PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 11.4.2020

RATO TRISTE (CZ / SK), LETS START WITH A FOREST LEVEL (Nemecko), ZWIST (Nemecko)

Bratislava, garáže pod Prístavným mostom

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

FAT - GRANUM (TOTALITARIANISM STILL CONTINUES)
15.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
AHOJ, NULAJEDNANULANULA, ZMAR (1.3.2020, Žilina)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
DAVOVÁ PSYCHÓZA - Emancipácia 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfear #7 / 2008

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


TIME OF MY LIFE 7" (recenzia)
Totalitarianism still continues
Tešil som sa na to odkedy som zazrel u Adrika, že sa to chystá. Hneď som išiel očekovať chalanom majspejs, aby som sa presvedčil, ako ďaleko sa dostali. Myslím si, že ľudia by od tejto kapelky žiadali nové veci nonstop, a tak nebol problém s labelmi. Pod krídlami Totalitarianism Still Continues helpli Different rec., Codex rec., Dear Friends (ktorí sa podieľali aj na predošlej dvanástke), 414 Distro, Me Vomit When See You, Dead ROE label (áno áno chválim sa, som to ja), Bad Entertaiment a Člověk. Po týždni, čo som si myslel, že sa auto s poštou vyjebalo na ceste s mojimi platňami som išiel urobiť krik na poštu a zistil som, že platne tam už týžden ležia. Zobral som ich domov. Doteraz neviem, či som plakal od hnevu alebo od šťastia alebo proste len pršalo. Doma som si pustil a dúfal som, že dostanem do seba celý zásobník ostrých .... .... a dostal som .. nebudem tu riešiť texty, pretože není slušné chváliť hneď na začiatku, takže idem na mjúzik .... „War“ ... prvá pesnička ti ukáže, čo dokáže vysoko-tatranská lavína. Rýchla a uvrešťaná. „Memory error“ ... toto je taká klasická ukážka tvorby z minulej dosky. Aj tak mi tam však niečo vnucuje pocit, že je to tvrdšie. Móže byt. „Thank you no way“ ... sa mi ľúbi. Také stredne rýchle tempo na začiatku, pak sa to rozbehne. Ľúbia sa mi moc gitarky. Vedia sa s nimi vyhrať. Prvú stranu máme za sebou a zatiaľ neľutujem, že to mám doma. „Explózia srdca“ .... tak na túto som sa tešil asi najviac pretože je v slovenčine. Málo vecí majú chalani v slovenčine, ale stoja za to. Prvé počutia som si na túto pesničku nemohol zvyknuť. Nevedel som či sa mi páči alebo nie. Spevák sa trošku hrá zo spevom čo sa mi ale postupom času začalo ľúbiť bola kompozícia pesničky. Rýchla rýchla rýchla, potom pomalá pauza, a potom zase rýchla a pomalá a rýchla, ... a ten prechod z rýchleho do pomalého. Chválim. The last one .... „No flying cars“ .... opäť raz taká klasická, nie však priemerná pesnička. Svojou pomalšou melódiou na mňa zázračne vplýva a núti ma, aby som si po pesničke obrátil platňu a išiel znova a znova pokiaľ nezomriem.

01. War
02. Memory error
03. Thank you no way
04. Explózia srdca
05. No flying cars?


Táto recenzia už bola zobrazená 1054 krát!
 Autor: zločinec
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.69

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: S+C+X
TEXT:


 #772 Adrik   napí­sal/a 20.03.2009 16:02:57
maco: Haha paráda, vinylové platne sa s cédečkami vôbec nedajú ani len porovnať ;)
 #767 maco the lazy sod   napí­sal/a 18.03.2009 22:50:33
Toto bude moj prvy vinyl! Len sa zatial rozhodujem ktory bude druhy, lebo cena nesplna minimalnu hodnotu objednavky :D
ZAUJALO NÁS:

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
27.03. 20:32
Mišo Štich: Keď sme pri tých fanzinoch, kamoš Maťo naskenoval starý zin kapely NAŠROT:
https://zberatelp.blogspot.com/2020_03_25_archive.html .. >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)

27.03. 19:27
Deadbush: Mišo ty si Boh!!:) vďaka všetkým undergroundovým fanatikom v tomto vesmíre,a pome čítať... >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)
27.03. 10:39
Mišo Štich: Ahoj Deadbush.
Mám kompletne odfotené dve čísla fanzinu Revoltär, č. 1 (2003) a č.2 (2004). Nájdeš ich obe tu v tomto linku:
https://uploadfiles.io/xzavlpx1
Mám ešte aj č.6. Ak bude táto karanténa trvať ešte dlhý čas, tak je možné, že sa dostanem aj ku jeho odfoteniu, alebo oskenovaniu. Taktiež mám asi tri-štyri čísla fanzinu DIY Yourself. Inak možno ho má Mišo Mikšík, ktorý ho vydával, dakde v PC aj v Pdf. Skúsim mu napísať. M. .. >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)

26.03. 16:36
Deadbush: Naskenujte revoltär(všetko)a just do IT yorself,máte niekto?to bolo perfektné mega! >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)
26.03. 12:05
axc: dik Lichtle >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)
26.03. 12:04
axc: biosfear bol super zin..zlate 90-2000roky >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)
23.03. 19:00
Mišo Štich: Darujem (za poštovné) nejaké čísla zinu/novín SLUG AND LETTUCE, konkrétne č. 65 a č. 84.

Info tu: http://muzika-komunika.blogspot.com/2018/06/slug-and-lettuce-fanzine-some-copies.html .. >> (guestbook)

21.03. 18:02
Richťo: Zo zbierky predávam staršie raritné ziny zo zahraničia. V dobrom stave.
REASON TO BELIEVE -D.I.Y. Hardcore Punk Zine #5, #4, #9, #1, #3, #?, Anglická odpoveď na legendárny HEARTATTACK fanzine. Kopec stĺpčekov , recenzií, reklám, úvah, zaujímavých článkov zo scény (squaty, eko, atd..) a samozrejme rozhovory s kapelami.Počet strán sa líši od čísla k číslu, ale je to taký velký zošit.Cena za kus 4€. (pre bližšie info píšte)
JOIN KAO - podobne ako REASON TO BELIEVE - velmi kvalitný časák s celosvetovým záberom - tentokrát z Dánska. Písaný v angličtine. Vo lemi dobrom stave sú k dispozícii #8,#7,#6,#5,#4,cena za kus 3€ (pre bližšie info píšte)
AVERSION legendárny plátok z Bradfordu. Klasický formát A5, kvalitná tlač. Vo vinikajúcom stave.
K dispozícii #5(rok 1997 - fleas and Lice,State Of Filth, Croatia scene report, Detestation atd 18 stran), #4 (rok 1996 State of Filth, Code 13, Spain scene report atd. 18 stran) cena 3€ za kus.
SCREAMINGLY TYPHON #2 Velmi pekne graficky spracovaný anglicky písany fanzin z Grécka A5. kapely Guts Pie Earshot, DOOM, Unhinged, Graue Zellen,1 in 12 Club, Schlossli Squat atd. Cena 3€
RIPPING TRASH #20 kultový fanzin z anglicka. A5. Rok 2000. Warsore, Trottel, Distopia, Pizda Materina, atd, atd... cena 3€ Pokial máte nejaké otázky kludne mi napíšte. richtárik.radovan74@gmail. com .. >> (guestbook)

17.03. 16:38
Balki: Aha tak to mi nedoslo :D >> DAVOVÁ PSYCHÓZA - Emancipácia 12" (recenzia)
17.03. 16:28
adrik: Balki: To nie je hodnotenie, ale piaty album z piatich (ak si pozrieš staré recenzie na Davovky). >> DAVOVÁ PSYCHÓZA - Emancipácia 12" (recenzia)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[271/91.86%]
Má!

[12/4.07%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.68%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[10/3.39%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


PoČet hlasov: 295


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com