PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:
... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

SMRT MLADÉHO SEBEVRAHA (PHR)
16.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
AHOJ, NULAJEDNANULANULA, ZMAR (1.3.2020, Žilina)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
DAVOVÁ PSYCHÓZA - Emancipácia 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfear #7 / 2008

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


STARÉ DETI - DEMO 2019 CDr (recenzia)
DIY
STARÉ DETI je nový projekt, v ktorom nájdeš Miša Šticha (ŠIGELA, STEH, S.I.K.A), Tadka (K.I.T.T.) a Riša, ktorý sa po návrate zo štúdií na severe rozbehol ako nikto iný (predtým K.I.T.T., teraz CAMELEON alebo AHOJ). Čakaj primitiv pank s prísne existencialnym posolstvom. Kresťanským, ale o tom neskôr.
Jednoduchý obal, vo vnútri dva papieriky, nálepka a dve skladby, ktorým by určite viac pristala zašumená kazeta. Hneď prvé, čo ma odpálilo, je zvuk. 80-te roky, garáž, jabčák v zálohovanej fľaši a namydlené číra. Vyber si hocičo z nekonečného zoznamu nahrávok na konci knihy Kytary a řev. Jebať sterilné štúdiá. Toto je také primitívne a staré, až je to paráda. Ale hudba je pre mňa len 49% úspechu.
S čím mám ale problém, sú texty. Nebudem to tu rozoberať prečo, keď to aj tak všetci vedia alebo tušia. Celú kapelu poznám osobne a viem, že to nábožensky vôbec nehrotia (OK, u Tadka je to asi iné), aj keď v tomto prípade ide o intímnejšie spovede ako by na scéne všetci čakali. Nájdi si ich alebo ešte lepšie, vypočuj si to celé. Čo už so mnou, keď sa nechcem otvoriť pre niekoho, kto ma presahuje. Čaká ma večné zatratenie.
  1. Splynutia pod hladinou Dunaja
  2. Nahé deti raja

Táto recenzia už bola zobrazená 335 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: N+W+R
TEXT:


 #7663 Majk   napí­sal/a 28.12.2019 22:19:16
Nemám vôbec nič proti spiritualite... ale prečo to náboženstvo? Myslím si, že vnútorny rast závisí viac od individuálnych skúseností... , s ktorými sa človek dokázal vžiť a posúvajú ho neustále dopredu, k hlbšiemu pochopeniu seba samého.
 #7662 OKDAT   napí­sal/a 28.12.2019 20:13:15
Wrbo tu mas link: http://muzika-komunika.blogspot.com/2019/12/stare-deti-demo-2019.html
 #7661 Wrbo   napí­sal/a 28.12.2019 18:39:21
Máme nejaký link?
ZAUJALO NÁS:

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
včera 22:44
Pissmaster: Do Márie bohovej. Toho prvého songu som sa normálne zľakol. Gospel of the future! :D >> (novinka)
31.03. 20:08
Ctib: Mišo: Absolutní souhlas, SMS je pecka! A z těch, co jmenuješ dál, se mi nejvíc líbil starý Masomlejn v pořadu Kozy paní prezidentky. .. >> (novinka)
30.03. 15:33
Mišo Štich: SMS - skvost CS punku. Kazetu som mal nahratú od Klausa, ktorý mi svojho času okrem nej zapožičal aj nahrávky kapiel HAPPYEND, KLEC, SLEPÉ STŘEVO, MASOMLEJN a iných...za čo mu patrí nehynúca vďaka. .. >> (novinka)
30.03. 12:20
Ctib: Na nahrávce se podílel Petr Fiala z Mňágy, ne Jiří.Hrál v SMS na basu. >> (novinka)
27.03. 20:32
Mišo Štich: Keď sme pri tých fanzinoch, kamoš Maťo naskenoval starý zin kapely NAŠROT:
https://zberatelp.blogspot.com/2020_03_25_archive.html .. >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)

27.03. 19:27
Deadbush: Mišo ty si Boh!!:) vďaka všetkým undergroundovým fanatikom v tomto vesmíre,a pome čítať... >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)
27.03. 10:39
Mišo Štich: Ahoj Deadbush.
Mám kompletne odfotené dve čísla fanzinu Revoltär, č. 1 (2003) a č.2 (2004). Nájdeš ich obe tu v tomto linku:
https://uploadfiles.io/xzavlpx1
Mám ešte aj č.6. Ak bude táto karanténa trvať ešte dlhý čas, tak je možné, že sa dostanem aj ku jeho odfoteniu, alebo oskenovaniu. Taktiež mám asi tri-štyri čísla fanzinu DIY Yourself. Inak možno ho má Mišo Mikšík, ktorý ho vydával, dakde v PC aj v Pdf. Skúsim mu napísať. M. .. >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)

26.03. 16:36
Deadbush: Naskenujte revoltär(všetko)a just do IT yorself,máte niekto?to bolo perfektné mega! >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)
26.03. 12:05
axc: dik Lichtle >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)
26.03. 12:04
axc: biosfear bol super zin..zlate 90-2000roky >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[81/26.64%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[73/24.01%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[12/3.95%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[78/25.66%]
Mne varí mama

[60/19.74%]
Niečo s mäsom by nebolo?


PoČet hlasov: 304


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com