PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 29.2.2020

POP. 1280 (USA), NULAJEDNANULANULA (CZ), ZMAR (CZ), LAKKA (CZ)

Košice, Collosseum

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

GRIDE - HLUBOKÁ TEMNÁ MODŘ (INSANE SOCIETY)
13.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
NABOSOPOSKLE, DISTAX, CRIPPLED FOX, SEDEM MINÚT STRACHU (10.1.2020, Spišská Nová Ves)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
LIDSKÉ ZDROJE - Live demonstration MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


SVÍZEL - PROPASTI ZAPOMNĚNÍ MC (recenzia)
DIY
Čo by to boli Vianoce bez black metalu? Ani nebudem spomínať, čím som minulý rok umlčal susedov, ktorí sa ma opovážili naobed zobudiť spievaním kolied. Tento rok bolo našťastie ticho, ale aj som spod kôpky kuchynských demokaziet, ktoré počúvame pri varení, vyhrabal jednu čienu dušu. Kazetu SVÍZEL - "Propasti zapomnění", ktorú si kapela vydala sama. Limit 70 kusov. Mal som tú možnosť vidieť ich aj naživo na Opičom bále, takže už doma to až také prekvapenie nebolo. O čo ide? Z málo výrazného blackened panku ("Zapalte policejní koně") sa pribratím druhého gitaristu, ale hlavne speváčky, stala rozbehnutá parná lokomotíva. Hlavne nejde už o žiadnu skúšobňovicu, ale o regulérnu nahrávku. Bicie sú úplne niekde inde (v prvom rade ich je počuť), gitarové vyhrávky, basa už nebuble, ale je rovnocenným nástrojom a spev je jedna veľká nádhera. Verím, že ďalšie nahrávky budú ešte viac smrtiace! Nečakaj úplne čistokrvný black metal s warpaintom a ostňami až pod pazuchy. Sú to ľudia prevažne z pankového prostredia, takže je to počuť. Bicie nedávajú v kuse dvadsať minút antirytmy a na gitarách sa nehrá iba na dolných pražcoch, ale namiesto bažiny uviaznú napríklad aj v emo cruste. Ako keď cez brutálnu búrku ťažké čierne mraky nečakane roztrhajú slnečné lúče. Nový šat dostala aj rovnomenná "Zapalte policejní koně" a je to úplne iné kafé. Viem si túto kapelu spokojne predstaviť aj splite s ISKROU a keby sa prehodili etikety, čo sa občas stáva, tak by som bol zvedavý na tipy, kto hrá kde. Tento rok ešte vydali 4 way split 12" s BLACK ASPIRIN, LEZOK a KRONSTADT s nahrávkou z minulého roku. Idem na to!

svizel.bandcamp.com
  1. Cela z kostí
  2. Non serviam
  3. Bez vědomí
  4. Kult
  5. Propasti zapomnění
  6. Zapalte policejní koně

Táto recenzia už bola zobrazená 349 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: J+S+C
TEXT:


 #7524 Wrbo   napí­sal/a 27.12.2018 19:24:21
Paráda! Oproti prvému demáču/albumu obrovský skok vpred
ZAUJALO NÁS:

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
včera 11:38
sludgehead: neviete niekto ci sa da kupit listok len na ten prvy den (streda)? >> (novinka)
20.02. 17:34
HCST: No hlavně do ČR zavítají Hetze. A nezbývá než doufat, že vystoupí i na nějakém pro takový námrd důstojném místě (rozuměn...díře) .. >> (novinka)
13.02. 13:15
dášo: lukasukaz: dík. nie, v lete chodím na tour južnú pologuľu. ale Kvapka nie je zlý nápad, minimálne logo by som už mal. .. >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
12.02. 19:08
lukasukaz: Vločka topka celého víkendu u mňa :D Keď sa začalo drbať bežkou o odposluch tak som myslel, že to niekto v predu naozaj schytá :D Dášo, v lete to premenuješ na kvapka? :D .. >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
09.02. 10:44
Zintaer: HURK na krabičkách Zintaer a Noitt!! Dík za pozitívny report!!! Akcia bola celá super!!! >> 6.2.2020 POKORA, HURK, SZMEJ, DUDE THE WOLF Košice, Collosseum (report)
04.02. 08:15
dášo: elramon: nie, je to (zatiaľ) výhradne koncertná záležitosť. vo februári doslova koncertný boom BB, ZA, SNV, BR. .. >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
02.02. 15:52
elramon: ten dasov projekt ma uz nieco vonka? >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
11.01. 15:42
masskillah: Rišo vystopoval som tam alúziu na Rozpor?:) >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
11.01. 12:48
deegee: No však naviac pobúrený z Ahoj bol práve Adrik >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
10.01. 16:05
Raklo : Najobľúbenejšia kapela. >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[270/91.84%]
Má!

[12/4.08%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.68%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[10/3.4%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


PoČet hlasov: 294


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com