PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 25.1.2020

ROTTEN SOUND (Fínsko), HUMAN HUMUS (SK), GRINDING JESUS BROTHERS (SK), CRUENT (SK)

Košice, Collosseum

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

DAVOVÁ PSYCHÓZA - EMANCIPÁCIA (PHR)
16.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
NABOSOPOSKLE, DISTAX, CRIPPLED FOX, SEDEM MINÚT STRACHU (10.1.2020, Spišská Nová Ves)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Nö fest (23.11.2019, Trangoška)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
PIVNICA - Fragmenty 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


STARÉ DETI - DEMO 2019 CDr (recenzia)
DIY
STARÉ DETI je nový projekt, v ktorom nájdeš Miša Šticha (ŠIGELA, STEH, S.I.K.A), Tadka (K.I.T.T.) a Riša, ktorý sa po návrate zo štúdií na severe rozbehol ako nikto iný (predtým K.I.T.T., teraz CAMELEON alebo AHOJ). Čakaj primitiv pank s prísne existencialnym posolstvom. Kresťanským, ale o tom neskôr.
Jednoduchý obal, vo vnútri dva papieriky, nálepka a dve skladby, ktorým by určite viac pristala zašumená kazeta. Hneď prvé, čo ma odpálilo, je zvuk. 80-te roky, garáž, jabčák v zálohovanej fľaši a namydlené číra. Vyber si hocičo z nekonečného zoznamu nahrávok na konci knihy Kytary a řev. Jebať sterilné štúdiá. Toto je také primitívne a staré, až je to paráda. Ale hudba je pre mňa len 49% úspechu.
S čím mám ale problém, sú texty. Nebudem to tu rozoberať prečo, keď to aj tak všetci vedia alebo tušia. Celú kapelu poznám osobne a viem, že to nábožensky vôbec nehrotia (OK, u Tadka je to asi iné), aj keď v tomto prípade ide o intímnejšie spovede ako by na scéne všetci čakali. Nájdi si ich alebo ešte lepšie, vypočuj si to celé. Čo už so mnou, keď sa nechcem otvoriť pre niekoho, kto ma presahuje. Čaká ma večné zatratenie.
  1. Splynutia pod hladinou Dunaja
  2. Nahé deti raja

Táto recenzia už bola zobrazená 259 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: X+R+O
TEXT:


 #7663 Majk   napí­sal/a 28.12.2019 22:19:16
Nemám vôbec nič proti spiritualite... ale prečo to náboženstvo? Myslím si, že vnútorny rast závisí viac od individuálnych skúseností... , s ktorými sa človek dokázal vžiť a posúvajú ho neustále dopredu, k hlbšiemu pochopeniu seba samého.
 #7662 OKDAT   napí­sal/a 28.12.2019 20:13:15
Wrbo tu mas link: http://muzika-komunika.blogspot.com/2019/12/stare-deti-demo-2019.html
 #7661 Wrbo   napí­sal/a 28.12.2019 18:39:21
Máme nejaký link?
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.01. 15:42
masskillah: Rišo vystopoval som tam alúziu na Rozpor?:) >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
11.01. 12:48
deegee: No však naviac pobúrený z Ahoj bol práve Adrik >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
10.01. 16:05
Raklo : Najobľúbenejšia kapela. >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
05.01. 21:02
Mx: xxx, však to vyzerá, že ju roman ešte nevypredal: https://amentma.bigcartel.com/product/wwhc-photobook .. >> (guestbook)
05.01. 09:25
xxx: caute, chcel by som kupit fotoknihu od larisa, worldwild hardcore, mate juniekto v distre?
diky moc.f .. >> (guestbook)

31.12. 12:16
zloba: axc A vari greenpeace nie je massmedialna superstar bublinka ? >> (novinka)
28.12. 22:19
Majk: Nemám vôbec nič proti spiritualite... ale prečo to náboženstvo? Myslím si, že vnútorny rast závisí viac od individuálnych skúseností... , s ktorými sa človek dokázal vžiť a posúvajú ho neustále dopredu, k hlbšiemu pochopeniu seba samého. .. >> STARÉ DETI - Demo 2019 CDr (recenzia)
28.12. 20:13
OKDAT: Wrbo tu mas link: http://muzika-komunika.blogspot.com/2019/12/stare-deti-demo-2019.html >> STARÉ DETI - Demo 2019 CDr (recenzia)
28.12. 18:39
Wrbo: Máme nejaký link? >> STARÉ DETI - Demo 2019 CDr (recenzia)
26.12. 17:35
Balki: V tomto pripade aka gramatika, take vysvetlenie >> (novinka)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[81/26.73%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[73/24.09%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[12/3.96%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[77/25.41%]
Mne varí mama

[60/19.8%]
Niečo s mäsom by nebolo?


PoČet hlasov: 303


Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2019 ...