislava, Randal)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
NAPALM DEATH IS DEAD / SPACEGRINDER / CUNTS / SEDEM MINÚT STRACHU MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Fear fest 2018

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Sami sobě #6 / 2002

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Balkánsky syr











MEDICATION TIME / MENTAL TENSION 7" (recenzia)
Analog freaks
Analog freaks by s počtom vydaní žiadne preteky nevyhrali, ale ak raz niečo do sveta vypustia, je to sviatok pre všetkých hlukových fetišistov. Ich zatiaľ posledným počinom je split 7" MEDICATION TIME / MENTAL TENSION, ktorý vyšiel v kolaborácii s Badluck records, čo je mini vydavateľstvo Foga z prvej menovanej kapely. Takže MxTx / MxTx. Tieto pomerne mladé kapely s rovnakými iniciálkami sa naozaj našli. Nie že by u nás bolo toľko kapiel, ale takéto osudové stretnutie by nevymysleli ani v srdcových záležitostiach.
Prvá pristáva na tanier strana LC X PV. Už na demokazete zdvihli laťku poriadne vysoko, ale to, čo predvádzajú tu, nemá v našich končinách obdoby. Zvuk je menej zahuhlaný, sviežo a ľahko to odsypáva, bicie šli viac do popredia a spev je úplne naechované a sprasený. Takto to má taťka poslednú dobu veľmi rád. S kľudom by som to ešte ohúlil až k bolesti. Páči sa mi, že z nezastaviteľného buldozéru sa za sekundu stane sekačka na trávu, aby sa v zápätí z nej stal mínomet z druhej svetovej vojny. A tie parádne minužáže! K textom plných piluliek, metamfetamínov a záložní sa kurevsky hodí fotka miestneho živáňa na obale. Ten by asi vedel rozprávať ...
Otáčam na druhú stranu a už vidím skicár na etikete. Veľmi sa mi ľúbi označenie stredoveký power violence, ktoré túto kapelu vystihuje do bodky. Hudobne, prejavom, grafikou, primitívnosťou. S tým stredovekom to asi bude pravda, vraj presne takto už hrali ČAD v 98-om. Autor tohto výroku by sa mal urgentne objednať k niekoľkonásobnému ušnému preplachu a opustiť pomyselnú bublinu štyroch kapiel, za ktorými už nič iné nie je. Je to bordel a chaos, ale narozdiel od produkcie ČADu v 90-tych rokoch, ktorí produkovali hluk, pretože ešte na nič iné nemali, je toto organizovaný bordel od ľudí, čo už čo-to prežili s kapelami FYASCO, BOILING POINT alebo DOWNSTREAM. Ten rozdiel je, že MENTAL TENSION to tak chcú. Dosť o koninách. Oproti parťákom z druhej strany je to zreteľne pomalšie a viac lopaťácke, ale zato sa im toho podarilo viac vytiahnúť z dnešnej infantílnosti sveta. Nahrávka super, ale toto treba zažiť naživo niekde spučený v kotli!
Husté nahrávky, ktoré by sa nestratili ani na jednom pobreží USA, dopĺňa sieťotlačový obal, vnútro s textami a ďakovačkami od oboch kapiel a biely vinyl. Vydaných len 300 ručne číslovaných kusov.
Aj na Slovensku máme svetové kapely!
Power-violence responsibly!

medicationtime.bandcamp.com

  1. MEDICATION TIME - What time it is
  2. MEDICATION TIME - Tramal execution
  3. MEDICATION TIME - Strictly stupid
  4. MEDICATION TIME - Meth vaporizer
  5. MEDICATION TIME - Colors in
  6. MEDICATION TIME - Spritz mir ein Autogram
  7. MEDICATION TIME - Web
  8. MEDICATION TIME - Vicious circle
  9. MEDICATION TIME - Daily basis pawn shop visitor
  1. MENTAL TENSION - Intro
  2. MENTAL TENSION - Don´t care
  3. MENTAL TENSION - Horseface
  4. MENTAL TENSION - Jackpot
  5. MENTAL TENSION - Crackhouse blues

Táto recenzia už bola zobrazená 298 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: R+H+X
TEXT:


 #7437 fog   napísal/a 03.07.2018 13:29:15
pekna recka. diky. zaplesalo mi srdiecko
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
včera 15:39
ctib: Přístav zbloudil .. >> (guestbook)
17.07. 12:13
ctib: Zdar a sílu, < .. >> (guestbook)
12.07. 11:36
justus: Fajne reporty, p >> 6.7.2018 MYCOP, CAMELEON, DAMATO Banská Bystrica, Farhof (report)
11.07. 18:10
Marc : Adrik see thee-m >> (guestbook)
03.07. 18:25
hedrik: wtf je grand mas >> Baklažán a cícer na indický spôsob (recept)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[210/91.7%]
Má!

[11/4.8%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[1/0.44%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[7/3.06%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 229

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...