PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 24.11.2017 - 25.11.2017
Nö fest:
BOILING POINT (SK), C.A.C.I.B. DORTMUND (SK), CONTROLLED EXISTENCE (CZ), DISTAX (SK), CHOROBOPOP (?), MACGYVER (CZ), OHEŇ 2 (SK), PRACH (SK), RUTKA LASKIER (CZ)
afterpárty, prednáška / film od Lesoochranárskeho združenia VLK

, chata Trangoška

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

KOLYMA TALES #1
3.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
MRAVCOLEV, HYDRAULITAR, KACZYNSKI (17.11.2017, Čadca)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
TENDENCIE: "Vždy sa nám lepšie hrá v priestore, ktorý je nám hodnotovo naklonený, ako v kadejakých "rockových" kluboch."

NAJNOVŠÍ REPORT:
PRACH, NUKK, RAVELIN 7 (11.11.2017, Čadca, Acafé)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
MORAL HANGOVER / DIS-K47 / BAD AGE / ILUZE SVOBODNÉ VŮLE MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
V úzkostnej depresii vzbury

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Express your feelings #10 / KAZ #5 / 0

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Cuketa na kari











FITNESS PALACINKY (recept)
Porcia: ?

Tento návod som v podstate našiel na nete, ale v dosť divnej verzii tak som to okresal na vegan verziu, vyskúšal a bol som milo prekvapený.
Odvážil som si 150g ovsených vločiek, 50 g čokoládového sójového proteínu (používam weider soy 80+, je vegánsky a relatívne dobre chutí rozriedený aj vo vode) a cca 4 dcl vody. Túto zmes som rozmixoval ručným mixérom dokopy až som vytvoril riedke cesto, ktoré som následne rozlieval na rozohriatu panvicu a robil palacinky velké asi ako dlaň a hrubé tak 1 cm. Medzitým ako sa robili palacinky som si spravil tofu krém, jedno biele tofu som rozmixoval s citrónovou šťavou a asi 0,5 dcl vody - kto je na sladké, môže pridať ešte lyžicu hnedého cukru. Nakoniec som mal 4 tieto hrubšie palacinky a krému toľko, že som bol schopný spraviť si dve porcie, ako je na fotke. Palacinka, krém, palacinka, krém. Na vrch som si nasypal ešte čisté kakao (nie granko, ale odtučnené mleté kakao) a brusnice, ktoré som si pred tým opláchol.

Bielkovinová hodnota tohto jedla:
150 g ovsených vločiek = 15 g bielkovín
50 g sójového proteínu = 40 g bielkovín
200 g tofu = 23 g bielkovín
Aktívny pokročilý športovec by mal mať v deň tréningu denný príjem zhruba 2 g bielkovín na 1 kg hmotnosti. Takýmto obedom (aj keď zjesť tie dve porcie dá zabrať a chce to časový rozostup, takže dajme tomu že obed + olovrant) sme získali 80 g, čo je viac než dosť.


Tento recept už bol zobrazený 618 krát!
 Autor: Večne nespokojný
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie receptu: 1

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: 6+G+F+N
TEXT:


 #5786 Pulec   napísal/a 18.03.2014 11:03:45
Hmm, bielkovín viac než dosť, bežný 80kg človek by mal v celodennej potrave prijať cca 64g bielkovín, takže pozor na obličky :)
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
17.11. 00:17
ondra_deadheroes: linky primo < .. >> (novinka)
14.11. 09:48
strycoMarhin: Jedon cem natuty >> (novinka)
13.11. 13:35
adrik: Už sú na ceste * >> (novinka)
13.11. 13:32
J.K.: Budes mat nejake >> (novinka)
11.11. 17:58
drro: Nemal som páru o .. >> 23.10.2017 NYOS, ESAZLESA Bratislava, British rock star (report)

ANKETA:
Počúvaš aj nové kapely z noviniek, ktoré nepoznáš?

[93/27.84%]
Samozrejme, väčšina je skvelých

[184/55.09%]
Občas, nestíham registrovať všetky

[30/8.98%]
Nie, všetko sú to čudné štýly

[27/8.08%]
Som tu raz za rok


Počet hlasov: 334


Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2017 ...