PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Ne 29.9.2019
ONE BURNING MATCH (Francúzsko), CLIVOSŤ (SK)

Košice, Collosseum

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

PUTRID EMENTAL CHEESE #10
2.50 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
-273.15, ETERNAL GODFUCK, PURE CONFUSION, TIDES DENIED (17.9.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF (13.9.2019, Košice, Collosseum)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


MONDO GECKO / TIME OF MY LIFE 7" (recenzia)
Totalitarianism still continues
Adrik na mňa uvalil celkom milú povinnosť zrecenzovať tento multikontinentálny split, takže sa môžeme do toho pustiť. V prvom rade musím pochváliť fakt vymakaný obal s Mojžíšom v tričku Black Flag s ľahko heavymetalovým odórom v peknom farebnom prevedení. Konečne slovenská doska, čo vyzerá k svetu. Okej teraz k hudbe. Môžeme začať u domácej party TOML. K ich muzike mám troška zvláštny postoj, jednak ma naživo bavia, ale z dosiek ma to nikdy extra nechytilo, asi preto, že hrajú takú modernejšiu odnož oldschool hardcoru, pričom ja mám radšej primitívnejší sypec prezentovaný napríklad Reaching Forward, Time X alebo našimi domácimi The Flame Still Burns. Kamzíci tu majú tri skladby s dobrým zvukom. Prvá „People make my dad mad“ má dosť nudný začiatok, ale potom sa pekne rozbehne, druhá „You really annoy me“ je klasický time of my life ako ho poznáme (páči sa mi ten gitarový riff v slohe) no a tretí song „U nás doma“ je krátka ale parádna antikotlebovská pankovica, ktorá sa ma chytila asi najviac. Na škodu mi príde, že na ich strane bookletu je nasekaných kopec zbytočných chýb (niekto by to mohol prečítať predtým ako sa to vytlačí hm?). Prejdime na izraelskú stranu. Prvé čo si milý poslucháč všimne je o hodne špinavší a zbustrovanejší zvuk, ale mne sa to tak páči takže no problem. Skladieb je tento krát 5 a striedajú sa rýchle hardcorovejšie výsypy v štýle Reproach s viac crossoverovejším soundom v štýle povedzme D.R.I. Hudobná stránka je podporená správne ujebanými vokálmi. Jeden song je navyše venovaný kofole, môjmu obľúbenému zubožravému nápoju (a pravdepodobne aj Marekovi Marchinovi). Tu nemám čo vytknúť, tvorba „geckov“ sa mi veľmi pozdáva, a o gól vyhrali celý zápas (nech žijú športové metafory haha). Každopádne sa jedná o veľmi podarený split hodný podpory.
Spread the Thrash!!!

Táto recenzia už bola zobrazená 718 krát!
 Autor: Masskillah
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.56

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: Q+N+T
TEXT:


 #1847 dáša klemodasa@gmail.com   napísal/a 26.04.2010 10:24:01
zvláštny obal je trochu mimo hc/punk obalov, ale práve tá netradičnosť sa mi páči.. keď to ľudia videli u mňa v distre, tak hneď, že "a to čo je za metal?" hehehe... polodementný Mojžišov ksicht na obale treba vidieť... po hudobno/športovej stránke remíza, ale ešte som izraelcov nevidel naživo, čo dosť ovplyvňuje moje vnímanie kapiel, tam sú TOML dosť vysoko... antikotlebovská hitovka je jasná a tiež riff v "Tatkovi" je popiči... čo sa týka chýb, je to trochu škoda, ale to je očividne chyba fontu (aj keď mi nie je celkom jasné, prečo si na to chalani nedali pozor)... jak vraví kubo, že čítať po sebe booklet neni pank.. lebo ozajstný pank je čítať to potom keď je to hotové s chybami, hehe... som si spomenul na všetky tie pankové ziny, s ktorých by Viktor dostal zástavu srdca :)))
 #1846 Viktor   napísal/a 25.04.2010 16:28:03
Pekne, pekne.. ;) Dosku mam aj ja doma, chvalim. Celkom podarena praca po hudobnej stranke, len ma strasne jebu veci ako pojebane booklety kvoli fontu, pojebane nadpisy, grafika, gram. chyby a pod.. Neviem, asi som pedant ohladom tohto. No kazdopadne sa tym nic extra nepokazilo. Dosku mam kvoli hudbe a po tejto stranke som uplne spokojny.
 #1845 kubo time   napísal/a 25.04.2010 14:51:39
vyjebane nuly nnovinarkse, ty do si? de mas klip? de mas album, jaky ty mas predaj?...ves kdo my sme, ...my sme KON... jaaaaaaj som sa pomylil :D :D :D
 #1844 masskillah   napísal/a 25.04.2010 14:37:58
nevyhovaraj sa ty kokot setko si dojebal nikto vam uz dosku nikdy nevyda kvoli tejto fatalnej chybe:)
 #1843 kubo time   napísal/a 25.04.2010 14:17:25
citat po sebe booklet neni pank !!!....chybaju tam pisemna to nie su ozajstne chybi sak som to aj wordom kontroloval...chyba fontu se vloudila
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
vèera 12:11
tadko: Ano toto mame ra >> (novinka)
17.09. 15:45
masskillah: Kokos Ahoj mi od >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)
16.09. 16:53
axc: daj si predchadz >> EMBOLISM (archív zinov)
16.09. 16:08
Kraken: Ahoj.
Vel .. >> EMBOLISM (archív zinov)

13.09. 21:06
Mišo Štich: K tým R.A.M.B.O. .. >> GATTACA - U-lock justice 5" (recenzia)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[80/26.85%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[72/24.16%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/3.69%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[76/25.5%]
Mne varí mama

[59/19.8%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 298

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...