PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

ABSOLUT / SVAVELDIOXID (PHOBIA RECORDS)
12.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
FAT, DOPELORD (15.2.2018, Bardejov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
BALKI: "To, že niekto pomaly schválne spieva falošne, prípadne vedome generuje otrasný zvuk, to nie je autentický punk, to je z hudobného hľadiska jednoducho pičovina."

NAJNOVŠÍ REPORT:
SHITNECK, STATE FUNERAL, RAT CAGE, the WANKYS, MOB 47 (16.2.2018, Sheffield)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
LEADERS OF THE FUCKING ASSHOLES / BARBAR 7"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
V úzkostnej depresii vzbury

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Purulent grind #1 / 1999

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Cuketa na kari











POHÁNKA S HUBAMI (recept)
Porcia: 2 - 3

Zdravo, rýchlo a jednoducho - pohánka s hubami.

Na noc namočíš pohánku, ja som si namočil 300g lúpanej pohánky, aby som mal dve-tri porcie tohto jedla, takže ak budete robiť recept v inom množstve, prepočítajte si pomer zvyšku.. Pred používaním som pohánku prepláchol čistou vodou v sitku. Kúpil som si šampiňóny, tuším 500g, nakrájal ich na kocky a dal marinovať. Marináda: sójová omáčka, majorán, červená paprika, sušená cibuľa, biele mleté korenie (popr. čierne mleté korenie) a soľ, aby huby pustili šťavu. Sójovej omáčky dajte len kúsoček, lebo keď to hodíte na panvicu, huby pustia kopu šťavy, tak nech vám to potom nepláva. Zatiaľ som do pohanky nastrúhal 3 strúčiky cesnaku a dal soľ (ja som použil himalájsku - takže kto nemá, nech použije morskú, ale môže to byť zaujímavé aj s čiernou!). Potom som na panvici rozpálil čajovú lyžičku kokosového tuku (ak nemáš, daj nejaký iný rastlinný olej - olivový, slnečnicový..) a na rozpálený tuk som hodil huby, nechal ich kúsok podusiť a to je všetko. Na tanier som naložil nakrájané surové paradajky, surovú červenú papriku, pohánku a asi 1/4 celého taniera tvorili huby. Perfektné, rýchle (ak nepočítam prípravu pohanky cez noc - do pol hodiny roboty aj s umývaním riadu) a sýte. A hlavne zdravé!
PS: Neviem, ako to bude chutiť s nelúpanou pohánkou, nakoľko nelúpaná má oveľa viac "pohánkovú" chuť a tá nemusí vyhovovať každému.
PS2: Fotku nemám, lebo skôr ako som stihol napísať recept som to zožral :D

Tento recept už bol zobrazený 439 krát!
 Autor: Večne nespokojný
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie receptu: 1

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: M+Z+V+U
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
23.02. 20:57
drro: shitty neck :-) >> SHITNECK (fotka)
22.02. 15:53
kočo/kubík TT: čáute,
v .. >> (guestbook)

20.02. 19:32
kočo: spravíme benefit >> (novinka)
20.02. 19:10
deegee: Hej Adrik nerob .. >> (novinka)
19.02. 18:01
dáša f.f.: adrik: chodím se .. >> (novinka)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[72/28.24%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[66/25.88%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/4.31%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[61/23.92%]
Mne varí mama

[45/17.65%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 255

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...