PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 26.10.2019
ONEWAY SYSTEM (UK), ZIMMER FREI (CZ), the WILDERNESS (SK), LUCIFER EFFEKT (CZ)

Vsetín, 3 opice

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
ITS EVERYONE ELSE, MAKATA-O (18.10.2019, Bardejov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


CITIZENS PATROL – DEAD CHILDREN 7" (recenzia)
No way records
Máte radi starý Black flag? A čo Adolescents? Myslíte si, že najlepšia punková muzika sa robila na začiatku 80tych rokov? Tak si musíte Citizens Patrol zamilovať! Pravda, kapiel čo hraju 80´s hc/punk je ako maku a často krát sa úroveň nových kapiel oživujúcich staré postupy nepribližuje svojim vzorom ani náhodou, ale toto je výnimka. Takýto štýl je síce výsadou hlavne amerických kapiel ale Citizens patrol z Holandska (námatkovo spolu s ďalšími zástupcami starého kontinentu Sunpower a Short fuse) sú im dôstojnými súpermi. Ako dôkaz môže slúžiť ich zaradenie pod krídla labelu No way records, ktorí sa na tento štýl vyslovene špecializuje a vydáva samé pecky. Na sedempalci s brutálne sarkastickým obalom sa skrýva 6 songov v celkovej stopáži niečo málo cez 6 minút. Hneď prvá pecka vás posadí na riť svojim extra chytľavým riffom a po druhom počutí už zbesilo pogujete po izbe a zjapete refrén „ I wanna be boring“ (text je o tom ako si ľudia vlastne želajú uniformný každodenný život v cykle práca-rodina-spánok). Ďalšie songy pokračujú v príjemnom rýchlom tempe so silným dôrazom na melódiu a parádne refrény. Silnou devízou kapely je výrazný vokál. Muzika je silne nákazlivá a môžem povedať, že tento sedempalec stáčam do blba už dlhé mesiace a stále ma ani náhodou neomrzel. Pre fandov starej školy povinnosť!

Jo a nakoniec to najdôležitejšie. CxPx si pri príležitosti európskeho tour spojeného s vydaním novej LP zahrajú spolu so žilinskými primitívnymi výrastkami Boiling Point, zvolenskými drtičmi Jakubysko a banskobystrickou novinkou D.N.O. 10. augusta vo zvolenskom W-Klube a určite to bude poriadny mazec!!! Nasaď svoje prepotené tričko Minor Threat po dedovi a hybaj na koncert!!!

Táto recenzia už bola zobrazená 590 krát!
 Autor: Masskillah
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.63

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: C+Z+M
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[80/26.76%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[73/24.41%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/3.68%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[76/25.42%]
Mne varí mama

[59/19.73%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 299

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...