PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | COLLOSSEUM | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 22.8.2020

SYSTEMIC DAMAGE (SK), SEDEM MINÚT STRACHU (SK), HAKES (SK), SANGRE DE IDIOTAS (SK)

Žilina, Smer klub 77

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

B.I.T.CH. #2
4.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
HURK, NAZI TAMPONS, LIDSKÉ ZDROJE (4.8.2020, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
ZRCADLO SRDCA, SAMORAST, DISTAX, BAESTEN (25.7.2020, Poprad, garáže)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
CHIENS - Trendy junky 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Summer moshpit párty

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Punkheard #2 / 1996

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


CHIENS - TRENDY JUNKY 12" (recenzia)
I feel good
CHIENS je pre mňa strop. Od ich prvej show na OEF, kde sme sa zoznámili, mám túto kapelu rád hudobne aj personálne. Každá nahrávka je nálož a naživo ani nevravím, čo sa vtedy deje. Opakujem, strop. Bolo jasné, že novinka nesklame a honil som si nad tým, odkedy to viselo na bandcampe. Vinyl bol povinnosť.

Dvanásťpalec, z jednej strany motív obalu (okamžite identifikovateľná Jubsova robota, ako inak) a na druhej desať trackov, ktoré ťa rozjebú na prach. Ihla sa zaborí, štyri údery na rytmičák ti dajú priestor sa nadýchnuť a  potom už si v piči. Deväť minút čistého fastcore/grind/pv chaosu. Nahrávka lieta priestorom a je skoro až neuchopiteľná. Tie zmeny, to tempo, tá vyjebaná intenzita! Mám pocit, že ako starnú, tak zrýchľujú, alebo čo. Strašne natlakované a nápadité to je. Momenty sa striedajú, riffy ti kopú do spánku raz zľava, raz sprava a Sacha za bicími, to je iný level. Dostrihané, extrémne a nezastaviteľné. Tretí krát poviem: STROP.

Nemá zmysel to nejak ďalej rozvíjať. Choď si to hneď pustiť. To ťa dostane do obrazu instantne. Zverejnené síce dvetisícdevätnásť, ale fyzicky vydané dvetisícdvadsať. Čo z toho pre mňa, popri poslednom INTERNAL ROT, robí určite jednu z nahrávok roka. Som zvedavý, či toto niekto za tých pár mesiacov prebije.

chiensgrind.bandcamp.com
  1. Trendy junky
  2. Dégage!
  3. David hasseloffman
  4. Victims of victims
  5. Punk fluid
  6. Knife party
  7. France de merde
  8. Rehab
  9. Fake punk is not dead
  10. We are aids

Táto recenzia už bola zobrazená 227 krát!
 Autor: Fog
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: V+P+R
TEXT:


 #7713 fog   napí­sal/a 23.07.2020 22:05:27
ten internal rot nie je taky dosekany, mozno ani tak napadity, ale intenzita tej nahravky je nezastavitelna a to ma bavi. strasne natrepane to je tiez. na hranu. chiens maju ale rozhodne pestrejsi rukopis
 #7712 Skulda   napí­sal/a 23.07.2020 21:48:19
Nejlepší grindcore deska za poslední dobu. Pro mě výrazně výše než Internal Rot.
ZAUJALO NÁS:
Bojujeme, nepropouštíme - ale vláda nás pohřbívá svou nekoncepčností

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
29.07. 17:16
Ctib: Zdar a sílu, přátelé, jsem tu s prosbou: chystáte-li se na Duše, nezapomeňte si prosím vzít s sebou roušku nebo třeba šátek - v Česku nám tento týden znovu zavedli karanténní opatře .. >> (novinka)
23.07. 22:05
fog: ten internal rot nie je taky dosekany, mozno ani tak napadity, ale intenzita tej nahravky je nezastavitelna a to ma bavi. strasne natrepane to je tiez. na hranu. chiens maju ale rozhodne pestrejsi ruk .. >> CHIENS - Trendy junky 12" (recenzia)
23.07. 21:48
Skulda: Nejlepší grindcore deska za poslední dobu. Pro mě výrazně výše než Internal Rot. >> CHIENS - Trendy junky 12" (recenzia)
14.07. 11:41
zintaer: o sto rokov bude ten poškodený vzácnejší :-) >> (novinka)
09.07. 15:38
kočo: V kubíku to bol vtedy brutálny koncert!
7XMXS/LXPXP/SXOXTXE :D viac xiek jak strejdedžakov na slovensku. >> INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7" (recenzia)

06.07. 22:28
Wrbo: Trochu mi unika pointa tohoto zinu. Resp. ze si autor s tym dal vobec namahu
Ale rozhovor s Dzurom potesil >> Punkheard #2 / 1996 (archív zinov)

11.06. 23:42
adrik: Určite sa nejaký kus nájde >> (novinka)
11.06. 19:17
J.K.: Chystas sa to mat v distre? >> (novinka)
10.06. 17:57
Peter: Díky za to interview z Uragánu! >> SLOBODNÁ EURÓPA - Unavení a zničení 12" (recenzia)
01.06. 16:53
masskillah: hruba banda! >> (novinka)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[82/26.71%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[74/24.1%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[12/3.91%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[79/25.73%]
Mne varí mama

[60/19.54%]
Niečo s mäsom by nebolo?


PoČet hlasov: 307


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com