PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 18.7.2020

the PUBLIC (SK), ATARAXIA (SK), DISTAX (SK), HUMAN HUMUS (SK), AHOJ (SK), MY O VLKOCH (SK), OTRAS (SK)

Nitra, Hidepark

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

ARNOXDUEBEL / MEDICATION TIME (BADLUCK RECORDS)
5.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CLIVOSŤ, DADCARE, FAT (13.6.2020, Poprad)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Summer moshpit párty

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Punkheard #2 / 1996

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


VIOLENT ARREST - CRIMINAL RECORD 7" (recenzia)
Grave mistake / No way records
Keby som mal porozmýšľať nad novými kapelami, ktoré ma za posledné dva tri roky uchvátili, táto parta by sa tam nepochybne nachádzala. Po výbornom LP a 7" na Deranged Records je tu nový dvojsedempalec Criminal Record vydaný v kooperácií značiek overenej kvality Grave Mistake/No Way records. Takže čo to vlastne Violent Arrest hrajú za muziku?!?! Nie, nejedná sa o treťotriedny tragedy emo crust od bandy mlaďasov, čo pred pol rokom ešte počúvali Sex Pistols, ale o suverénne zahraný rýchly hardcore/punk od skupiny seniorov, čo pomáhala v 80tych rokoch definovať pojem „britcore“. K tomuto feelingu starej britskej školy (Ripcord, Heresy) však ešte pridávajú jeden veľmi príťažlivý element a tým je neprepočuteľný vplyv starej násilnej bostonskej školy (Negative FX, DYS). Kapela síce väčšinou nehrá v nejakom závratnom tempe, ale napriek tomu má nahrávka neuveriteľný švih a chytľavé riffy vás donútia si to púšťať znova a znova. Veľkou devízou Violent Arrest je hrubý, ale dobre čitateľný vokál s rozkošným britským prízvukom. Na vyniloch sa nachádza 12 peciek, ktoré utečú ako voda. Jo, lyrická stránka sa stále samozrejme točí hlavne okolo policajnej brutality. Keby som to mal zhrnúť, tak britský dedovia zase raz skórujú. Takto nejak má ten hardcore/punk vyzerať!!!
P.S. Ako to už tak býva, táto nahrávka nie je tak úplne najčerstvejšia a kapele vyšlo už aj ďalšie CD Minute Manifestos na ktorom je 10 fungl nových peciek a tento dvojsedempalec. Modlím sa za vynil verziu.

Táto recenzia už bola zobrazená 676 krát!
 Autor: Masskillah
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: J+2+N
TEXT:


 #1951 redrick   napí­sal/a 23.05.2010 23:40:22
tragedy emo crust <3
 #1950 michalko   napí­sal/a 23.05.2010 20:04:59
potykali sme si ? :)
 #1949 masskillah   napí­sal/a 23.05.2010 18:01:38
preco mi vykas?:)
 #1948 michalko   napí­sal/a 23.05.2010 15:18:59
kokot ze tretotriedny tragedy emo crust :D vam to riadne jebe
ZAUJALO NÁS:
Bojujeme, nepropouštíme - ale vláda nás pohřbívá svou nekoncepčností

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
09.07. 15:38
kočo: V kubíku to bol vtedy brutálny koncert!
7XMXS/LXPXP/SXOXTXE :D viac xiek jak strejdedžakov na slovensku. >> INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7" (recenzia)

06.07. 22:28
Wrbo: Trochu mi unika pointa tohoto zinu. Resp. ze si autor s tym dal vobec namahu
Ale rozhovor s Dzurom potesil >> Punkheard #2 / 1996 (archív zinov)

11.06. 23:42
adrik: Určite sa nejaký kus nájde >> (novinka)
11.06. 19:17
J.K.: Chystas sa to mat v distre? >> (novinka)
10.06. 17:57
Peter: Díky za to interview z Uragánu! >> SLOBODNÁ EURÓPA - Unavení a zničení 12" (recenzia)
01.06. 16:53
masskillah: hruba banda! >> (novinka)
01.06. 11:39
adrik: A kde sa spomína, že to malo pokračovať v tradícii feministických fanzinov ako Bloody Mary? Šlo tam skôr predstaviť dievčatá, ktoré až tak "nevidieť", ale sú medzi nami, či ich to bav .. >> (novinka)
01.06. 07:43
Oi: Tak premna je toto cisto ze hnoj, no nizatouz. Obal je pekny, matuci, clovek si to poriesi, ocakavanie su, v priestore kde sa v minulosti vydavaly kvalitne dievcenske ziny ako bloody marry... je toto .. >> (novinka)
25.05. 15:36
Eduv syn: miso, postupne. teraz samplujem plastikov a robim cover od kryla :D >> (novinka)
25.05. 10:12
Mišo Štich: Zabijácke. Chalani, mohli by ste spraviť dáky cover od Brezovského. Anjel alebo Chcem byť sám... >> (novinka)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[275/91.67%]
Má!

[13/4.33%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.67%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[10/3.33%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


PoČet hlasov: 300


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com