PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 24.11.2017 - 25.11.2017
Nö fest:
BOILING POINT (SK), C.A.C.I.B. DORTMUND (SK), CONTROLLED EXISTENCE (CZ), DISTAX (SK), CHOROBOPOP (?), MACGYVER (CZ), OHEŇ 2 (SK), PRACH (SK), RUTKA LASKIER (CZ)
afterpárty, prednáška / film od Lesoochranárskeho združenia VLK

, chata Trangoška

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

KOLYMA TALES #1
3.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
MRAVCOLEV, HYDRAULITAR, KACZYNSKI (17.11.2017, Čadca)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
TENDENCIE: "Vždy sa nám lepšie hrá v priestore, ktorý je nám hodnotovo naklonený, ako v kadejakých "rockových" kluboch."

NAJNOVŠÍ REPORT:
PRACH, NUKK, RAVELIN 7 (11.11.2017, Čadca, Acafé)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
MORAL HANGOVER / DIS-K47 / BAD AGE / ILUZE SVOBODNÉ VŮLE MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
V úzkostnej depresii vzbury

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Express your feelings #10 / KAZ #5 / 0

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Cuketa na kari











CUKETOVÁ TATARKA (recept)
Porcia: ?

Potrebujeme:
1 väčšiu cuketu
1 cibuľu
cesnak a čili papričku podľa chuti
bobkový list
čierne korenie
soľ
horčica
olej

Cuketu a cibuľu si nakrájame na väčšie kocky a hodíme do hrnca spolu s ošúpaným cesnakom, papričkou a bobkovým listom a varíme kým sa cuketa nebude kúsok rozpadávať. Potom zlejeme vodu, vyberieme bobkový list a necháme všetko na sitku odkvapať od vody. Hodíme naspäť do hrnca a mixujeme. Prilejeme trošku oleja, osolíme, okoreníme a dochutíme horčicou, ešte raz mixneme a je to.

Tento recept už bol zobrazený 513 krát!
 Autor: Monika
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie receptu: 1

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: U+K+W
TEXT:


 #4541 Sajmon   napísal/a 09.10.2012 19:06:09
Vomit: dávaš do toho hlinu, či piesok dovážaš priamo z pláží Talianska?... ...inak tiež tento recept musím skúsiť niekedy...
 #4540 Vomit   napísal/a 09.10.2012 18:16:50
Veľmi pekne ďakujem za tento recept!! Snáď to bude lepšie jak tofunéza, ktorú si robim doma a ktorú keď jem, tak cítim "piesok" v hube
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
17.11. 00:17
ondra_deadheroes: linky primo < .. >> (novinka)
14.11. 09:48
strycoMarhin: Jedon cem natuty >> (novinka)
13.11. 13:35
adrik: Už sú na ceste * >> (novinka)
13.11. 13:32
J.K.: Budes mat nejake >> (novinka)
11.11. 17:58
drro: Nemal som páru o .. >> 23.10.2017 NYOS, ESAZLESA Bratislava, British rock star (report)

ANKETA:
Tlačíš si naskenované staré fanziny zo stránky?

[87/32.1%]
Tlačím, dobrá práca!

[121/44.65%]
Iba čítam

[38/14.02%]
Nestíham to všetko

[25/9.23%]
Staré ziny ma nezaujímajú


Počet hlasov: 271


Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2017 ...