PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 24.11.2017 - 25.11.2017
Nö fest:
BOILING POINT (SK), C.A.C.I.B. DORTMUND (SK), CONTROLLED EXISTENCE (CZ), DISTAX (SK), CHOROBOPOP (?), MACGYVER (CZ), OHEŇ 2 (SK), PRACH (SK), RUTKA LASKIER (CZ)
afterpárty, prednáška / film od Lesoochranárskeho združenia VLK

, chata Trangoška

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

KOLYMA TALES #1
3.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
DENI, KARAK, CHAPPA´AI, FAT, BOMBATOLCSÉR, JOHNY FOXTER (18.11.2017, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
TENDENCIE: "Vždy sa nám lepšie hrá v priestore, ktorý je nám hodnotovo naklonený, ako v kadejakých "rockových" kluboch."

NAJNOVŠÍ REPORT:
PRACH, NUKK, RAVELIN 7 (11.11.2017, Čadca, Acafé)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
MORAL HANGOVER / DIS-K47 / BAD AGE / ILUZE SVOBODNÉ VŮLE MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
V úzkostnej depresii vzbury

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Express your feelings #10 / KAZ #5 / 0

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Cuketa na kari











POHÁNKA S HUBAMI (recept)
Porcia: 2 - 3

Zdravo, rýchlo a jednoducho - pohánka s hubami.

Na noc namočíš pohánku, ja som si namočil 300g lúpanej pohánky, aby som mal dve-tri porcie tohto jedla, takže ak budete robiť recept v inom množstve, prepočítajte si pomer zvyšku.. Pred používaním som pohánku prepláchol čistou vodou v sitku. Kúpil som si šampiňóny, tuším 500g, nakrájal ich na kocky a dal marinovať. Marináda: sójová omáčka, majorán, červená paprika, sušená cibuľa, biele mleté korenie (popr. čierne mleté korenie) a soľ, aby huby pustili šťavu. Sójovej omáčky dajte len kúsoček, lebo keď to hodíte na panvicu, huby pustia kopu šťavy, tak nech vám to potom nepláva. Zatiaľ som do pohanky nastrúhal 3 strúčiky cesnaku a dal soľ (ja som použil himalájsku - takže kto nemá, nech použije morskú, ale môže to byť zaujímavé aj s čiernou!). Potom som na panvici rozpálil čajovú lyžičku kokosového tuku (ak nemáš, daj nejaký iný rastlinný olej - olivový, slnečnicový..) a na rozpálený tuk som hodil huby, nechal ich kúsok podusiť a to je všetko. Na tanier som naložil nakrájané surové paradajky, surovú červenú papriku, pohánku a asi 1/4 celého taniera tvorili huby. Perfektné, rýchle (ak nepočítam prípravu pohanky cez noc - do pol hodiny roboty aj s umývaním riadu) a sýte. A hlavne zdravé!
PS: Neviem, ako to bude chutiť s nelúpanou pohánkou, nakoľko nelúpaná má oveľa viac "pohánkovú" chuť a tá nemusí vyhovovať každému.
PS2: Fotku nemám, lebo skôr ako som stihol napísať recept som to zožral :D

Tento recept už bol zobrazený 405 krát!
 Autor: Večne nespokojný
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie receptu: 1

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: V+M+E+T+5
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
17.11. 00:17
ondra_deadheroes: linky primo < .. >> (novinka)
14.11. 09:48
strycoMarhin: Jedon cem natuty >> (novinka)
13.11. 13:35
adrik: Už sú na ceste * >> (novinka)
13.11. 13:32
J.K.: Budes mat nejake >> (novinka)
11.11. 17:58
drro: Nemal som páru o .. >> 23.10.2017 NYOS, ESAZLESA Bratislava, British rock star (report)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[71/28.51%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[63/25.3%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/4.42%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[60/24.1%]
Mne varí mama

[44/17.67%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 249


Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2017 ...