PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 23.3.2019
EARTH CRUST DISPLACEMENT (Nemecko), DISEASE (Macedónsko), SVART UT (Nemecko), COFFIN VARNISH (CZ), CTIB (CZ)

Brno, Sibiř

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

CRUDE - SMASH THE WALL FOR FREEDOM / COMPLETE THE RUN (TAMPERE HARDCORE COALITION)
5.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
BILLOW, INCRIMINATE, MÖBIUS, TORPUR (9.2.2019, Trnava)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Peter Balázs (P.I.N.A.)

NAJNOVŠÍ REPORT:
DVERE, NABOSOPOSKLE, INCRIMINATE (25.1.2019, Banská Bystrica, Kaktus)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
FEROCIOUS X - Den grå sanningen E.P. 7"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Hardcore is coming fest

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Bariéra #6 / 2001

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika











COCO BONGO - DEMO TAPE MC (recenzia)
Skaven records
Túto kazetu mi na koncerte v istom zadymenom opiovom doupěti podstrčil jeden díler. Zrejme v rámci akcie prvá dávka zadarmo. Rozbaľujem neobvykle spracovaný obal z tetrapacku, ktorý bude vytŕčať na poličke s kazetami, a hneď pred dílerom kontrolujem, či je z vegánskeho mlieka. Neviem teda ako ostatné kusy, ale môj je z pohánkového drinku (Buchweizen - určite pozostatok z návštevy kontajnerov vo Viedni). Kapela aj labely majú šťastie. Ináč by sa pred scénou Kočovci neskryli ani na Dubnickom technologickom inštitúte, Stredoeurópskej vysokej škole v Skalici alebo v Danubiuse v Sládkovičove, aj keď aj tam by sa patrilo vo veľkom rozbehnúť aktivity, tak ako v Trnave. Kazeta obsahuje osem skladieb, z ktorých väčšinu už kapela naživo nehrá, ale to sa dočítaš v minibúklete o rozmere A7. Ide o notoricky známe evergríny známe z koncertov. Rýchly, sem tam až hopsavý pank, ktorý nie je až takou katastrofou, ako to deklarovali pred prvými koncertami. Je to jednoduché, ale riťnakopávajúce. Hlavne basa je super. Fast core bicie v skladbe "Je im jedno". Opakovaním sa človek učí. Trjú garážovka. Priamočiare texty, ktoré ti natlakuje Kočo. O zdieľaní názorov. O skejtovaní. O nepodporovaní sračiek, pretože im nejde o vegan, eko, bio, fair trade a neviem akú ešte podporu, tovar ako tovar, peniaze ako peniaze. O mobiloch: "Dáš tisíc eur za mobil, čo tvoj oco zarobil. Drahý mobil ošikať"" Haha! O plastoch všade vôkol nás. O lacnej pracovnej sile alebo nehas, čo ťa nepáli alebo čo oči nevidia, čo srdce nebolí, hlavne, že to JA budem mať lacné, aj keď to predtým precestuje polku sveta. O prehnanej hygiene (venované Denisovi B.?). A o skejtových spotoch. Pekné rýmovačky. Už kecám. Veď to všetko poznáš naspamäť. Nahrávané u kamošov z WILDERNESS v Bunkri. Limit 40 kusov. Som nadšený ako školáčka, pritom taká kokocinka - lakocinka. Vďaka za všetkých aktívnych ľudí. Toto je DIY s veľkým D, I a Y!

cocobongopunk.bandcamp.com
  1. Agresor
  2. Rituál
  3. Je im jedno
  4. Mobilko
  5. Plasty
  6. Pracovná sila
  7. Prehnaná hygiena
  8. Spot je skejtový squat

  9. Táto recenzia už bola zobrazená 290 krát!
     Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.5

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: X+B+U
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
včera 19:46
Edùv syn: Zamiešam tu troc .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)
14.02. 17:15
Roman.Véé: V Lučenci to bol .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)
14.02. 16:33
fog: ak narazas na ti .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)
14.02. 14:40
PZSR: Co to je za pedo >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)
14.02. 13:29
fog: peto, budem na t .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[243/92.4%]
Má!

[11/4.18%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.76%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[7/2.66%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 263

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...