Pozývame:

Ne 31.3.2024
Poprad @ Koľaj22

RUINEUM (SK), SUMA (SK), RANA (SK), NEREV (SK), HADONOS (SK), GANY (SK)
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

MIND.OFF, ĎAS, FROM THE DEPTHS OF MEXICO, MOIRA (23.3.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA (23.3.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovšia recenzia:

KAZOSTROJ - Masopust MC

Najnovší cestopis:

UCHAFU, FUKOTY, NERVA, TVOI POSTOI (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Srbská vzbura #3.14 / 2011

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


20.7.2012 FLUFF FEST; Rokycany

Autor: Kupko | Počet videní: 1769


Nerobím report. Nepopisujem hudbu kapiel, nedávam im škatuľky. Takmer každý má internet a ak chce, môže si všetko hneď vypočuť. Článok o tom, čo sa mi v Rokycanoch cez víkend páčilo/nepáčilo.
Jebať pódiá, jebať kung-fu, jebať skoky na dvoch ľudí, jebať hádzanie odpadu na zem, jebať najmúdrejšie, najsprávnejšie a neomylné kids, jebať zimu vo vlakoch!
ESAZLESA posledná show (pred pauzou), bez pódia, ľudia všade, vpravo, vľavo, hore, dole, dvakrát vytrhnutá predlžovačka, lepšie to byť nemohlo. HAVE HEART last show ale v malom stane/pod holým nebom. "Pamět". ██████, zamračená noc, žiadne pódium, tma, výborný post-rock/black metal, ktorý nikoho nenechá len tak. Takmer dvojhodinové čakanie v chladnej noci sa oplatilo. ALPINIST s malým pódiom a miliónom ľudí loziacich po ľuďoch lepší ako MASAKARI na veľkom stagi a šmykľavom blate. 90's hc DAYDREAM mohli mať lepší zvuk, no ajtak ďalší super set v stane bez stagu, kde mohla vystúpiť hocaká kapela ak mala backline a ak sa deň pred zapísala. OSAWATOMIE s bordelom, ktorému podľa mňa nikto nerozumel. Dobré a agresívne, fajčiari furt smrdia, fuck off! VERSE so slovami, ktoré neboli prázdne. BÖKANOVSKY v lejaku. AUSSITOT MORT s horším zvukom ale lepším publikom ako v Banskej. LIGHT BEARER s pomalším začiatkom ale potom už s hudbou a silou, akú títo ľudia vedia robiť už od čias efrafy. TUPAK AMARU s predpredposledným koncertom, ktorý si zaslúžil viac ľudí, no aj tak sa nás našlo pár na nejaký ten singalong. Žiadny boh, žiadny satan (seitan áno), žiadny sluha, žiadny pán!
A distrá, burgre, piteľné pivo, káva, ziny.
Ak to bol módny festival, som rád, že som módny.
Ak to bol absolútne nediy a ziskový festival, som rád, že ma organizátori zdrali a zarobili na mne bez pohnutia prstom.
Aj o rok pôjdem radšej tam ako na wskokotnymikapelamifest alebo na brutálny festival s nazi security.
Viac crustu a menej B9! A screama a sludgu a inej teplej hudby, tiež viac!
A tešíme sa na ffud!

notpositivepunk.blogspot.sk/

Pridaj komentár k reportu:

Meno:

Email:

Antispam: J+C+I

Správa:

#4365 Hatecore napí­sal/a: 07.08.2012 20:59:27

Balki: stary moj tie detiska a cervenovlase "hypsterky" hysterky? okrem toho ze boli na afterke z Egom na Wlesefeste, tak okrem toho stale sedia na FB...
hate you all!

vela hypsterov posliapalo nielen efekty

#4364 Vomit napí­sal/a: 07.08.2012 12:32:15

Tak som si kukol na ten wskokotnymikapelamifest
čo sa týka toho že ťahali ľudí z pódia tak to boli väčšinou typy ktoré boli podnapité a

!!! nevedeli že na pódiu sa pri stagedivingu zdržuje 3-5 sekúnd z dôvodu že nik nie je zvedavý na 10 a viac sekundové tanečné kreácie exibicionistov.....stage diver sa zdržuje na kraji v predu !!! a v žiadnom prípade sa nechodí k bubeníkovi, už vonkoncom bezdôvodne a neprimerane neosaháva členov kapely a nikdy netrhá mikrofón spevákovi pokial Vám ho on sám nenastaví!!!

Vela stagediverov pošlapalo kapelám po efektoch pretože sa nepozerali kam šlapú. Vela z nich tam bolo podnapitých len vygúlaných na pódium nečudujte sa potom že ludia ktorí mali na starosti ochranu pódia mali potom nervy a zhadzovali Vás (v prvý deň aj neprimeraným spôsobom za čo sa ospravedlňujeme). Budúci rok musíme tento problém urgentne riešiť bud potiahnutím pódia dopredu alebo nášlapnou bariérou pred ním.

#4363 Vomit napí­sal/a: 07.08.2012 12:10:37

Na brutálny fest ma nikto nedostane a ten wlesefest ani neviem čo je zač, viem že tam hrali Abhorrence a Suicide Silence a ešte niečo dobré + EGO a ešte nejaké total underground diy neziskové kapely A že ma tam jeden známy chcel dotiahnuť, ale nedal som sa
A ináč, článok je krásny, páči sa mi, LEN IM DAJ KURVA!!

#4362 Balki napí­sal/a: 07.08.2012 10:35:49

Treba poriadne picovat do vsetkeho, co sa robi, ale sa mi to nepaci, aby sa uz konecne na to vsetci uplne vyjebali a ta hudobna kultura (nech uz akakolvek) nacisto zdochla a aby vsetky detiska o par rokov uz nemohli chodit na ziadne koncerty a namiesto toho sedeli doma a cumeli do prijebaneho facebooku. Tak bude dobre.

#4360 lex krutor napí­sal/a: 06.08.2012 15:42:22

viac panku do teho "hardkoru"! pekné fotky,pekné vlásky a pekné energeťáky sú základ!

#4351 antiatlet napí­sal/a: 04.08.2012 14:06:23

preco take kapely pozvali? lebo sa im pacia, co sa ti na tom nezda

#4346 Jablko napí­sal/a: 03.08.2012 14:24:44

Cisty kktko co pisal tento prispevok... navazat sa do autora, ktory vyzdvihol festival o niecom a rozumnymi argumentami sprdol tie, ktore stoja za hovno ;)

#4345 J.Ch. @ napí­sal/a: 03.08.2012 12:12:45

Cisty kktko co pisal tento clanok ..
navazat sa do inych festov aby "vyzdvihol" ten ich .. iQ 12rocneho kktka...

#4344 Jablko napí­sal/a: 03.08.2012 10:54:12

Kupko, dobre napisany clanok, hoci nie report.
Ad mudre a spravne kids - nikto nie je dokonaly a aj s moralizovanim a hlasanim nejakych idei treba byt casto opatrny - suhlas. Hoci niekedy treba pritvrdit (ty sam mas dost radikalne nazory a to je dobre ;))

AD - wlesefest, bozkavajuci sa chlapi? WTF??? To vam vadi? To snad nemyslite vazne. Ak sa bozkavali dvaja chlapi a nikto im nenadaval do vyjebanych buzerantov a nechcel ich za to ujebat, tak potom ma ta wlese picovina male plus ;).
Mimochodom, na co sa wlesefest hra/nehra, co vam uz vsetkym jebe alebo co? Ked si na festival niekto pozve kapely ako Deez Nuts, Abhorrence a PBR, tak sa asi kurva na nieco hra. A ked ne,na co tam vola take kapely? Lebo to frci? Tak to je myslim si, ze tiez dovod na to, aby som to s kludnym svedomim mohol nazvat kokotinou.

Kupko na zaver len tolko, ze menej crustu a viac kvalitnych kapiel ake vychadzaju na Bridge 9. Len menej toho nacionalizmu :p

#4342 Kupko napí­sal/a: 02.08.2012 17:56:16

-tie kapely sa mi nepáčia. prešiel som si ich hudbu aj texty a dospel som k tomu názoru. tak strašne politicky korektné protestujúce kids počas setu defeatru podľa mňa toľko času tej "problematike" nevenovali. väčšinou to je len antiUSA, antiUSArmy atď. speváci zo soul control a verse celkom dobre vysvetlili, prečo niektorí do armády idú.
-nazi security - moje skúsenosti z brutal assaultu(ov).
-tie dva festy som spomenul, lebo sú asi jedinými alternatívami v našich končinách.
-nie je to report, len vymenovanie top kapiel pre mňa.
-a hej, chýba mi pár čiarok. a Have Heart tam neboli, ak by si niekto myslel opak.
-na prvom koncerte som zarobil viac! (ale aj ostatne festy zarábajú, aj to ma sere)
-nechcem písať reporty. chcem len pičovať na všetko okolo mňa, čo sa mi nepáči.

#4341 Ferko napí­sal/a: 02.08.2012 15:56:24

,,jebať najmúdrejšie, najsprávnejšie a neomylné kids"

pricom o par riadkov nizsie si sam pan najmudrejsi

konkretne:
,,Aj o rok pôjdem radšej tam ako na wskokotnymikapelamifest alebo na brutálny festival s nazi security."

Ked chces robit reporty z akcii, nauc sa aspon nieco o odrazkach a skus pisat suvisle vety.
Za tento wannabe report mas u mna 5 nie za nazory, ktorymi si seres do huby, ale za to, ze som si to musel precitat 5 krat po sebe, aby som pochopil o com tocis. Mas kurva co vylepsovat.

Hatecore:
Kto tam mal podla Teba byt vzhladom na diverzitu hudobnych zanrov a ludi oblubujucich dane zanre? Rad by som si precital nieco o tom, ako by si vyriesil lokalny festival pre siroku skalu ludi a nie jeden zaner.

#4340 Hatecore napí­sal/a: 02.08.2012 15:24:46

ty vole nabuduce si tam pozvyte Rytmusa, H16 a nechajte sa sponzorovat od Mcdonalds a zarabajte si jak "pani" (inac velmi trapne slovo).....

#4339 adrik napí­sal/a: 02.08.2012 14:57:59

oli sikes: Konečne si trafil klinec po hlavičke.

#4338 oli sikes @ napí­sal/a: 02.08.2012 14:16:59

kupko ma nervy lebo jeho koncerty v collosseu s kapelami ktore nikto nepozna mu nevyniesli viac jak 12 eur, zatial co wlesefest zaraba jak pan

#4337 shupo napí­sal/a: 02.08.2012 11:34:18

wlesefest je teda obycajny festival s tvrdsou rokovou a metalovou muzikou. teda nieco ako topfest, ked vynechas imt smile a zuzanu smatanovu.

#4336 Kupko napí­sal/a: 01.08.2012 17:28:44

nemám rád také kapely, aké tam hrali. takže nemám rád ani akcie, na ktorých také kapely hrajú. som kokot. preto.

#4335 antiatlet napí­sal/a: 01.08.2012 16:00:25

moc nechapem to navazanie sa do wlesefestu, ako domaci som tam bol, kapely hrozne, henta bozkavacia afterka tiez, ale co s tym? sice tam zahrali zo dve hardcore kapely, ale festak sa ako hardcorovy alebo undergroundovy vobec neprofiluje, organizatory ako aj navstevnici maju dajaku scenu uplne v pici, tak podla mna vam moze byt ukradnute aj keby sa tam vsetci pod podiom jebali do riti.

#4334 ripper napí­sal/a: 01.08.2012 15:30:39

napalm na wlesefest!

#4333 WLESEFEST REPORT napí­sal/a: 01.08.2012 14:38:08

najlepsie plky z FACEBOOKu:

Čauce, na afterke s Egom fotil ktosi, bol to niekto od vás? Spravil mi s kamkou fotis a celkom rada by som ju videla ;)

plný stage fotografov a fotky furt nikde :D

este raz.STRATY A NALEZY..hlada sa STRIEBORNY STARY MALY DIGITALNY FOTAK,bez nabijacky pomerne nepouzitelny...taktiez damska vonavka Diesel,a kozmetika...ak by nahodou niekto o niecom vedel,prosim dajte vediet. fotak nebol moj,tak snad sa najdu aj slusni ludia :) ODMENA ISTA !

normalne neverim, ze na slovensku sa nasli taky super ludia a zhromazdili sa na wlesefeste. vcera zabili bozkavajuci sa chlapi. :D

Ľudia našiel niekto niekto MOBIL SONY ERICSON LIVE čierny dotykový? dajte vedieť mi vedieť

Nenašiel náhodou niekto dva telefóny? konkretne sony ericsson xperia neo a este jednu nokiu starší typ.

HLADA SA MOBIL NOKIA 3720,kto ho nasiel nech aspon zavola mamke,ze dnes domov este nepridem,nech sa neboji :D ..dakujem

Nenormálne ma mrzí že som nemohol prísť :// ... ale nabuduci rok už hadam dojdem a velmi si želám aby ste tam opäť dotiahli Suicide Silence...

héééj kysučania ste tu? :D

STRATY A NALEZY..hladam maly digitalny fotak,strieborny..a cervene ruze dior.prosim vas !odmena ista ;)) dakujem


Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

včera 14:49 deegee:


Wrbo: Nesom istý, či si Adam pamätá večer :(
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)

27.03. 07:06 Wrbo:


haha super report :-) Adam mi to podal podstatne strohejšie, už aj čítam, že prečo :-D
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)

22.03. 19:06 emo:


Jedina moznost spieval Achmed. bol aj Vrabec ale nie vzdy. a staly clen bol Papi na gitare. Bicie neviem kto.
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

22.03. 12:15 Majo:


Jasné že Košice!!!pilier ug scény vtedy a z chromatic A
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:21 adrik:


http://muzika-komunika.blogspot.com/2017/02/jedina-moznost-skusobna-live-atrium.html
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:20 Noro TT/Wien:


A bola tu otazka na tu Jedinu Moznost. Mysli sa JM z Kosic, kde hrali clenovia Nonc., tusim v 1989-91 (inac velmi potesilo, toto pocut po vyse 30 rokoch!)
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:17 Noro TT/Wien:


Dobre si to napisal kamo! Oplatilo sa z Viedne prist, aj ked boli namietky, ze Noncoformistisu nezohrati, ale u mna to atmosfera koncertu (aj pred koncertom) prevalcovala. Prach som predtym nepoznal ( ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 11:58 Majo:


A ktorej jedinej možnosti?lebo jedna je niekde z Handlovej,
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

20.03. 21:21 fog:


no vidis brasko, ako si to pekne naklepal. ako nic. mucosolvan na hrad.
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

20.03. 11:05 Kubo:


A na záver setu Nonconformist ešte odznel cover kapely Jediná Možnosť ! Ak sa Vám dá tak určite choďte na ich koncerty v Žiline, Nitre, Bratislave, Brne a Prahe.
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)