PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 26.10.2019
ONEWAY SYSTEM (UK), ZIMMER FREI (CZ), the WILDERNESS (SK), LUCIFER EFFEKT (CZ)

Vsetín, 3 opice

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CHURCH OF MISERY, CONE FOREST, MIROED (10.10.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


TIME OF MY LIFE 7" (recenzia)
Totalitarianism still continues
Tešil som sa na to odkedy som zazrel u Adrika, že sa to chystá. Hneď som išiel očekovať chalanom majspejs, aby som sa presvedčil, ako ďaleko sa dostali. Myslím si, že ľudia by od tejto kapelky žiadali nové veci nonstop, a tak nebol problém s labelmi. Pod krídlami Totalitarianism Still Continues helpli Different rec., Codex rec., Dear Friends (ktorí sa podieľali aj na predošlej dvanástke), 414 Distro, Me Vomit When See You, Dead ROE label (áno áno chválim sa, som to ja), Bad Entertaiment a Člověk. Po týždni, čo som si myslel, že sa auto s poštou vyjebalo na ceste s mojimi platňami som išiel urobiť krik na poštu a zistil som, že platne tam už týžden ležia. Zobral som ich domov. Doteraz neviem, či som plakal od hnevu alebo od šťastia alebo proste len pršalo. Doma som si pustil a dúfal som, že dostanem do seba celý zásobník ostrých .... .... a dostal som .. nebudem tu riešiť texty, pretože není slušné chváliť hneď na začiatku, takže idem na mjúzik .... „War“ ... prvá pesnička ti ukáže, čo dokáže vysoko-tatranská lavína. Rýchla a uvrešťaná. „Memory error“ ... toto je taká klasická ukážka tvorby z minulej dosky. Aj tak mi tam však niečo vnucuje pocit, že je to tvrdšie. Móže byt. „Thank you no way“ ... sa mi ľúbi. Také stredne rýchle tempo na začiatku, pak sa to rozbehne. Ľúbia sa mi moc gitarky. Vedia sa s nimi vyhrať. Prvú stranu máme za sebou a zatiaľ neľutujem, že to mám doma. „Explózia srdca“ .... tak na túto som sa tešil asi najviac pretože je v slovenčine. Málo vecí majú chalani v slovenčine, ale stoja za to. Prvé počutia som si na túto pesničku nemohol zvyknuť. Nevedel som či sa mi páči alebo nie. Spevák sa trošku hrá zo spevom čo sa mi ale postupom času začalo ľúbiť bola kompozícia pesničky. Rýchla rýchla rýchla, potom pomalá pauza, a potom zase rýchla a pomalá a rýchla, ... a ten prechod z rýchleho do pomalého. Chválim. The last one .... „No flying cars“ .... opäť raz taká klasická, nie však priemerná pesnička. Svojou pomalšou melódiou na mňa zázračne vplýva a núti ma, aby som si po pesničke obrátil platňu a išiel znova a znova pokiaľ nezomriem.

01. War
02. Memory error
03. Thank you no way
04. Explózia srdca
05. No flying cars?


Táto recenzia už bola zobrazená 1021 krát!
 Autor: zločinec
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.69

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: Y+F+C
TEXT:


 #772 Adrik   napísal/a 20.03.2009 16:02:57
maco: Haha paráda, vinylové platne sa s cédečkami vôbec nedajú ani len porovnať ;)
 #767 maco the lazy sod   napísal/a 18.03.2009 22:50:33
Toto bude moj prvy vinyl! Len sa zatial rozhodujem ktory bude druhy, lebo cena nesplna minimalnu hodnotu objednavky :D
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Slovenský UG vinyl vydaný v roku 2018?

[2/3.45%]
ABORTION - All you need is hate 12"

[0/0%]
ABORTION / PER CAPITA 7"

[0/0%]
ADACTA - Ad maiorem dei gloriam 12"

[1/1.72%]
ADACTA - Circullus viciosus 12"

[3/5.17%]
ADACTA - Zlo 12"

[8/13.79%]
BETON / ROXOR 12"

[8/13.79%]
CATASTROFY - Besnota 12"

[0/0%]
ČAD / LAHAR 12"

[7/12.07%]
MEDICATION TIME / MENTAL TENSION 7"

[6/10.34%]
NAČO NÁZOV - Old school punk rock

[4/6.9%]
NIČITEĽ / ZOZOO 10"

[5/8.62%]
SEDEM MINÚT STRACHU / Final exit 7"

[9/15.52%]
SOUND OF QUALM 12"

[5/8.62%]
SVEŤO KORBEĽ & PERSONÁL - Žiadny rešpekt! 12"


Počet hlasov: 58

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...